Underbara experter ;)

Vi har i familjen några experter inom olika område. Idag fick jag letat rätt på en av dom. Det gäller min klänning.
Jag hade suttit hemma och skriver ner allt jag skulle köpa i mönster och tygväg i Malmö. Med ett mått av impulsköp osso så klart.
Mönstret jag fick hem skulle jag ha. Tyget föll jag pladask för. Men under kvällen kröp det runt och dansade i hela lägenheten. Det har mer liv än mig och jag började ångra mitt val av tyg. Så i natt fick jag en uppenbaralse  ;)

Elinora!!!!!!

Så jag messade henne i morse och frågade om hon ville ta sig an utmaningen. det ville hon men kom även med ett jävla bra förslag. Möstret passade inte tyget. Det var liksom för många delar. Det har hon ju så klart rätt i. Så nu har jag letat fram ännu ett mönster. Ett framstycke och 2 delar bakstycke. Kan ju inte bli bättre   ;)

Jackan ska jag själv ge mig på och jag känner att jag får börja lite snabbt med det för fållarna ska sys för hand så ingen söm ska synas......


Superlycklig

Fan va ja e glad just nu. Ja o Gosi körde ner till Malmö idag till världens bästa mecka för tygälskare. Där hittade jag mönster till kläderna jag ska ha på bröllopet och jag hittade tygerna. Sen köpte jag ännu fler tyger så klart. Sammanlagt till 6 klänningar och en jacka  ;)
Gosi den stackare gick utanför med Zelda, det var en jävla press faktiskt för så fort man kommer innanför dörrarna försvinner alla tidsbegrepp och man går hylla efter hylla och bara känner......

Översta mönstret är på klänningen och den bilden är även klickbar till deras hemsida. På bild 2 är det den korta jackan jag ska ha. Sen kommer tyget. Det enfärgade lila är till jackan och det flerfärgade som är handmålat silke satin med glitter är till klänningen...Visst e det fint som sören???

E himla glad att jag har en ny symaskin  ;)
Det var väl det ja visste ;)

Jag gjorde någon slags undersökning där man ärligt skulle svara på alla frågor. Ken kommer alltid ett resultat jag tar mä en nypa salt. Som med horoskop, jag tror på dom om det låter bra.

Men här har dom verkligen hittat precis hur jag är  =)


Dagens fynd.....

Idag har ju rännt och har fler ärenden. Först började jag på ica för att köpa frimärke. Då låg sam vanligt mitt visakort hemma. Tillbaka och iväg en runda till. Då fick jag även mä alla petflaskor.
Sen rände jag bort på Loppan ett varv och gjorde fynd. Hittade ett syskåp. Skitfint och bara 200 spänn. Hittade även en jungfru utan glas men jag har ett extra hemma. Det fick jag gratis.

Sen skulle jag varit in om banken och betalt en räkning men det får jag göra snart. Blev ju svinkass i ryggen av att bära hem skåpet. Fast det väger inte ett skit, bara otympligt.
När ja kommer hem igen skall ja fylla det snyggt o prydligt. Det blå är till saxar  =)


Fixa roligt boende

Idag träffade jag på min faster på Ica. Ja, hon e svingammal.... Du brättar hon hur ensam hon är och det blir väl så ju äldre man blir.
Men varför inte göra som studenterna. Någon hittar en trea eller fyra som pensionärerna delar på. Det måste väl ändå vara roligare än att sitta själv i sitt hus. Dom är ju liksom inte ute o ränner på samma sätt längre. Det finns förvisso äldreboende men man vill kanske vara lite färre. Jag tror jag hade gillar det när jag blev äldre. (NEJ, man e inte äldre vid 40+)
Om jag är ensam alltså  ;)

Imponera på vännerna

Det finns hur mycket som helst på nätet som man kan prenumerera på. Dagens horoskop, dagens recept, dagens roliga historia........också kan man som jag få dagens väder från Töreboda.
Nu kan ju någon, eller säkert alla, undra va i helvete det är bra för. Men tänk er att ni står i en kö på lokala ica. Ser ni det framför er? Bra.... framför er står 2 personer o pratar om hurvida som ska köra upp och hälsa på barn o barnbarn som råkar ha bosatt sig i Töreboda av alla ställe. 
Då vet jag att det är kallt som fan och snöstorm i Töreboda och talar om det för dom. Dom blir givetvis väldigt imponerade att lilla jag sitter innne med en sådan information och tror säkert at jag har koll på fler platser. Men det är då man låtsas ha glömt det viktigaste o lämnar kassakön en stund...

Skällsord???

Jag har idag blivit kallad faster. Fan va det känns gammalt. Inte för att ja inte är någon faster det är jag. I alla fall till 2 pågaspolingar men ändå. Det kom som ett slag mitt i skallen. Ska ta ett snack mä den pågen nästa gång jag ser honom....Oförskämt är va det är. Ongajävel  ;)

Få en läcker väska från Paris Hilton

Igår fick ni en länk där man efter marknadsundersökningar kan få prylar. Idag loggade jag in o kollade på sortimentet. Nu finns det till ex underbara handväskor från Paris Hilton. Och då snackar vi original. Alla bilder är klickbara för att komma vidare för att anmäla sig.  Så ja.....sätt nu litta fart  :D
Jävlar va skoj

Mitt i maten ringde det och lite irriterad gick jag för att kolla vem det var. Nyfiken när jag inte kände igen numret så jag svarade.
Då var det från Lokaltidningen som sa att jag vunnit i deras tävling......Jag vann en bärbar dator  ;)

Jag är så jävla glad nu så ja knappt vet vart ja ska ta vägen.........

