Platt mage

I morse blev jag väckt av den ena katten och det är inget roligt sätt att bli väckt på. Så jag låg kvar och drog mig lite. Handen gick över magen och den var platt!! Det hade säkert runnit ut längs sidorna så jag var 4 meter bred, men vem fan bryr sig? Magen var platt!!!

Det skulle jag vilja att alla fick se, men det är ett konstigt sätt att ta sig fram på. Fötterna i marken, böj knäna 90 grader bakåt, fäll ner armarna och stöd på armbågarna. Magen e platt =)
Men hur jävla långt kommer man?

Bort, bort, bort

Jag och Gosi (Ville för er som inte vet) slog vad den 2 januari om vem som kunde gå ner mest i vikt fram till 31 mars. Det har gått rent åt helvete för oss båda.

Så i går började vi om för ny invägning den 20 juni, strax innan vi åker till Danmark.

Så igår ställde jag mig på vågen igen.........suck. -4 hg på nästan 3 månader. Men det var då det ju =) Nu e det nya tag som gäller och varje måndag skall jag skriva in här hur det går. Helt utan fusk

NEJ!!!!!  Ni får inte veta den ursprungliga vikten. Ingen skulle tro mig ändå. Jag har en väldigt ärlig bror som säkert skulle säga att jag redan dragit bort 10 kg, det slipper han besvära sig med nu =)

Vid ett skall jag köra bort till Margareteberg och gå till Nyhamnsläge, det tar väl nästan 2 timmar. Hoppas jag ger fan i bussen hemåt

Snaggad

Så ja, där åkte allt håret av. Himla skönt men dyrt som fan. 360 spänn gick det på. Hade hon fattat med en gång vad jag menat hade det tagit max 5 minuter att klippa men hon skulle tvunget envisas med att ta millimeter för millimeter.
-Nä, jag vill ha det snaggat.
Puts, puts.......
-Så här?
-Nej, det är långt, jag vill ha det riktigt kort.
Puts, puts.....
-Så ja.........
-Nej det är fortfarande för långt, max 2 cm uppepå.

Och så håller det på i 45 minuter. Vill dom inte ha en bra timpeng som alla andra?? Fast det är klart. 360 spänn för 45 minuters jobb e inte fy skam det heller.

Skumt eller fantastiskt?

Är en stor älskare av Dr House på tisdagar. Varje gång har dom reklam för Fludent. Dom säger att det läker små hål i tänderna.
Fludent är en liten tablett man suger på. Finns det då små grejor i den som far runt i flabben och letar hål? Typ...

-Kolla här är ett hål, här lägger jag mig och börjar fylla igen
-Nej, där kan du inte stanna, det är alldeles för stort. Vi lagar bara små hål.
-Hur vet jag vilket som är stort eller litet?
-Öhhhh.....................

Loppan

Här e hon det lilla livet =) Vi for runt på Biltema idag och köpte lite omvårdnad till henne. Zelda har fått hela bakdelen. 2 rum o kök och nu hoppar hon ut o in hur fint som helst.  På torsdag skall jag handla en massa filtar och ha där bak till henne. Sören så skitigt det blir när man varit på stranden o gått en stund


Bilägare

I lördags blev jag äntligen bilägare igen. En liten liten söt gul Atos. Den har små legohjul =)

Köpte den av en tjej i Malmö. När jag frågade henne i vilket skick den var i fick jag varenda liten detalj. Tack till dig. Nästa gång jag köper en bil så skall jag köpa den av en tjej igen

Bild kommer senare

Kom tillbaka

Nu har Tjolinti varit utan dator hur länge som helst och jag saknar henne. Det var så roligt att snacka med henne på msn. Troligtvis får jag vänta i ytterligare 9 dagar för Telia hade gjort något fel.
Så här kan det se ut när hon är stressad

Tjolinti säger:
kspp
Tjolinti säger:
pudds
Tjolinti säger:
åussa
Tjolinti säger:
hahahaha
Tjolinti säger:
puss
Tjolinti säger: 

Tjolinti säger:

så jaHon e för söt :)

Könsbyte

Fick idag efter mycket om och men mitt grej för min psoriasis. Var först mycket irriterad över att det inte var receptfritt. Nu förstår jag varför.

På flaskan står det, Stark steroid!!!!

Smög ut på google för en varningsklocka ringde. Anabola steroider används bland annat inom vården till kvinnor som vill bli män.

