Sov gott

Idag är en lite sorglig dag. Vår katt Plutt som jag asade hem för 14 år sedan fick bråck i magen och nu gick det inte längre. Så vi var iväg och lät henne få somna in. Hon var drygt en vecka när hon kom. Vi hjälptes åt att föda upp henne med en liten nappflaska. Halledar vilket jävla humör den katten hade. Vi var tvungna att vira in henne i en handduk annars rev hon sönder allt. Hon fick inte maten fort nog  =)

Vila i frid i katthimlen lilla Plutt och ta hand om Smula, Busan, Totten och Vjuko.

Jävla skojjare

Jag ringde min bilhandlare i fredags för det var då jag skulle få min bil. Den nycklen dom fått var fel så jag skulle få vänta tills måndagen. Ringde tillbaka på måndagen och då fick jag veta att något blivit fel o ny nyckel skulle komma på tisdagen kl 11 med DHL. Ringde idag igen vid kl 10, han skulle bara byta telefon eftersom han svarade i en kollegas telefon. efter 3 timmar ringde jag tillbaka. Tänkte liksom att hans telefon inte befann sig i Göteborg. Men då fanns han inte i byggnaden och personen som svarade trodde att jag var förståndshandikappad eftersom han nästan bokstaverade sitt namn för mig. Gaaaa-briiiii-eeeeel hette han
Han skulle i alla fall be chefen ringa upp mig.....igen.........men det har han inte gjort. Får väl se hur det blir i morgon... Hur det än är så vill jag ha den bilen. Men inte till vilket pris som helst. Nu är garderobsrummet klart och jag vill upp på Ikea och köpa garderober  =)

Att det ska va såååå jävla svårt

Vi håller på för fullt i garderobsrummet. Charmen med gamla hus är ju att alla inte är likadana men när man renoverar är charmen som bortblåst. Det är inte till att bara sätta upp en jävla tapet eller måla en list eller va fan......
Väggarna putsades efter konstens alla regler och vi satte upp väv för att det skulle se lite snyggare ut när väggen skulle målas. Och det gjorde det.........tills Ville skulle måla den ena våden. Den hade bara lim i kanterna. Så det var bara att skära upp mitt i och limma en gång till. Sen måla en gång till. Förvisso ser man var snittet ligger men det är bakom garderoberna  =)

Igår la han det nya golvet. Jag var bara en hantlangare och sprang ut med det gamla golvet efterhand som det revs upp. Sen kommer man till slutet.................Då fattas det ca 3 brädor  =(   blir såååå jävla trött.  Dom har han köpt idag och fan heller att dom ska ligga och gona sig i 4 veckor. Dom ska på plats idag. Jag har lackat golvet, det som ligger där coh det nya får lack i en annan tidsrymd. Garderoberna ska på plats ändå. På tal om garderoberna så köpte jag trådbackar igår. Jag har 10 % rabatt på garderobsinredning så jag passade på nu. Våra garderober ska vara 3 st på 1 m breda. Det var billigare än attt köpa 2 på 50 cm. Men trådbackarna var ju stora som helvete. En låg variant av en spjälsäng.  Fy sören va det kommer att bli rörit i strumpelådan  =)


Listerna är kapade och målade en gång.  Ni får lite bildbevis. Väggarna är INTE svarta......utan som liksom blyerts. Skitfint. Går bra ihop med allt det vita. Ena väggen blir ju vita garderober. Har beställt och inväntar en svartvit lång plastmatta  =)  Sen blir det en massa andra små detaljer och vägghyllor.......ska bli så jävla fint


Efterlysning!!!!!

När vi gjort i ordning vardagsrummet så skall vi ha en fuskekamin på väggen. Har letat runt på nätet och i butiker.  Hittade en som var skitfin. Den eldas med nån slags gele. Det gör denna osso men för tillfället har dom ljus i. Precis den vill jag ha. Men den finns ju inte där jag har varit. Det enda jag vet är att denna skall vara köpt på Rusta men där finns den inte längre. Eller i alla fall inte i den på Väla.