Läckert......och gratis ;)

Jag är med på ett ställe där man gör marknadsundersökningar och får då olika antal poäng beroende på hur lång tid den tar. När man sedan fått ihop ett gäng så kan man välja varor för de.
Sist valde jag en swing vase, design Danmark. Supersnygg röd vas.Ca 30 cm hög och varje vas är unik eftersom den är munblåst.  Är du sugen på att vara med? Klicka på bilderna så kommer du vidare till att anmäla dig.Supergott

Igår gjorde jag en laxpudding som blev in i helvete god. Jättelätt att göra. Igår när den kom ur ungen och fått svalnat en stund åt jag den med smörstekt grön sparris. I morse åt jag den kall med ägg och romsås. Bara creme frech och ishavsrom.
Bilden är klickbar för förflyttning till receptet....


Glad påsk ;)

Nu är det snart påsk och därför ska jag önska alla en glad påsk innan jag glömmer det   ;)

Bilden är från den tiden då man sjöng och inte bara räckte fram handen och tiggde. Fick faktiskt ägg på den tiden osso. Riktiga ägg alltså....( ja till höger)


De va väl själve fan dååååå

Att det ska va så svårt att bara ta nått på kroppen och sen anse sig nöjd och belåten och valja det till bröllopet. Det är ju inte jag som ska gifta mig.
Det letas både här och där och köps även hem i ett förvirrat ögonblick. Eller snart är det väl så illa att det är den normala stunden som är ögonblick och förvirringen nästan total.
Jag är hundledig i helgen och om jag fått hem min mirakeldräkt som ska göra underverk med min kropp så får jag väl ge mig ut i verkligheten och prova i stället. Vet bara inte var man letar efter denna typ av klädsel. Ett tips kan kanske va att ju fler siffror på prislappen desto större sannolikhet är det väl.

Jävlit gnälli

Alla har nog som jag bättre dagar och sämre dagar. Dom sämre är om man ska va ärlig inte ens dåliga. Lik förbannat säger man: Jag orkar inte mer. Nu räcker det..... Listan kan så klart göras oändlig. Man vill i alla fall låta påskina att inte en jävel har det sämre än man själv.
Även om jag idag har pratat med en som miste sin son innan han fyllde 2 år och pratat med en annan som har bröstcanser så ska det gnällas. I samma ögonblick som dom där tankarna dyker upp så vet jag att det inte stämmer men varför är man då så gnällig??? Jag är ju inte ens pojke!!
Vad är det som gör att hjärnan är så långt från verkligheten som den är? Eller e det bara min???

Snygga ben ;)

Jag fick tips om Dove´s bodylotion som även färgar. Den är nu inköpt och har testats på benen. Utan att skryta har jag nu jävligt snygga ben. I alla fall från knäna och ner. Där har dom en fin brun ton o inget fett. Ovan knäna är dom lika fint bruna med lite tjocka. Spädbarnstjocka när jag tänker efter men det har aldrig hänt att någon sagt att jag har tjocka goa valkar på låren. Hur nu det kan komma sig.
Det är inte ofta man får så bruna ben, tycker de tar en jävla tid att sola dom. Nu ska resten av kroppen också smörjas in, eller inte magen. det har jag inte råd med och ingen lär sen den. Kanske Gosi, men han är van vid en blåvit svampig mage  =)

Ansikte och händer får färg i den riktiga solen som skiner över Skåne idag igen.

Skulle blitt glad

Igår fick jag reklam från Väla. Hittade ett par snygga jeans med resår i midjan. Blev jätteglad. Tog ett snack mä Gosi som kom o hämtade mig. Upp på Väla och roffade åt mig 2 par byxor o in i provrummet. Började med dom minsta men dom satt ganska hårt på benen som dom åkte av innan dom var på mig. Testade dom andra som satt bättre mot benen men när dom var på plats var dom in i helvete stora över magen!! Så dom ville ja inte ha så jag drog på dom första igen helt o hållet. Dom var också förstora över magen men tandpetare till ben. Hur fan ska man se ut för att passa dom då kan man undra.....Jag har ju annars sån figur..........

varför gör ja på detta viset?

Under mitt skrivbord har jag en papperskorg.  När jag har ett pappersark, stort som smått som ska kastas så skrynklar ja ihop det till en boll o slänger. Vilket tar jävligt mycke större plats än om jag antingen slängt det helt eller vikt ihop det ett par gånger.
Varje gång jag slänger en ny boll retar det mig men jag hinner glömma den irritationen innan nästa gång. Synd att man inte kan gå in och köra en defrag på skallen  ;)

På tal om Defrag så saknar jag den gamla då man hade alla kluster på skärmen och kunde följa upploppet kluster för kluster. Fast man hade ju inte så många på den tiden

Varför sån skillnad?