Om jag nu gnider in det i skallen dagligen innebär det då att min ena hjärnhalva försvinner och jag blir man????

PS:

Till er som vet var mitt hus bor.........Man kunde sätta in dom på Nordea utan att få på öronen så pengarna finns inte hemma längre =)

Besvärligt dåååååå

I söndags var det meningen att vi skulle titta på en bil i Malmö. Den skulle betalas kontant, med postväxel eller lånas till. Jag tänkte betala kontant. Fick veta att maxuttag per 7 dagar är 10 000. Räckte knappt till halva bilen.
Så på måndagen knallar jag bort till kassasrevice och skall ta ut alla mina pengar. Ni som känner mig vet att det inte är sååå mycket.
Räcker fram min lilla lapp tillsammans med körkort.
Får då veta att ett sååå stort uttag skall anmälas ett par dagar i förväg. Dom hade inte så mycket pengar på grund av rånrisken.
I vanliga fall är jag en mes. Ber om ursäkt för att jag tagit upp deras tid med något så banalt som att tro att jag skulle få ut mina egna pengar. Men nu blev jag förbannad. Inte så att jag skrek och bar mig åt.
För mig är 20 000 mycket pengar men jag trodde att i bankvärlden var det en piss i missisippi.

Fick veta att det gick bra för denna gången och jag lovade att aldrig göra om det.

6 timmar senare kommer jag så klart på vad jag skulle sagt ............men det är ju inte läge att gå till baka.

Jag skulle frågat om dom hade kunnat hantera en insättning på 20 000 om jag inte hittade någon bil.

Jävla bilhandlare

Varför skall det vara så svårt att hitta en bil? I lördags var jag i Kristianstad och tittade på en Honda. Jättefin på bilderna och inget i texten var oroväckande.
När jag kommer dit är det en massa hemmapatent på lagningar.
idag var vi o tittade på en Skoda. Inget oroväckande där heller. Men när vi kom dit var där 2 stora rosthål. Hade det varit på taket hade jag tagit den för en cab.

Hur jävla svårt e det att skriva ut det då? Hoppas dom på att man inte skall märka det? Nu vågar jag knappast åka och titta på fler bilar. Även om den kommer att se hel o fin ut kommer jag att bli lurad så skiten stänker om det :(

Mitt nya jag

Jag har planer på att göra en Britney Spears. Har fått psoriasis i hela skallen och tanken på att försöka smörja mig utan att få för mycket klet i håret var inte så tilltalande.  Därför kom tanken på att raka av allt och införskaffa mig en läcker peruk =)
Så himla behändigt. Det kanske kliar lika mycket som psoriasisen men jag kan ju ta av den lite då och då.

Men visst e den läcker??? Jag har ju alltid velat ha långt svallande rött hår =)

image2

Tjockis

F-n osso. Hade beställt kläder som kom idag. Jävlar vad man blir deprimerad. Var fan kommer allt fett ifrån??? Har jag möjligtvis en slags fettmagnet inbyggd?

Läste om en i Aftonbladet idag. Hon gick ner 26kg när hon slängde ut sin våg. Men varför går man och bär på en våg? Om man nu skall det så finns det mindre.

I morgon skall jag förklara krig igen. Nu skall det fan i mig bort. Jag var ju så duktig förra året. Kan inte komma i en flygplansstol i augusti om jag ser ut så här. Jag kommer att få en skyhög elräkning för nu skall skakmaskinen gå dygnet runt ;)

Toapapper :(

Jag är herre i mitt eget hem vilket innebär att när jag har tagit sista pappret på toarullen så bestämmer jag om en ny skall sättas på plats eller ej.
Så när jag vaknar mitt i natten har jag så klart koll på var badrummet är, hittar också toastolen utan att tända. Jag vet även var pappret är när det inte är på plats. Men det är nu bekymmren börjar. Jag drar med fingret runt hela rullen. Väldigt känsliga fingertoppar men hittar så klart ingen början. Inte ens när jag kämpar med naglarna hittar jag det. Skiten e klistrad ända ut i kanten. Då får man köra in ett finger mitt i rullen o dra loss en början.
Det blir då en sörens massa papper på en gång.  Tiden det tar gör ju att man vaknar mer än nödvändigt.

Varför skall jag vara en sån snålrygg att jag skall ha det billiga skitet och inte unna mig ordentligt limmat papper????

RSS 2.0