Så nu till alla er som är ute i svängen........Kan ni inte hålla utkik efter en liknande??? Jag skulle bli in i helvete glad då  =)


Snåla hemska människa

Idag var jag ännu en runda i Höganäs för att bli av med allt matriellt överflöd. Det är ett par som också är där gång efter gång. Dom går runt och prutar skiten av alla och sen när det skall säljas därifrån så dras det inte av en krona.
Jag hittade en fin plastmatta där idag. Gubben hjälpte mig att hålla ut så jag såg hela längden men då ploppade det upp ett hål i mattan. Men inte en spänn drog han av.
Senare såg jag en äldra dam med mattan. Frågade då min svägerska som hade bord bredvid dom om priset. Damen ville gå ner till 175 kr men det gick bannemig inte. 200 var priset. Trots att han visste om hålet.

Hur i hela fridens namn kan man göra skit för sig för 25 spänn om man återkommer varenda gång det är loppis??

Annars gick det dåligt. Var mycke lite folk. Men min gamla granne var där o tittade till mig  =)

Sen lite uppdatering ang bilen............................Den står fortfarande i Eslöv. Nycklarna är fortfarande borta med puste  =(  
Ibland får jag för mig att ringa ner och säga att jag inte ska ha den,men jag vill ju det och jag har betalt handpeng på den. Jag brukar kolla på blocket på en likadan och denna e likson bäst till det priset. Finns den i Helsingborg med fläkten på fullt ös till samma pris och den finns en i Falkenberg tror jag det var för nästan 20 000 mer. Förvisso mindre mil o sånt men ändå. Dom andra har inget drag och det är ju ett krav.

Så hoppas ni håller tummen att jag snart får den för snart är det inköp av garderober på Ikea ju  =)

Fan va svårt att köpa bil

Jag har faktiskt köpt en o annan bil genom åren och det är inte förrän nu det har blivit riktigt besvärligt.
Förr såg man en annons i tidningen. Ringde på den och gav sig iväg för provkörning. Ibland gick det bra men oftast inte  =)
Numera sitter man som klistrad på blocket och bytbil och kollar runt. Man ska även när man hittat någon kolla på vägvärket att det inte är några skumheter med bilen. Där får man också fram skatten på bilen o liknande.
Nu skulle jag ha en sittvänlig bil med drag och plats för Zelda därbak. Det är inte ofta det sammanfaller med billig bensinsnål.
Var iväg i söndags och provkörde min önskebil. Fy sören va den va skön att sitta i och att köra. Ville tyckte att vi körde stadsbussarna. Eller en mindre variant i alla fall. Höll med liiiiite men det var annat som gjorde att jag inte tog den. En liten detalj som att fläkten stod på för fullt och inte gick att ändra.
Så vi kollade andra bilar. Hittade en Hyundai Matrix (parkerade sidan om en) som var ganska liten men ändå stor. Kostade mer i skatt än "min" bil så det blev inte en sån heller.

Så idag bestämde jag mig, jag skulle ha min bil. Hittade en i Eslöv. Ringde på den och körde ner. Gick runt o kollade under tiden säljaren letade efter nycklarna. Dom var borta med puste. Efter lång tid kom ägaren (firma) och bad om ursäkt och gav mig ett bra erbjudande. Han beställde nya nycklar. Den sista besiktningen är i maj, jag får den nybesiktigad och åtgärdat om det är något fel. Jag får 3 månaders gratis försäkring och jag får ett års garanti  =)
Jag får den även hemkörd till mig.

