Alltså, helt ärligt!!!

Hur ofta säger man eller hör man inte: Alltså, helt ärligt!

Om man frågar någon eller själv får en fråga så händer det mig ganska ofta i alla fall. Men när dom inte säger så ljuger dom då? Eller hur ska man tolka det? Är det på nått vis mer sanning än annars? Jag tycker själv att detta är klurit ju mer ja tänker på det. För jag säger ju så ibland. Eller till o mä ganska ofta. Ja ljuger faktiskt väldigt sällan. Inte för att ja e nån bror dukti utan snarare för att de e lögn i helvete att komma ihåg vad jag har sagt.  Men det är ju inte därför som jag säger Helt ärligt.

Om jag köper någon onödigt dyrt o jag vet att någon ska gnälla kan det hända att jag rundar av priset lite neråt. Inget jag kallar lögn men ändå,,,,, de är inte heller så att jag svarar frågan med,  Alltså, på en höft!!

Nostalgi

Nu har vi fått sålt vårt föräldrahem och huset skall tömmas. Det är så sorgligt att ta sig dit när huset är tomt. Men hittar så mycket i gömmorna som ger en otroliga nostalgistunder. Det finns massor av saker som man säger: kommer du ihåg då? Saker som fanns när vi var små. Allt har inte stått framme utan det dyker upp efterhand som skåpen töms.
På väg hem från dagens runda slog det mig: När jag dör och mina barn ska röja efter mig, vad finns kvar sen dom var små? I dagens slit-o-släng-samhälle är väl snart alla nostalgitrippar utdöende.

Drömmer trots jag är vaken

I bland kan man verkligen gå igång o drömma sig långt långt bort. Jag är mitt i det nu. Det senaste är en husbil. Men det har jag pratat om förr. Nu när jag tänker så måste jag erkänna att alla hästar inte är hemma. För när jag sitter och kollar så har jag några fasta önskemål och av nån märklig jävla anledning ska det vara minst 5 bäddar. Om jag ska va ärlig är det så klart för att jag vill ha ungarna med mig. Det var väl storslaget av mig att erkänna. Jag vet ju för fan att dom inte vill åka med oss lika lite som jag skulle hängt med mor o far.
Något jag kan reta mig på när man sitter på blocket o rotar runt är att så många ger fan i att ha bilder på vagnen. Ännu fler skippar bilder på inredningen. Klart som fan man vill se hur den ser ut där ju. Jag kan förvisso klä om dynor o byta gardiner, men ja vill inte ha nått skabbit.

Om jag ska vara en ordentlig flicka så ska jag lägga ner energi på att hitta en som inte e så lång. Den ska gå billigt på båtar o broar. Det räcker med 4 bäddar om någon skulle vilja följa med.

Sen när den e i hamn så kan jag tänka mig att åka över till Skottland och köra runt. Gärna stanna till på många av deras pubar. Det är inte fel att köra runt i Frankrike för vinprovning. Eller uppåt landet över jul o nyår så man kanske får se lite snö. Varför inte en shoppingtur till Polen. Det är ju snorbilligt där  =)

Vet någon var man kan hitta snygga träningsdräkter mä resår under skånken? Så snygga som förr mä revär längs benen. Jag tycker nog att Ville o ja borde ha liadana  =)

Älskar Grannar

Kommer jag bara ihåg det så måste jag se grannar på tv3. Älskar deras intriger där den ena är mer korkad än den andra. Sist jag såg det så sa Achberg något jävligt bra som jag tycker alla ska ta efter.
Som programnamnet gör gällande handlar det om folk som bor grannar och i dessa fall inte heller kommer överens, eller för att gå rakt på sak: Bråkar så in i helvete. Det mest korkade jag har sett handlade om ett pucko vs ett gäng andra boende. Puckot ägde typ en gård och det verkade som dom andra arrenderade tomt av denna. Han var en persom som verkligen letade fel och  det var mycket väsen. Efter ett tag bestämde han sig för att sälja sitt boende och gjorde det bara med en liten klausul i kontraktet. Att han fick fortsätta att bråka!?

Sist handlade det också om en liten småsak som växt som satan. Då talade Achberg om för bägge att dom skulle behandla varandra med respektfull nonchalans.......Fint va!!!!
Det tycker jag man ska göra här också. Nu är det så jävla vanligt att man kräker o bär sig åt på personer man inte känner av någon konstig anledning jag inte riktigt begriper.
Gillar ni inte någon så nonchalera dom bara.

