Mitt hus

Jag vet precis hur mitt hus ser ut. Man öppnar en liten trägrind och följer sedan en rosenkantad stig upp till en gammal trädörr med ett runt fönster i. Fönstret täcks med en skir spets. Hallen är liten men rymmer det viktigaste. Man kommer sen direkt in i ett litet ombonat kök med vita virkade gardiner. Här finns även en gammal vedspis som bara används för värmens skull. Skafferiet är stort, ett sånt man går in i och här har jag all min saft och sylt efter sommarens alla bär.
Inne i vardagsrummet finns ännu en vedspis. Framför den står min läsfåtälj men en tjock rutig filt slängd över.
I sovrummet har jag tapetserat med ljusa tapeter med små rosenknoppar. Överkast och gardiner går i vit spets. Det är trägolv med trasmattor. Innanför kommer man till den lilla kammaren som är både arbetsrum och gästrum i ett.

Ute finns massor av fruktträd och ett stort trädgårdsland. Det finns även en syrenberså där man sitter under dom varma sommarkvällarna.

Om någon hittar mitt hus under uthyres, snälla hör av er............

Öland

Idag var det Villes sista semesterdag o men tanke på det skitväder vi (han) har haft så har det inte hänt så mycket denna sommar. Så igår kväll bestämde vi oss för att köra någonstans idag.
Zelda som är en del av familjen fick vara med och tyckte på att hon aldrig bajsat på Ölands södra udde,. Så så fick det bli. Vi körde dit.
Sist biten söderut kör man över en färrist, för där går nämnligen alla djur lösa. Mest kor, eller det var dom som var i vägen =)
Dom stod o kollade läget, eller bara kliade sig lite, hur lugnt som helst. Så det vara bara att vänta......och vänta...

Men Zelda fick till slut göra det hon kom för att göra.

image16

Här håller Ville beviset bakom ryggen =)

image17

Fusk

Vi spelar mycket poker ja o Ani. Det är himla skoj o vi spelar klart inte om riktiga pengar. När någon av oss har dåligt med pengar så fuskar vi så den andra får mer. Det gjorde vi idag. Jag behövde denna gången. Det är pissetradit och efter en stund sa Ani: detta e som ett löpande band.
Det var det inte för jag har jobbat vid ett. Det fick mig att tänka på hur det var när jag jobbade där.

Så här var det.....det var på godbiten i Åstorp. Först......... Vi stod vid ett himla långt band, det kom kakor i 6 bredder. en stod framför mig o en bakom. Det var mycket viktigt att rätt antal kakor kom i varje ask.
Jag stod där o vevade ner efter hand som dom kom, lät snällt några gå vidare till henne bakom (vet ju själv hur tråkigt det är att inte göra nått) så ja tog det lugnt, föste ner o lät passera. När vi var på slutet fattade jag!!!!! Hahahaha det är så jävla pinsamt. Men hon framför mig hade 2 rader att ta hand om, jag hade visst 2 o hon bakom 2., Men när jag sket i mina så fick hon bakom ta sina plus mina....hennes armar gick som lärkevingar för att hinna med =) Stackars tös

En annan episod som osso var pinsam var när jag stod bland sockerkakorna. Dom kom på ett band, stannade till i en slags låda och blev duschade med 96% sprit. Inte mycket men det var för att det skulle hålla längre. Jag stod o passade det stället. När jag stått en stund märkte ja att nått var skumt, en som gick in tog väldigt lång tid på sig för att komme ut. Tittade in och mycket riktigt, där satt en sockerkaka på sne. Helt jävla indränkt i 96% ig sprit. Den var svampig som fan. Tog ut den o lät den fortsätta på bandet. Det var inte förrän jag kom hem som det slog mig.........tänk om någon som gick på antabus fick den sockerkakan hahahahahaha

Jag fick sagt det :)

Kära syster frågade innan vad som hänt så jag förklarade. Och då fick jag äntligen sagt det: Det som inte dödar det stärker.

Han e så fin när han säger det i Hälge =)

Tecknad film

I går när jag skulle ut med Zelda på kvällen var jag lite småstressad. Det var mörkt o det hade precis slutat regna.
Vi hade inte kommit långt när jag snubblar till, är på väg att ramla men det är inget jag gillar så jag gör mitt bärsta för att hänga kvar upprätt. Visar sig vara svårare än jag trodde. Så med fullt vev på armarna och snubblande framåt i högre och högre fart rasar jag senare. I stället för att gör det med en gång så e det ju gjort. Slår sig ju osso mindre i lägre fart.
Så i natt har jag inte sovit ett skit. Ena foten e svullen o värker som fan. Vänstra höften liadant. Bägge handlederna och ena armbågen.

Önskar lite perverst att något spelat in det. Var fan e Candid camera när man behöver dom??? Hade varit roligt att se =)

RSS 2.0