Semester

Först skall jag bara säga att förra onsdagen stod det still på vågen men det var även den dagen då jag o Ville skulle väga in. Jag vann!!!!!! Men efter 5 dagar i Danmark så var det kört igen.
Har varit på Römö. En ö utanför Jyllands kust i Danmark. Det blev en hel del öl som väldigt gärna vill stanna hos mig =)

Så nu e det andra takter som gäller. Jag går tillbaka till Atkins igen. Det gillar jag. Är en proteinmänniska. Till frukost blev det burgare med stekt ägg. Egna så klart så jag slipper en massa tillsatser. Kan det bli godare???? I helgen skall jag till Jonstorps marknad o köpa riktiga danska fläskasvär. Hittade tyvärr inga over there.......

Här kommer en bild på stranden i Römö. En hel evighet lång o nästan lika bred. Som väl var körde vi bil halvvägs ner.

image15

Herrejävlar

Jippi!!!!!!! Onsdag och nu e det riktigt roligt igen. Minus 1.1 kg. Jaja tänker väl nån. Stinker fusk.......Men nejdå. Jag skulle kunnat klippa naglar, filat fötter och rakat benen som hjälp men no no no!!!!!  Det är borta..Puts väck. Och ändå har både jag o Ani slarvat med gåendet i denna värmen.
För Zeldas del har det mest blivit toabesök och badande.

Vi var förresten och fiskade i söndags. Himla skoj när man får napp. Det blev bara horngäddor men dom togs tacksamt emot i Viken.

Power Plate

Jag var inne o läste lite om min skakmaskin.....så här stod det.

? 10 minuters Power Plate träning bränner mer fett än en timmes aerobics träning.

Himla bra, jag kommer att rinna bort. Sen fortsatte det:

? Ökar tillväxthormoner.
? Ökar serotonin (lyckohormon).

Innebär det att jag kommer att bli 2 meterl ång och ständigt lycklig????

Lydig kvinna

Jag är en mycket lydig kvinna och ställer alltid upp för mina vänner så därför skall jag nu redogöra för midjemåttet. Nej, jag tänker inte skiva själva måttet för någon kan tro att jag förväxlat det med min längd. Men i vilket fall som helst så har det mätts precis efter en måltid och jag har minskat 10 cm =) Jippi!!!!!!!
Snart är den feta magen borta ..................In my dreams

Jag har utökat skakningen till 15 minuter. Det sista momentet jag lagt till är att ligga på magen =) Ingen höjdare egentligen för det skakar som fan, men det kan väl liknas med dom band dom hade om magen förr som skakade o riste =)

Ok, ok

Jaja.....det var onsdag igår och jag hoppades att den kunde glida spårlöst förbi men ikke.....

Här kommer domen. Inte ett jävla dugg har hänt. Jag går o jag går och syndar knappast. Nu blir jag snart förbannad. Till och med i denna värmen ger vi oss iväg. Idag gick Zelda, Ani och jag i 1½ timme men det hjälper inte.
Jag har nu bytt skrivbordsbild till denna...(nej det är inte jag........än)

image14

RSS 2.0