Hatar digitalkameror

När jag växte upp fanns inte digitalkamerorna. Man hade en kamera, köpte en rulle film där man kunde ta 24 eller 36 kort. Skulle man vara inomhus köpte man lösa blixtar för det fanns inte på kamerorna. En blixt var en liten kub som gav 4 blixtar, när det funkade vill säga.
Filmen skulle lämnas in för framkallning och summa sumarium så blev det in i helvete dyrt. Detta var man så klart väldigt medveten om och därför bad man personen som skulle fotograferas att stå still, dra in magen och sedan le stort. På det viset fick man inte så många överraskningar.

Idag när dom har digitalkameror klickar dom hej vilt på allt och alla. Man får ingen chans i världen att rätta till fettvalkar i ansiktet, dra in magarna eller på annat sätt se mänsklig ut. Därför blir det som det blir. Digilatkamerorna gör oss till feta skabb  =)

Igår skulle jag skicka en bild till lilla Dorthe så hon fick se slutresultatet på klädslen till bröllopet. Jag letade och letade.......ett tag trodde ja fan i mig att datorn trott bilderna på mig var virus och raderat dom. Men jag hittade ett par lite senare. För jag har hundratals bilder att röja igenom.

Nu tänker väl dom flesta att ja e körd som skyller på kamerorna men lite sanning ligger det faktiskt i det. Hittade gamla bilder häromdagen. Först blev jag lycklig........kolla så söt och framförallt smal jag var.
Jag är supermodern. tro det eller ej. Detta är 70-tal på riktigt. Helt underbara höga tajta Gul&Blå jeans  =)   och frissan är en äkta pudelfrissa........som även e på utväxt..
Personerna som tagit dessa kort har gjort mig medveten om vad som är på G och jag ler så gott ja kan.Eller röker för den delen.....


Nu när man sitter o tittar o tänker tillbaka kan man bara undra: Hur i rena rama helvete kunde jag låta det gå så hääääär jävla långt?????

Välkommen tillbaka Kalle

En av mina favortibloggare har tagit en paus och är nu tillbaka med nya krafter. Ni hittar honom här!!! 

Jag har ett gäng favoriter faktiskt. Ingen av dom är någon modeblogg. Jag gillar inte heller trams och en massa snusk. Jag kan inte förstå kvinnor som nedvärderar andra kvinnor för att ta egen plats. Inte att man ger kvinnokroppens organ och kroppsdelar fruktansvärda namn. Vi kvinnor har bröst och byst. Vi har fan inga jävla pattar. Låt dom uttrycken stå för idioter. Jag är ingen jävla rödtrumpa men nånstans får man väl ändå tänka lite längre än näsan räcker. Vill vi att våra karlar ska säga så till oss???
-Visa pattarna kärring!!
E det va vi vill höra på lördakvällen?? Tänkte väl det. Se då för fan till att vårda språket även här (ja, Ville får svära till mig)

Mina favoriter har jag ramlat över alla av någon tillfällighet och sen fastnat. Något som kan reta mig till vansinne överr  är att dom inte uppdaterar tillräckligt ofta.
Fattar ni inte att om ni ser att besökarantalet är enormt men antalet unika besökare fan så mycket färre så e det jag som ränner.....Jag vill veta mer.....om allt!!!!  

hjälp mig att hitta

Jag vill hitta en sida där man kan se när det är billigast att resa till ett visst ställe. Om man till exempel vill åka till Thailand så är det billigast i maj, London i januari typ. Nu e det inte så men jag hoppas att ni fattar. Som det är nu så får man fejka en dag att åka på och söka en resa. Sen får man göra om sökningen igen en annan dag och det är jävligt tråkigt även om man har all tid i världen. KAn man åka så gott osm när som så e dte ju tråkigt att kanske betala nån tusing mer än det kostade veckan innan.

Som de e nu har ja hittat en resa till Peking, 8 dagar för ca 5000. Hittade även vad jag sökte ang Kina o Japan. Men priset rännde upp ti nära 40 000. Lite magstarkt faktiskt. Man vill ju kunna handla på plats också.

Ni som vet sidor där ja hittar priserna, hör av er  =)

Jag vill osso resa

Nu har jag genom åren följt ungdomarna på sina resor via resedagboken. Nu senast Ramona och Roberts resa i USA och Anna o David som är på Bali. MAtilda har också glatt mig mycket när hon var på Malaysia o i sydafrika. På något sätt jag jag fått se världen genom deras ögon.
Men nu vill jag också komma iväg. Det blir inte någon öken eller någon honeymoon suit men det ska bli en once in a lifetime-resa.

