God fortsättning

I går hade vi en alldeles underbar dag. Ungarna kom på lille julafton och vi åt gott, såg film o spelade spel. Julafton följde i samma spår. Varför ska man tvunget äta så sörens mycket?
Jag fick många fina julklappar så jag har nog varit snäll någon gång under året.

Nu skall jag återkomma med slutresultatet på mina kalendrar. Jag vann på alla 10. Nu vill jag så klart veta om här e någon annan som är med där och har öppnat deras kalendrar. Min slutsumma blav 5600 att använda hos dom. Och jag har väldigt svårt att tro att alla deras kunder har en sån utdelning. Inte ens om dom skulle få mina vinsten på varje så är det ju 500 per skalle. Det kan väl ändå inte stämma?

Julkalender

Så här sista veckorna innan jul sitter jag med en hel del julkalendrar för att tävla om ditt och datt. Tro inte jag vunnit på dom förr men skam den som ger sig. Rassi vann någon gång och det höll hoppet uppe.
Jag har i år vunnit 2 resor med vardera 2 personer på en Oslokryssning som jag faktiskt ska iväg på. Ville hoppar över eftersom han inte gillar båtar.
Sen är jag med i något som heter dtf-travel. Och som betalande medlem får man 10 kalendrar. Öppnar lycka varje dag och skall räkna ihop hur många figurer av varje man får där man då kan vinna mellan 50 kr och 10 000 kr. Utbetalas som betalning via dom.
Första dagen jag hittade min första vinst hittade jag faktiskt 3. Där var en på 800 och 2 på vardera 500. Blev skitglad. Sen har det hållt på. Jag har nu vinst på 7 av dom och minsta summan på en kalender är 500. Jag har alltså till o mä sluppit småvinsterna. Summan är uppe i 3800 och det är 2 dagar kvar att öppna. HAr redan hittat en del weekends i Köpenhamn eller Tyskland jag skulle kunna åka iväg på. Men först o främst Oslo den 13 januari, sen är resan till London fixad 18 april =))

Snö

Jag tror inte jag har gillat snö sedan jag var liten och lekte i den. Men sedan jag fick Zedla så gör jag det. För e de inte snö så har vi regn och de förbannade slasket. Hur kul e nu de på en skala?
Nu e allt vitt därute och det lyser upp så fint. Om man nu inte ska ut o köra i det så klart. Det var meningen att vi skulle köra en sväng till Tyskland i morgon men vi hoppar det. Just nu snöar det som sören igen och de e lite onödigt att riskera något bara för det.

Nu ska ja skramla in i bingen. Har bäddat rent och de e så skönt. Manglade igår och det är ju det bästa. Trots att det är så sörens tråkigt att mangla. Eller inte själva manglandet utan mer att vi får asa fram den till ett annat rum och den väger ton. Men nu e det gjort och jag ska njuta en stund innan jag somnar.  Somnar nämnligen med en gång jag ramlar ner på kudden.....go natt alla  =))

Premiären =)

Nu var vi tvungna att testa vår nya eldstad. Hittade faktiskt en på Härliga Hem i Hyllinge idag ( eller i alla fall annons i HD) dom ville ha 995 för sin.  Himla skönt nu när de e så jävla ruggit där ute  =)SÄLJES!!!!

Hittade en jättefin eldgrej på en auktionssida som va jävligt svår att få fatt i. Blev överbjuden stup i kvarten o en dag kände jag att jag skulle fan i mig ha den. Så jag la bud på 2 av dom och vann fan i mig bägge.
Så därför lägger jag nu ut den ena här till det låga priset av 500 spänn. Då har vi delat på portot.

Skålen dom är av glad är 25,5 cm hög och 24,5 cm i diameter. Sen ser at att vara konad men väggarna är raka. Det är för att bilden är tagen från locket på lådan.  Eldkopp, släckare och sten ingår. Man eldar det däringa bioalkohol. Medföljer inte.

Himla bra julklapp till någon som e frusen  =))

Hör av er om ni är intresserad. Priset är inte prutbart.


Snälla

Kära Tomten!!

Även detta året önskar jag mig ett fett bankkonto och en smal kropp i julklapp. INTE tvärtom som du uppenbarligen trodde förra året  ;)

Tack / Libbe


Jamen kolla =))

Det var ju alldels så många inlägg det blev nu på raken  =)  

Detta e ganska roligt. Min mot hette Ragna. Kom från Danmark, tack o lov. Men helt ärligt har jag alltid tyckt det var ett tradit, konstigt namn. Säkert ok i grannlandet. Men det har inte stört mig. Vi kallade ju henne för Rassi  =)

Men nu satt jag precis på blocket o kollade runt....Kolla här!!!

Vill gilla......

Det finns många känslor man kan gilla.....jag skulle vilja gilla känslan av att byxorna rullar ner o stannar under magen ;)

Skojjit =)))

I går, lördag hade vi lite folk här hemma på middag och efterföljande spel. Vi hade så vansinnit roligt och jag kommer inte ihåg när jag hade det senast.
Vi spelade Wii. Började med att dansa. Man ska då härma en figur på tv´n och får poäng efter hur bra Eller som nu, kass) man är. Sen forsatte vi över till ett annat spel där man kan använda rockring, man kan göra backhoppning, spela golf och annat roligt. Har man tagit ett par glas vin så blir det ännu roligare.
Alla bjöd verkligen på sig själv och sket i hur man bar sig åt även om dom andra skrattade så tårarna rann längs kinderna  =))

Detta ska vi verkligen göra om  =))

Mina kulor =))

Som ni vet så asa ja him vattenkulor o sålde på tradera. Har även använt dom lite själv. Mne häromdagen slog det mig. Jag har ju orkideér så jag tog bort det som dom växte i. Såg ut som bark och man får liksom fylla dom med vatten ganska ofta. Sen hällde jag på sånna däringa vattenkulor och jag har inte haft så fina blommor sedan dess.
Nu ser man på kulorna när dom minskar i störrelse och då slår man på vatten, låter dom suga sig fulla och slår av resterande  =))

Jävla postverk

Det är egentligen för jävligt att posten får fungera så som den gör nu. Inget annat företeg skulle kunna ha det så.
Jag skickade ett tjockt skrymmande brev för ett par veckor sedan. Klistra på frimärken för 60 och lämna in den på stället.
Det kom aldrig fram. Ringer så klart till posten som då säger: Vill man att det garnterat ska komma fram är det bättre att skicka som paket!!

Men va fan garanterar min 60 kr??? E det bara på vinst o förlust??

Låt säga att jag hoppar in i en taxi på knutpunkten och säger en gatuadress på norr. Lutar mig tillbaka med slutna ögon. När bilen stannar betalar jag men på väg ut ser jag att jag hamnar på söder. Påpekar då detta och får svaret: Om du vill garanteras att komma fram får man säga till innan och betala lite mer.

Hur fan skulle det se ut??

RSS 2.0