Så denna bil har jag köpt o ja e så jävla glad för det  =)Ganska skoj faktiskt

Jag är mä på facebook av någon anledning jag inte riktigt har fått kläm på. Av någon ännu konstigare anledning ramlade jag in på Farm Ville och började bygga upp en bonnagård. Det tog mig en evinnerlig tid innan jag fick kläm på vad det gick ut på men jag förstår det nu.
Man har alltså en gård. Om man vill att den ska bli större så ska man ha X antal grannar. Man frågar då sina vänner och när dom inte räcker till så blir det drastiska åtgärder. Man kan t ex gå med i en grupp bland andra som också behöver grannar av samma anledning. Då blir man vän med dom. Spelar ingen roll var man bor.
Så, jag har nu en enorm massa vänner spridda äver hela världen i alla möjliga åldrar. En oskriver regel är att man inte är vänner på det viset mer än på gården.

Tills igår alltså. Man kan även chatta med dom vänner man har om dom är online. Det gjorde en tjej till mig............På engelska  =(  saken är ju den att jag har bara gått i grundskola och den slutade för 700 år sen så engelska är inte den bästa. Men vi fick ihop det i alla fall. Hon frågar var jag bor o jag frågar detsamma.
Hon bor i Egypten fick jag veta. Då sa jag att vi skall dit, till Hurghada. Då bor hon där  =)

Så när jag har bokat resan ( har hittat den, 14 dagar för 4100 per skalle) ska vi höras igen och hon ska visa mig alla små shoppingställe som e bra  =)
Det känns lite småskumt faktiskt, men va fan. Varken ja eller Ville känner nån därnere och ingen annan ska följa med oss och då kan det bli lite roligt att ha nån där. Hon skall även visa oss runt i Luxor  =)

Vill nån följa med oss på vår resa så hör av er.

Dunka dunka i skallen

Nu har jag varit förkyld o kass i halsen alldeles för länge. Sedan i fredags närmare bestämt. Tycker nätterna blir värre o värre faktiskt. När jag är förkyld så snarkar jag. Och själva snarkningen kommer o river i min onda halsen och gör den sämre. Vaknar väldigt ofta av en hööööög snarkning. Det gjorde stackars Ville också. Även om han själv snarkar.
Men den kloka pojken skaffade hörselproppar till sig. Igår skaffade han fram ett par åt mig. Så i natt när han drog igång det hela och jag vaknar sätter jag på dessa. Eller på å på. Dom trycks in i örat. Alla ljud utifrån försvann bara så där poff. Alla ljud inifrån däremot förstärktes tusen gånger. Vartenda jävla hjärslag dunkade i skallen. Kan ju va kul att veta att man lever men det var ju högre än Villes snarkning så dom åkte av igen.

Så nu sitter jag här. Har ont som fan o kan knappt svälja. Inte ens vatten. Eller jag får ner en flabbfull åt gången. Idag ska jag tycka väldigt synd om mig själv hela dan  =)

Uppdatering: Ringde vårdcentralen i Åstorp för att få en tid. Dom hade ingen idag, men i stället för att ge mig en tid i morgon skulle jag ringa på nytt när dom öppnade kl 8.
Ringde i stället till vårdcentralen i Höganäs där jag gjort mitt läkarval och dit fick jag komma idag   =)  så kvart över 2 skall jag äntligen få nån medicin till halsafan.

Händiga Gosi =)

Han är så händig den där pojken. Nu har han gjort en hel del ljusstakar av gamla järnvägsräls som ska säljas och göra honom till en rik pojke.  Detta är alltså hemslöjd på hög nivå =)  Supersnygga!! Och för att inte tala om hur jävla inne dom e nu. Rostiga o danna som dom e....
Finns både till 4 ljus som till ensamma ljus. Ge nu honom lite beröm, han vill ha det.


Yttrandefrihet

Här i vårt land har vi som det så fint heter, yttrandefrihet. Man får alltså tycka och tänka vad man vill och även sätta det på pränt. Men om man nu tycker lite annorlunda då får man väl ändå räkna med att folk opponerar sig. Eller?

Om jag skriver att alla arbetslösa är några lata skithögar, alla förtidspensionärer en hel hög hypokondriker, alla feta är karaktärslösa och illaluktande. Eller om jag gud förbjude skriver något om alla invandrare. Då skulle man väl kunna säga att jag har bäddat för det. Man får röven full och vill gömma sig.