Jag och Ville äter inte kolhydrater. Det är ett val vi gjort. Andra äter inte kött. Vilket är deras val. Sen finns det en otrolig del av vår befolkning som är allergiker, tyvärr inte deras val.
Vid bjudningar tas så klart hänsyn till allergikerna. Vilket är en självklarhet. Hänsyn tas också till vegeterianera. Jättesnällt gjort. Men när det kommer till våra val så tas ingen som helst hänsyn. Varför gör man inte det?
Jag blir så klart inte sjuk av en portion ris, lika lite som en vegeterian blir sjuk av en köttbulle. Inte ens min egen dotter som ska bjuda på bröllop tar någon som helst jävla hänsyn!!!!!

Bilden är klickbar


Skojjit

Igår var vi på kalas för Agge som fyllt 16. Det heter kalas om de är inom familjen.....annars är det nått annat. Fick veta att hippa inte finns längre. Nu har dom tydligen fester och man bjuder inte på ett endaste dugg. Inte ens popcorn eller chips. Snålt!!!

Men i går var vi i alla fall där. Åt väldigt gott och drack en del.....Hahaha ja och min syster delade på 2 flaskor vin :)  Var tydligen jävligt törstiga. Vi hade himla skoj. Alla ligger i startgropen för eventuell felsägning eller liknande och det hinner knappt lämna läpparna innan någon hugger till....Inte ens Zedla som inte kan försvara sig slipper undan utan henne ska det sparkas på och hånas.....Man försöker verkligen att hålla koll på vad man säger men va fan......Skoj e det i alla fall

Slankande?

Vad skall man ha på sig för att se längre och smalare ut? Skall man ha en hellång blåsa i något mörkt eller något till knäna? Eller va fan!!!!!!   Hjälp mig!!!!!  Abosult inget svart, det är bannlyst på bröllop.

Vidrigt och fult

Det finns vissa låtar som ska fastna i skallen som man sen går och sjunger och nynnar på. Det är så klart aldrig en bra låt utan den mest vansinniga. Som Bamse t ex, eller ska vi plocka körsbär....Det är in i helvete otrevlligt och oartigt att nynna högt på någon sån här låt i andra folks närvaro. Det smittar!!!!

Sen finns det vissa som ska tvinga på andra något beroendeframkallande spel som ingen mäsklig varelse klarar av... Va e det för taskmörteri???

Nä...har ni nått man kan bli beroende av, va det än är så håll det för er själv!!!


Fan va snyggt ;)

Nu har jag fått hem min lampa och varit iväg och köpt en skärm till den. Jag ska inte säga vad den kostade, bara nämna att det är en sidenskärm och att det sved lite grann......Men fan va fint det blev. Den ska förvisso inte stå i förstret, men jag saknar bordet den ska stå på......Visst e ni avis?


Sommar ;)

Nä kanske inte riktigt, men våren har kommit i alla fall. Har precis varit ute och röjt klart på balkongen. Alla gamla blommor åkte väck. Allt gammalt på golvet plockades upp och sen dammsög jag min gröna gräsmatta-wannabe.
Skulle gärna vilja gå upp på bär och grönt och köpa växter men jag måste ju för sören sansa mig. Det är ju bara mars. På sin höjd kan jag ju plantera små penseér.  Skall i alla fall ner och hämta upp mina stolar. Sen skall här solas =)

Husmorstips

Det skulle kunna va ett husmorstips med tanke på att jag är en husmor och jag nu ska tipsa er om en sak. Någon jag tycker är tradit är att koka ägg på spisen för jag får dom aldrig så som jag vill ha dom. Då har jag införskaffat mig en äggkokare. Men där kah jag bara koka 7 ägg. Så när det krisar är det KRIS!!!!

Men inte nu längre. Uppfinningarnas konung har vaknat till liv.......Klicka bara på bilden  =)  Jättebra för alla studenter eftersom ägg är billig och nyttig mat.


Oj va ja blir sugen ;)

Nu har både ja o Tjolinti snöat in på löshår. Kolla så sörens lätt det är och så himla fint det blir  :D


Vart är vi på väg?

Från det jag föddes tills jag var ungefär 15 år kände jag en som förlorade sin mor i cancer. Kräfta hette det på den tiden. Jag tyckte det var mycke konstigt att denna stakars tös inte hade någon mor. Jag kände också bara en vars föräldrar skilde sig. Det var också mycke konstigt. Hur fan kunde en familj ha en pappa som flyttade??

Idag vet jag hur många som helst som har/har haft cancer. Denna djävulens påfund till sjukdom. Det forskas i det oändliga men den ökar som om den vore smittsam. Var i helvete kommer det ifrån? Trots att det finns fler personer i Sverige än när jag var liten så är de ju procentuellt fler som har den.

Detsamma med skillsmässorna. Gå in på vilket dagis som helst och fråga barnen hur dom lever. Hur har det blitt såhär? Varför är vi inte rädda om någonting idag? Det är en jävla slit-o-slängmentalitet över allt. Sopbergen växer och på toppen ligger alla vigselbevis.

Idag kom domen

Idag fick Gosi sin dom. Han blev nästa man på tur att bli permiterad. Den 17 juni slutar han. Dagen innan vi åker till Lalandia för att ha det bra. Nu är de ju så sörens svårt att hitta ett nytt jobb. Får väl hålla ögonen öppna annars ska ja göra som en i England (tror jag). Hon fixade en hemsida där hon sökte jobb till sin gubbe och de funkade.