Blir det inte det så har jag i alla fall ganska trevligt under tiden jag letar. Just nu är jag i Kina. Hade velat hitta en där jag även skramlar över lite i Japan när jag ändå är i närheten. Såg en sådan resa tidigare i våras men då var det inte aktuellt.
Hade även kunnat åka med Transibiriska järnvägen. Ser ni någon spännande resa så hör av er  =)  Jag är inte så van att resa så jag uppskattar färdiga paket

Tomt

Jag har levt ganska länge nu med ett stundande bröllop och det har varit mycke roligt. Det har varit dukning, sånger, kläder, smycke, mat, drinkar, ja allt som rör ett bröllop. Nu är det över och jag bara känner en enorm tomhet.
Vad ska ja hitta på nu då??? Kan ingen annan planera ett bröllop?? Jag känner mig som expert nu och hjälper gärna till  =)

Ni som inte var närvarande ska få se så fin dukningen blev....
Servettringarna är hemmagjorda bland annat och dom väldigt söta sockerbitarna är gjorda av min kära syster Eva  =)
Ljusen är också hemmagjorda, bara att skriva ut bilden på silkespapper, klippa ut och stryka försiktigt på ljuset.
Dagens fynd

Igår var jag in om Loppan och hittade en väldigt snygg portfölj i skinn. Eftersom det inte är något jag har användning för så lät jag den vara.
Idag gick jag tillbaka igen. Den hade hemsökt mig. Om inget annat var jag ju tvungen att veta vad den kostade. 40 kronor skulle dom ha!!!!!!
Så nu är ja mä portfölj  =)  Den delen med facken är avtagbar och väskan blir då en helt perfekt weekendväska i stället. Den kommer väl till pass när vi ska till Lalandia över midsommar.

Visst e den skitfin????Familjen Molina Andersson

Så blev det då äntligen bröllop igår. Var uppe tidigt och fixade och donade i MAlmö. Sen blev det kyrka. Emil ledde fram Anna till David och då började jag böla för första gången, hulkade till igen när jag såg att David torkade bort tårarna. Det var så himla vackert. Dom var så himla vackra.

Maten var god. Vissa hade fått en liten lapp där dom fick ett uppgrag att göra. Min syster som satt brevid mig skulle möblera om våra glas. Helt ärligt blev ja mycke irriterad på henne för hon var jävligt envis  =)

Festen blev också lyckad. Trots fri bar så blev ingen full. Även om en blev anklagad för det  =)  det va ganska kul faktiskt.Det dansades och lektes. Helt ärligt skulle jag ha velat hoppa över den delen innan vi började men det var roligt som sören.

MAn va i par och fick ett djurljud tilldelat sig. Sen fick sdom en ögonbindel, blev snyrrade 5 varv och sen var det 10 pers som gick runt på golvet och lät som djur och skulle hitta sin kompis. Fy fan va det lät  =) Jävligt roligt......

Nu ska få ta del av en del bilder....Här kommer Emil och Anna i en Exalibur


Här är dom precis blivit man och hustru

Första champangen

Första skålen i lokalen.....


Så ja.....nu blir det inte mer   =)

Skiter i detta

Nu vet jag inte hur många gånger jag försökt få på foundation i skallen så att det ska se snyggt och naturligt ut. Jag har tatt bara det och jag har blandat ut det i handen med ansiktskräm och lik förbannat ser det för jävligt ut.

Ok, jag är litta rynki, där e en o annan grej som inte va där från början. MEN!!!!! Helt ärligt nu..........Om jag har fått en rynka för varje gott skratt genom åren så önskar jag att jag hade fler. Och varenda rynka som redan är där älskar jag för va den står för. Jag har hellre ett personligt ansikte, charm och ett leende på läpparna än ett stelt ansikte som ser ut som många andras. Jag är Flöbbo och det finns bara en av mig  =)

Ja e som ny

Det va ju alldeles va di kan hitta på till oss fruntimmer för att vi ska bli fina. Idag har jag legat nerbädda och fått ögonfransar och ögonbryn färgat samt plockat ögonbryn. Nu kommer jag ihåg varför jag en gång slutade med det. Ont satan gör det ju. Men ja kunde inte ligga där o böla som en påg. I vilket fall som helst så e ja nu en snygg tös som även spenderade en förmögenhet på ett läppglans med träkork som är bra för naturen.........E de inte för jävla bra??? Skippa hela skiten mä smink o grej så e det nog bättre för naturen  =)

Men men, de e ju första gången jag gifter bort ett av mina barn. Men jag vill gärna att alla ni andra syskonbarn som är i den åldern att passa på att gifta sig nu innan datumen på mitt smink går ut. Annars lovar jag komma som en grå jävla mus på era bröllop  =)

Smile =)

HELP!!!  Someone dial   911 , I'm being mauled by a troll!'