Så även om man nu har yttrandefrihet så får man fan i mig se till att följa vissa ramar. Tycker jag i alla fall  =)

Ullared igen.....................

Vi var som ni vet i Ullared igår och shoppade. På kvällen visades ett program om just Ullared. Eller Gekås som butiken heter. idag har tidningarna varit fulla av skriverier om just det.
Många har tyckt att det är skit (har aldrig varit där), många andra anser att det är knäppgökar bara som handlar där( har konstigt nog aldrig heller varit där) Ännu fler ansåg att programmet va skit (såg det inte).
Va fan e det mä folk? Varför i helvete ska man kritisera något man inte vet ett skit om?
Ok, det är billigt där. Men det är inte alltid billigt är detsamma som skit. Sen finns det faktiskt en hel del i vår herres hage som inte har någon hyfsad ekonomi och är glada att just detta finns. Dom har kanske råd att äga mer än ett par jeans nu. Jodå, det finns många fattilappar. Varför missunna dom att klä sig hela o rena??

Sen jag köpte mitt första set sängkläder i satin vill jag inte ha något annat. Trots att dom kan va ganska dyra och att jag ska ha 2 påslakan till alla mina täcke. Nu kostade dom 149 per set. Underlakanet gick på 70 kr. Samma som dom har på Hemtex. Är det då helt plötligt skit för att enda skillnaden är priset? Ser ni det om ni kommer till mig att vi bäddar med skit??

Många var även kritiska till familjen som handlade för ett år framåt. Men va e det egentligen för fel på det? Ärligt?? Dom har alltid vad dom behöver där hemma. Sen att dom handlar för drygt 50 000 på 14 dagar kan väl kvitta. Dom handlade inte för mina pengar. Ångrar att jag inte tog med min kamera. Nästa gång jag åker ska jag ta den med mig. Har lite planer på att åka nästa vecka osso. Får se om jag får någon med mig. Man kan ju inte va för många heller. Det ska ju va plats till alla grejorna osso. Jag o Anna fyllde bagaget igår  =)

Detta är vad jag köpte:
6 tights/leggings
10 par trosor
1 pyjamas
1 kofta
4 topar/t-shirts
6 tunikor/klänningar
2 joggingbyxor
5 kjolar
5 par strumpor
1 t-shirt till Gosi
1 Hoodjacka till Gosi

Allt detta gick på 2567  =)

Kan ni hitta ett ställe där jag får så mycke kläder för samma pengar?

Så vet ni inget så håll käften!!

Ullared

Idag var ja o Tjolinti i Ullared. Hämtade henne i stan halv 7. In i helvete tidigt men vi va där när dom öppnade kl 8 o det var ju bra.
Jag har aldrig handlat så mycke kläder på en o samma gång i hela mitt liv. Det var 5 kjolar, 3 klänningar, trosor, strumpor, tights, strumpbyxor, tunikor, kofta, t-shirts och massor annat. Gosi fick osso litta. Bara 2500. Ut i bilen o lasta av o sen in igen. Denna gången blev det bara sängkläder. Nu e det bara satin som gäller o det var billigt där.
Det tråkiga e när man sen kommer hem och inte har någon garderob att hänga in det i. Men det finns värre problem. Det är nu mindre än 2 veckor kvar som träet ska torka sen har vi garderober  =)

Jag åker gärna upp en sväng till innan jul om ja ska va ärlig. Gillade förvisso inte tanken på att gå upp så tidigt men de va skönt när de inte va så mycke folk och de va skönt att komma hem i tid igen.

Dagens fynd

På väg hem från Cuty Gross såg vi en massa skyltar om loppis. Det är ju alltid roligt  =)  Idag gjorde jag faktiskt ett jättebra fynd. Ett par Curlingkängor från Bally i MIN störrelse för bara 100 spänn. I jättefint skick  =)
Hade ett par Bally-wannabee redan men nu får jag varva  =)


RSS 2.0