Google translation

Jag skramlar runt en hel del på både ebay och tradera och har handlat mycket där. Just nu kollar jag runt lite på löshår. Jag lät ju mitt eget växa och i mina ögon har jag just nu skitlångt hår men det går inte att göra något åt det mer än att liksom ha det där.
Har kollat runt på massor av hemsidor och kommit fram till att jag ska ha clip-on. Det är ju en bra början. Sen fick ja googlat vidare för att hitta hyfsade priser. Hamnade till slut på tradera. Där var det vettigt. Finns många olika säljare och en hel del ickesvenska. Då kommer alltså anledningen till detta inlägg. Om man vill lägga ut auktioner på svenska tradera är det då inte all ide´ att skriva på svenska eller i absolut värsta fall på engelska??  Vill man skriva på svenska och inte behärskar det språket känner man väl någon som kan hjälpa till.
Va fan som helst utom Google!!!!!!!


Ska tänka om

Idag kom den nya klänningen. Mycket finare i verkligheten. Den passade som den skulle.....MEN....Jag är en halv meter för kort för min vikt, det är bara att konstatera. Och eftersom det inte är något jag kan göra något åt så skall jag lära mig leva med det  ;)

Ok, ja e överviktig, men inte skitviktig. Det är en jävla skillnad. Jag ska inte synda och jag ska försöka gå ner så mycket jag kan men va fan!!!!

Jag har en annan klänning jag spanat in, Anna håller på att döda mig, men det är den första jag visade här på bloggen. De e ett tag sedan, men liaväl. Jag ska se va den hamnar på i alla fall. Det är ju inte olagligt att ha beslutsångest väl?

Massage för dom lata

Gosi är som dom flesta andra män väldigt glada för massage. Jag är som dom flesta andra jävlit uttråkad av att ge massage.
Vi ett tillfälle, för säkert 15 år sedan, gjorde han mig en tjänst och ville ha massage som tack för hjälpen. Jag kom på ett in i helvete bra sätt att komma ifrån det, för tid och evighet  ;)
Egentlligen borde jag ta betalt för detta men jag har en bra dag idag. Så läs o lär.

Jag letade fram en söt liten ask från någon guldsmedsbutik. Satte mig med en tidning och en sax. Klippte ut en väldans massa G och la i asken. Slog in den fint och han blev väldigt förvånad när han öppnade den och tyckte inte alls om den sortens massage..........Jag skrattade så tårarna rann. Tyckte och tycker fortfarande att det var jävligt roligt  ;)


Stressmoment...

Att sitta på tradera för att vakta en auktion är väldigt stressande. Speciellt om man verkligen har hittat en grej man tvunget skall ha men inte till vilket pris som helst. Nu hittade jag en lampa i glas. Ingen man hittar dagligen tyvärr.

Det är rätt konstigt det där med färger. Jag har mycke röda detaljer här hemma och skall nu blanda i brandgult glas. Därav lampan. Men när jag växte upp så var det snudd på olagligt att blanda dom färgerna. Det var ju till o med fult som fan. Samma med brunt och svart, det gick inte heller  ;)  Tur vi växte ifrån det...

Nu skall jag bara få hem lampan och sen hitta en snygg skärm till den... Anna som är helt utan smak tycker den e ful som stryk  hahahaha


Byt jobb dåååå

Igår gick jag och Zedla bakom ett par. Den ena var blind och leddes av den andra via en grej dom båda höll i.  Damen i ca 70-årsåldern som var blind var på ett himla gott humör och pratade i ett. Tjejen i 40-årsåldern var inte ett jävla dugg intresserad och det syntes på hela henne att hon inte vill vara där. Svarade enstavigt och var i en helt annan jävla värld.  Så jävla borta att damen gick rakt in i en häck !!!  Hur jävla korkad får man lov att vara??  Vill man inte vara ledsagare så jobba för fan nån annan stans. Jävla subba!!!

Oj va det glittrar ;)

Nu när jag räknat upp alla diamanter i småpåsar så blev den en hel del över som jag la på ett stort fat och sen några värmeljus. Blev jättefint......Klicka bara på bilden så kommer ni vidare  ;)


Deras egna sida

Tjolinti och David har ju en egen bröllopssida.....Finns att hitta här för den som är nyfiken. Måste bara erkänna att dom är kassa på att uppdatera. Eller så finns det kanske inte mer att skriva om  =)

Hjälp!!!!

Köpte min fina bodylotion igår. Torrborstade efter konstens alla regler och smorde in tunnt efter badet. Men fy fan som jag ser ut idag då!!! Rent jävla brandgul och randigare än en zebra  :(   Jag skulle kunna fylla i dom vita fälten, då är i alla fall hela jag brandgul.......Jävla skit dåååååå

Det får väl bli solarium senare ändå då!!!

Hahahahaa

Jag brukar alltid gnälla på alla som tar sån sörens tid på sig för att göra sig i ordning.....Idag började jag. Jag har mer än 2 månader på mig.  Köpte en bodylotion idag som gör att man blir gyllenbrun och grann.