  'I  swear a Big Doberman busted in   and  just tore the place up....'

How  to tell when its time to make your kids sleep  in their own bed....
'Ahhh,  the fresh, relaxing aroma of feet.......'??? 


'  Harlem Globetrotters here I come'


Par-tay,  Par-tay, Par-tay!

'Uh,  cat? What cat?'There's  no explaining  Love.

'HELLOOOO'   CAN  YOU HEAR ME NOW??

Peace  Brother!!!

'Hi!  Will you be my friends?!'


Mad  Skills....

The  good thing about working here - If you need assistance smiling,   there's  always help!

Life  is short! Break the rules!
 Forgive quickly! Kiss  slowly!
 Love truly, Laugh uncontrollably.  
 And  never regret anything that made you  smile.


Tack Dorthe

Snyggare

Har tillbringat nästan 2 timmar hos frissan idag. Färgat och klippt. Hon fick fria händer. Jag har ju låtit håret växa för att det skulle bli lite att jobba med.
Ni ska nu få se före och efter bilder. Kalaset gick på 1270 och när jag kom hem ringde nån för att tigga pengar till barn i utsatta länder. Då mådde jag lite dåligt. Men va fan  =)  Ja vill osso va fin nån gång.
Ja har en snygging =)

Idag var vi iväg och fick köpt kläder till Gosi. Hans absolut första kostym. Nä...han ska inte konfirmeras. Han e över 40  =)
Vi fick bra hjälp med en gång. Så om ni ska handla på Dressman och vill ha bra hjälp, åk inte till Väla. Åk till Hylinge. Det är inget folk där.
Men i alla fall. Det blev en svart kostym, vit skjorta och rödaktig slips =)  Han e sååååå söt......ni ska få se. Jag måste ju lägga in bilden för alla ska ju inte med på bröllopet.

Bilden e klickbar om ni vill maila honom. Han behöver peppas  =)

(ja, ja ska lägga upp byxorna)


Älskade matta

Jag har haft värk i en herrans massa år. På något vis så lär man sig leva med det. Som att: jag har lite ont idag eller jag har 2 ben.
Jag har alltid ont i ryggen.  Mer eller mindre. Jag har alltså dåliga dagar eller in i helvete dåliga dagar. Ibland får jag offra mig för att ha lite roligt. Men nu har jag som ni alla vet min spikmatta. Den försöker jag ligga på minst en gång om dagen och i förrgår hände det något häftigt.
Vi var på väg hem från City Gross ja o Stumpi då det slog mig att jag inte hade ont. Inte ett jävlaste dugg. Tror jag va helt smärtfri i ca trekvart och det var en märklig upplevelse. Men går liksom o böjer hit o dit bara för att känna efter om det ändå inte gör lite ont.  Väldigt skumt.
Nu har jag haft litta o göra senaste tiden men framöver skall jag ligga mer och mer på den. Än så länge har jag inte vågat stå på den så som Gosi gjorde(han e modi) men jag får väl ta ett steg i taget  =)

I morgon skall vi upp på Väla o köpa Villes kläder. Jag tror jag bara föser in honom på dressman och ber dom klä upp honom så kan jag gå i andra affärer och sen komma tillbaka o hämta honom =)

Tack alla

Idag är det min fölseda  =)  och jag vill tacka precis alla som grattat mig idag. Ni e för goa och detta är min sista fölseda. Finns ingen som helst anledning att fortsätta.


Dom måste skojja

Idag köpte jag på mig en Hänt extra. En lagom tidning att bläddra i när man äter. På mittuppslaget stod det om vissa som fyller speciellt i år. Bl annat kronprinsen som blir 30. Det var även en bild på Sanna Nielsen och i skallen ploppade upp 35 år. Men när jag läste så blir hon alltså enligt tidningen bara 25!!??