Så det blir torrborstning och smörjning ordentligt nu ett bra tag framöver. Är annars kass på det vintertid. Rakade till o mä benen...Var ska det sluta? Jag får kanske kontakt med kvinnan inom mig  ;)  Inte en dag försent i så fall. Kände av det innan idag också när jag letade handväska. Så många snygga det finns.....Synd bara att jag inte pallar bära dom. Men jag hittade i alla fall en i silver. Så levandes grannt att man blir tårögd.Här går det undan....

Mitt röda smyckeset dög inte till blå klänning och jag har faktiskt redan hittat ett nytt smyckeset. Priset e 120 kr o i äkta silver. Hur fan kan man handla något här hemma???  Tur att jag inte köpte röda skor  ;)


Aj då....

Sitter o snackar kläder med Tjolinti och tittar till min omvandlare då det plötsligt slår mig..... Var fan ska fettet bli av??  Det som då ligger närmast till är ju grenöppningen.. Jag ska alltså gå med pungbråck på min dotters bröllop   :(

Stackars Gosi

Hahaha ja det är tur att man är gammal och varit ihop i många år. Jag har hittat räddningen till bröllopet. Jag tycker faktiskt att den är ganska charmig.......Vad jag mer tycker är att när man skramlar runt och letar efter dessa som skall hålla in och trycka till både här och där så visaas bara bilder på kvinnor som max väger 52 kg!! Va fan ska dom möblera om?? Benkotor??
På banan igen

Så ja....nu har ja hittat en klänning till. Denna gången får ni inte se den. Skall bara säga att den är kornblå och det enda som krävs av mig är att bysten är större än magen. Då faller den som den skall   ;)
Det blir väl till att köpa upp ett lager inlägg på Lindex.

Jag har fått bud på den förra klänningen och när mina fina röda smycke kommer får dom också hamna där. Det går ju inte så bra ihop med det blå. Jävla tur man har tid till sånt här....men jag hatar verkligen att gå i affärer.

Binnikemask?

Finns det Binnikemask att köpa på nätet? Skulle någon i så fall vilja köpa en sån o på nått vis lura i mig utan att jag vet om det??  Skulle kunna tänka mig att gå ner en massa kilo och helt ärligt kämpar jag. Har endast syndat lite på ett kalas och jag går som en jävla fåne i hela byn.........

Om jag tänker på att ha en mask i mig så känner jag ett visst illamående men det  man inte vet har man ju inte ont av. Eller hur? Man skulle till o mä kunna äta som fan, precis vad man vill   =)

Finns det något bättre?

Nyss hemkommen från en lång promenad längs havet. Finns det något som luktar godare än hav och tång? Solen sken och jag blev rent genomsvettig  ;)  Det var bara Zedla som badade som vanligt. Jag är en badkruka...

Jag fattar inte mig på folk som bor i Höganäs och så gott som aldrig befinner sig i närheten av stranden. Hur kan man låta bli? Då kan man ju lika gärna bo i Ingelsträde

Tillbaka på ruta ett

Klänningen damp ner igår. Den var hur fin som helst. Men allt var i ett stycke. Den bestod av många lager tyg och om man vred sig så följde något lager med men inte dom andra och man kände sig väldigt instängd. Så nu ligger den på tradera  ;)  och jag är ute på nytt och letar.

Det börjar bli bråttom nu. För om jag inte hittar något på nätet innebär det att jag ska ut i butik och leta. Jag har helt ärligt inte i ett provrum att göra. Jag får syn på grejor som aldrig borde bli synliga för det mäskliga ögat. Någonsin....hua!!!

And the winner is.........................

Jag brukar tävla ganska mycket. Är det en speciell vinst man vill ha så är hoppet att vinna desto större och besvikelsen när man inte gör det avgrundsdjup.
Så nu när jag hade denna tävling var det inte så lätt att välja en vinnare. Alla tävlande har ju kämpat enormt för att både välja bord OCH komma på varför. Hur skulle jag kunna välja en och låta någon annan förlora???

Det är därför jag nu utnämner alla tävlande till vinnare  ;)  Vinsten utdelas söndagen den 15 mars. Vi samlas vid stadshuset här i Höganäs och går sen i samlad trupp till Mölle.... Erkänn att ni knappt kan bärga er  ;)

Konstigt tänkande

Här i Höganäs har dom hängt upp bajspåsar till hundarna vid stolpen där man kastar det sen. Himla bra tänkt eftersom det är miljövänliga nedbrytbara påsar.
Hur man sen gjorde när man tänkte vidare har jag ingen som helst aning om. För den miljövänliga gröna bajspåsen skall man sedan slänga ner i en större svart påse av plast!!!

För det kan väl inte vara så att man bara ska slänga dom rätt ner där man står?

Tävling !!!!!

Nu har jag en fruktansvärd beslutsångest. Vi är nu med lilla Louise 6 personer när vi samlas. Jag har ett matrumsbord med endast 4 stolar. Nu har jag "köpt" ett annat bord med 8 stolar. Fast jag vet inte vilket jag nu ska behålla. Jag tycker mitt gamla passar bäst in, men de är å andra sida trevligt att ha samma stolar. Dom nya skulle i så fall kläs om i rött moccatyg dom också.

Nu till tävlingen. Nu ska ni tala om vilket jag ska välja och varför. Den som vinner, vinner en promenad till Mölle med mig o Stumpi. Bjuder på bussen hem. Eller till Höganäs i alla fall.

Första bilden är det jag har nu, andra bilden är det nya.  Fundera nu och kom med bra förslag.
Fritidsgården

När jag var mindre bodde jag i Gantofta utanför Helsingborg. I närheten låg Råå och där fanns en fritidsgård som varje söndageftermiddag hade disco. Det började väldigt tidigt och jag tror mörkläggningsgardinerna kom från andra världskriget   ;)  Vi var ju tvugna att tro att det var kväll. Dit började vi ta oss i sjätte klass.

En gång hade vi bara precis hunnit dit och snabbt in på dass, det var ju där man började........Då upptäcker vi Gansans nya blus i Indisk bommul. Hur snygg som helst i en fin blå färg.......eller rättare sagt 2 olika blå färger. För under armarna var det 2 stora pölar av armsvett och hur hon än höll armarna gick det inte att dölja.......Det blev ingen dans för henne den gången.

Villle man inte dansa och det var det så klart många som inte ville så kunde man gå runt i resten av byggnaden. Där hittade jag Bam-bam för första gången och blev kär. Han spelade innebandy med dom stora pojkarna och sket fullständigt i oss småglin  ;)  Fast senare blev vi faktiskt vänner han och jag. Vi körde runt i hans raggarbil och stod och hängde nere på sundstorget bland alla hårdingar.

Loppisfyndet

Om man står och säljer ensam på en loppis så finns de väldigt begränsat med bord inom räckhåll man kan glo på. Hittade en blå hörnhylla och lät den vara....Var liksom i det stadiet då jag M-Å-S-T-E köpa något för att de skulle vara naturligt.
Men rätt va det va så ploppade det upp i skallen. Blått kunde lätt bli rött och DÅ kunde jag ha den i min röda del av rummet. Påbörjade förvandligen igår och idag kom den upp på plats. Dock suddi bild, men ni får fantisera  =)  Eller så får ni väl komma hit o gloGårdagen

Gårdagen blev faktiskt mycket hektisk. Först upp tidigt som sören och iväg på loppisen. Vilket jävla asande. Sen stod jag där från 7.30 till 12. Med en jävlit kass rygg som följd. Efter det körde ja hem och duchade och klädde om för at ta mig till Glumslöv för kalas och god middag. Tackar för den  =)   Tryckte även i mig en väldigt god tårta och en bit fläta. Jag får betala för det idag.......Men det var det värt.

Det var ganska skönt att träffas och för första gången kunna skratta riktigt gott efter all skit som hänt på sista tiden. Vi planerar även midsommarsemestern. Troligtvis stannar vi i landet för första gången. Göteborg låg på tapeten.  Jag ser verkligen fram emot Lisebergs nya Berg o dalbana.

Efter kalaset körde vi ner en sväng till Kalle. Tog med honom o Louise till CityGross för inköpsrunda.  Sen slängde vi bara av dom o vi kunde äntligen få komma hem  ;)

Idag är vårt föräldrahem i dagens tidning för försäljning. Känns konstigt när man ser det tryckt på papper. Nu är de på riktigt.

Färgen som försvann

När jag var liten fanns det inte så många färger som idag. Eller, dom fanns men dom hette liksom inget. Det fanns vitt och det var då vitt. Inte Ivory och liknande. Det fanns även brandgult. Var blev den av? Nu heter det orange!!! Varför skulle den färgen just bli engelsk?
Datorn verkar ha följt samma system. Vår första dator var utan färg. Sen kom det 16 färger och det var skithäftigt. För att inte tala om när man utökade till 256. Vilken grafik  ;)  Nu vete fan hur många tusen färger jag har. En sörens massa i alla fall. Som väl är så har inte alla ett eget namn utan bara en slags hexcod (heter det det?)

Idag skulle jag gärna vilja hitta en äldre dator som har windows 3.11 inlagt, som en ren nostalgi  ;)

Varför detta tack, tack, tack och spring, spring, spring??

När jag är ute och kör, förvisso väldigt sällan numera men jag ser det när jag går också, och man stannar för en gående vid övergångsställen så ska det tackas och viftas med nävar och springas snabbt satan över. Varför gör man det?? Har man bara en viss tid på sig?

Om jag kör på en huvudled och bilen till höger stannar vid väjningsplikt skall jag då vifta till lite med näven och tacka? Jag tar liksom för givet att dom skall göra det. Jag kommer aldrig att springa över en gata för att någon bilist ska slippa vänta... Jag kan snarare sakta ner farten   ;)

Ang en kommentar....

Igår frågade någon mig om jag inte tyckte det var pinsamt ang en kommentar jag fått. Jag fattade inte ett skit. Fick då förklarat för mig att jag skulle tycka det var pinsamt som fan att en kyrkans man hade skrivet en kommentar när jag svor som en borstbindare. Men om jag skulle skriva till kyrkan hade jag valt ett annat språk. Nu är det att vi har ett gemensamt mål.