Inte fan kan den tanten bara vara 25 år??  Någon måste skämta aprilo mä mig

Lite info om spikmattan

Nu har jag legat på spikmattan ett antal gånger. Helt ärligt gör det ont satan att lägga sig på den. Men av någon anledning somnar jag varje gång. Jag kan inte ligga på magen för jag får så sörens ont i ryggen men jag testade igår. Somnade och låg där i 25 minuter.
Idag skulle ja ta säte och låren. Man är ju som sagt var utan kläder och varje kvinna vet väl vilken del att kroppen man sätter sig på när man sätter sig........Just det!!!   Tänk er då att sätta er på en spikmatta  *snyft*   Man måste sätta sig innan man lägger sig ju och tvärtemot när man ska upp. Det var in i helvete kasst, men jag somnade där också. Nu ska ja tillbringa 2 stunder om dagen på den  =)

Sen måste ja ju berätta den stora händelsen  =)  Jag har köpt kosmetika. Ett bronsfärgat nagellack, en mascara och ögonskugga. Var inne på en foundation, men ja e ju inte glad för sånt trams i skallen så jag fick jättemånga tester av henne. Så nu skulla jag testa men fy fan va man ser ut. Aldrig mer att jag ska använda sånt skit. Jag är litta rynki men va fan, ja e snart 50 år!!  Ska ja se ut som en barnarumpa i skallen då? Jävlit skum färg osso. Även om hon testade vad som passade mig.
Nä tacka vet ja att vrida kinden ett par varv så man blir lite rosig o fin   =)

Senaste investeringen =)

Jag har gjort en investering i mig själv. Har köpt mig en spikmatta. Satt länge och väl igår och lästa vad jag kom över. Det finns lite olika sorter men jag fastnade för denna. Hade tur för det var även den som såldes i vår Hälsokostaffär till samma pris som på nätet.
Nu har jag även provat den. Helt ärligt så gjorde det ont som fan när jag la mig ner. Fanns ingen chans i världen att jag skulle byta ställning. Så där låg jag. Efter en stund kom värmen som spred sig i kroppen. Det var ganska häftigt. Jag blev trött som sören och ville faktiskt somna där jag låg. Men eftersom jag är väldigt svankryggad ligger jag med böjda ben och så kan man inte sova.
Nu skall jag ligga på den 2 gånger om dagen, morgon o kväll och hoppas att ryggen blir bättre. Annars fanns det så mycket annat som blev bra  =)

Jag köpte en orange. Det står att det är olika på färgerna men jag tror inte riktigt på det.  Bilden är klickbar om ni är nyfikna på spikmattor


Balkongen

Idag har jag varit iväg och köpt palargonior till balkongen. Har sått en hel del själv, bland annat ringblommor i rött, gult och brandgult. Det ser lite torftigt ut just nu men det växer till sig himla snabbt. Sen blir det till att vanna o vanna hela sommaren. Men de gör inget.
När jag var i Helsingör i fredags stod jag o drog i små ljuslyktor som va himla söta men visste inte var jag skulle ha dom, förrän jag var på väg hem så klart........Men jag hittade en annan på City Gross idag. Mycket större som kräver dyra jävla blockljus.
Köpte i stället gravljus. Brinner i 4,5 dygn och kostar 13 spänn  =)  Man kan ta av den där platsburken det är i =)

Även invigning av årets första grillning.....supergott!!!!

Nu får ni dom torftiga bilderna och nya när det grönskar ordentligt

Ja vill osso

Igår var vi med Anna o David i Eslöv. David skulle hoppa fallskärm för första gången i sitt liv. Alla på stället var mycket trvliga, inte bara mot honom utan mot oss alla. Han blev klädd efter konstens alla regler och fick förklarat för sig hur han skulle bära sig åt. Det är David som e främst på bilderna.

Att komma så långt som att få hoppa själv gick på en del, ca 10 000 för själva kursen, sen gick en fallskärm på ca 15 000. Men sen kostade hoppen bara ca 180 kr. Billigt tyckte jag, men han sa att dom hoppade ca 15 gånger per helg och då for det så klart iväg.

Jag var helt ärligt lite sugen på att önska mig ett hopp när jag fyller 50.


Äntligen......

I morse gjorde jag mig redo för att ta bussen till Väla. Löste biljett och gled iväg. Halvvägs ångrade jag mig och tog istället båten över till Helsingör. Förvisso dyrt satan nu med vår kurs men helt underbart i detta vädret.
Jag gick in i varenda butik som sålde damkläder och det mesta var i vitt eller svart. Just dom 2 förgerna jag inte får ha. Men efter mycket letande och provande så hittade jag den.
Bilderna gör den inte rättvisa men den e i sladdrit mjukt tyg. Sjalen piffar upp samt smyckena om dom nu hinner hit. Så håll gärna tummen.  Vet att det inte e samma färg på stenarna i smyckena men jag koppas dom går ihop annar får ja bara välja ett av det. hahahahaha jaja...ja gör mitt bästa i alla fall

RSS 2.0