Det inlägget var skrivet till er kära läsare för att jag skulle försöka få er att förstå att livet inte bara består av smink, kläder, skor, handväskor och annat ytligt. När någon här hemma säger: Jag har inget att ta på mig och någon i tredje världen säger: Jag har inget att dricka så betyder det inte samma sak. Dom har inte 200 liter vatten stående men inget är speciellt gott just idag. Dom har INGET vatten.
Man kan faktiskt skippa en fika. Bara säg: Denna vecka ska ja inte fika, jag ska ge 50 kronor så dom fattiga kan få vatten. Gå nu tillbaka till början av meningen och läs den högt. Upprepa gärna ett par gånger tills det känna naturligt. Jag väntar här så länge.........Så ja. Det var väl inte så svårt?

Nu är vi mogna att fortsätta....Eller hur?? Flytta nu fokus från dig själv max 2 minuter. Det kommer att kännas svårt men andra har klarat det för dig så det går. Klicka HÄR  och i nästa fönster som öppnas står precis hur du ska göra.  Tack så mycket  ;)

Årets första bad

Idag kom våren till Skåne  ;)  sören va vi har längtat. Får man ingen rejäl vinter kan det ju för fan va så. Förvisso blåste det litta men de var hur skönt som helst att gå längs stranden. Jag är lyckligt lottad som bor så nära. Vad som känns konstigt är att i samma land fast en bit uppåt så har dom snö i massor och kallt satan.

Stumpi tog sitt första bad idag. Hon e ingen mes om nu någon skulle tro det.Förtrödet

Det är konstigt att vissa ska va så missunsamma och förtrödna när någon väl lyckas lösa ett av dom större världsproblemen. Så fort miljonerna rinner in och dom stor designerna ringer på dörren, ja då ska man slå undan fötterna på folk. Jag ska inte hänga ut någon här och nu med namn men man blir lissen  ;)

Klart som korvspad att jag tänkt på dom problemen dom förtrödna påpekar. Tror ni inte jag vet hur ett fetto fungerar??? För att brösten inte skall hänga nere i armhålorna och försvåra själva gången så letar man fram sin gamla livrem och dammar av den. Numera har den en ny funktion. Den skall sitta runt brösten och hålla dom på plats ovanpå kroppen. Där dom också hör hemma.

Sen är det själva magen. Den kan vi så klar inte ha asandes i marken, gör ont som fan. Så man gör en ryggbricka. Den hängs fört o främst över axlarna, sen tar man tag i grengrejen och skjuter upp den på plats, den går utanpå. Sen intar man själva gångställningen och magen rinner numera ut på ryggplattan som är bred nog för det.

Det kommer att kosta samhället en del i ombyggnader. Likså butiker och liknande för man lär inte komma in någonstans, men man kan ju å andra sidan skicka sina magra vänner till det.Jävlar va ja e bra hahahaha

Hittat sidan

Efter många förfrågningar angående det groteska t-shirten har jag nu hittat sidan där jag hittade den först. Tyvärr ingen sida där man kan köpa den. Så ni får göra era egna. Ni behöver inte maila mig era egna bilder  ;=

Men i vilket fall som....HÄR!!!  fanns den. En himla rolig sida

Va fan!!!

Kunde inte låta bli att leta vidare på hundskor. Vill ju ha dom där läderbootsen  ;)  Hittade det värsta ja sett på länge...Va fan e detta att sätta på sin hund????Skor till Stumpi

Stumpi har en fästeman som heter Börje. Den stackars lilla pojken trampade på glasskärvor för ett tag sedan o fördärvade tassen. 8000 gick det kalaset på. Förvisso var han försäkrad så matte betalade "bara" 2000.

Idag träffade jag Börjes dagmatte. Hennes brors hund hade också trampat på glas. Blödde som sören.

Nästa gång ni är ute o går. Titta ner i marken. Det ligger fan i mig glasskärvor över allt. Jävla puckoungajävlar som kastar glas. Pryl skulle dom ha........

Nu har jag i alla fall hittat lösningen. Den som söker skall finna.  Kolla HÄR!!!!!  Stumpi ska bli snyggast i stan. Hade förvisso velat hitta läderboots till henne med nitar men detta får duga så länge  :D

Himma igen

Så ja, nu är vi himma igen. Det blev en himla trevlig tur. Stumpi var duktig på både buss o tåg. Började se en dansk film hos Kalle och fick gå innan den var slut. Jävla skit. Det var skitbra och jag kommer inte ens ihåg va den heter.

Ser i alla fall att ni varit duktiga under dagen ang min vettenspann ;)  Man ska tydligen behöva säga till på skarpen.....Men det gör ju inget så länge det funkar.

När jag kom hem hade någon pratat in ett meddelande på min telesvarare......Någon lite rackare sa: Bajs, bajs......Tror ja vet vem det är  ;)

Påminnelse

Vill bara lite snabbt påminna om insamlingen till en vattencistern. HÄR!!!!  Antingen är ni väldigt snåla och har svårt som sören för att släppa ifrån er en sketen 50-lapp eller så är ni vansinnigt slöa. Det är ett sms och vips så närmar vi oss målet. Det kan väl inte va så svårt??  Såååååååå kom igen nu då, snälla..........


Åker snart bussen ner till Kalle i Landskrona.......fan, en hel jävla timme tar det och dom jävlarna ska ha 66 spänn för besväret ....inte konstigt folk kör bil i stället.

bara det bästa......

Bara det bästa är gott nog åt Stumpi så från o mä idag har hon en ny hundsäng av en tempurmadrass  ;)   Jag skulle va så jävla redi o sy ett fint överdrag i jeanstyg men ja palla helt ärligt inte. Ber om ursäkt för dålig bild...


Äntligen loppis

Jag har jagat ett loppisbord i blå hallen sedan november. Nu fick jag äntligen tag i ett och på lördag ger jag mig iväg med allt skit  ;) 
Alla diamanter skall också följa med. Hoppas verkligen att det går bra. Diamanterna passar ju till varenda person, dom vet bara inte om det än. Rosa till dotterns kalas...blandade färger till sonens kalas med sjörövartema.....silver till nyår, guld till bröllopsdagen.......röda och gröna till jul....ja var fan man nu vill ha dom  =)

Jag flörta mä Gosi o hans bil. Egentligen går det fortare för mig att gå dit än att köra, men jag kan ju inte bära så mycke. Hem går det däremot lättare. I samma byggnad håller Lions till och det som inte blir sålt kan man bara packa ihop och låta stå kvar så tar dom hand om det. För jag vill inte asa hem det igen. Jo diamanterna så klart.

löst världsproblemet

Satt och snackade med Pia tidigare och kom in på våra magar. Dom är så klart större än dom borde. Henns var som min platt när man låg ner men det är ju inte många som ser det.
Vi tror dom flesta kvinnor som fått barn har detta problemet och problem är till för att lösas. Vilket jag nu gjort så klart.

Om man är smal när man ligger på rygg så är det inte magen det är fel på anser jag. Det är sättet att ta sig fram på. För att detta skall kunna funger i vardagen så behövs arm-skor. Det skulle inte vara så svårt att skaffa fram om man bara ville.

Nu är jag ingen bra tecknare men man kan i alla fall se vad jag menar. Arm-skon går i så fall från armbågen till handen  ;)  Hur det är att ta sig fram i denna ställning vet jag inte. Men det kan ju kvitta, man är smal  =)


Mina smycke

Hittade mina smycke på ebay. Jag fattar inte varför inte alla handlar där. Så sörens billigt allt är.Detta gick på exakt 101 kronor med porto. Det hittar man knappt på H&M eller Glitter.


Alldeles för billiga plastpåsar

Alla dessa jävla plastpåsar som vi asar hem från butiken är alldeles för billiga anser jag. Sätt ett pris på minst 10 kr styck och folk lär sig att antingen ta en i papper eller ta med sina egna i tyg. Fy fan va dom fördärvar runt om på land o i vatten.

Kolla och läs och gå sen ut o köp en i tyg , eller varför inte sy en själv???    Bilderna är klickbara


Världens fulaste t-shirt

Såg en bild på världens fulaste t-shirt. Den är så in i helvete osmaklig. Vem fan vill ha en sån här? Egentligen....Fast om man har en otroligt liten snopp kan den ju va bra  ;) 


Vinglas vs likörglas

Jag köpte några bag-in-boxviner när jag var i Tyskland. Igår såg jag texten på en av dom. Boxen rymmer 3 liter och räcker till 24 glas!!!???? Hur fan ska det gå till? Det är 1.25 dl per glas. Bara en flabb full.......Va fan har dom för vinglas? Jag har vinglas som rymmer 6 dl. Dom köptes när jag hörde att ett glas rött vin är bra för hjärtat  ;)

Hjälp mig fylla hinken

Jag har börjat samla pengar i en himk. Pengarna skall gå till en vattencistern. HÄR  kan ni hjälpa mig få ihop det. Alla bidrag är en stor hjälp så sätt fart nu  =)  tack 

Stor i flabben

Många skulle nog hålla med om någon skulle säga att jag är stor i flabben. Men att jag får plats med en fotboll är väl ändå för mycket.
Det är nämnligen vad jag har på tungan just nu. Jävla skit. Och ont gör det. Var kommer sån skit ifrån? Hur får man väck det? Jävlit irriterande  

Ang shampoot

Nu har jag slutat med hårshampoo och använder bara balsam. Jag startade en dag senare än jag skulle. Anledningen var att ja gick ner på Ica och skulle köpa deras balsam. Glad i hågen passade jag på att köpa 2 flaskor. Kommer hem o när jag dagen efter skall använda det ser jag att jag köpt shampoo. Till glädje för Tjolinti för hon fick all shampoo jag hade med sig hem.

Nackdelen nu i början är att det inte löddrar som ett shampoo gör. Men håret är lika rent som det var tidigare. Nu spar jag in halva kostaden. Jag fattar inte att någon faktiskt använder shampoo. Många har ju visst detta hur länge som helst. Typiskt att jag får veta bland dom sista. Men det är ju inte försent att ändra på något  ;)

Min granne

Jag får dagstidningen varje dag av min granne. Himla snällt. Hon sätter den på mitt handtag, när jag sen är klart får hon den tillbaka på sitt handtag. Det är ju bara vi 2 i vår trappa  ;)

Igår köpte jag en bag-in-box till henne i Tyskland. Man får ju visa lite uppskattning. De e längesen jag såg en så lycklig tant  ;)


RSS 2.0