Ett vägskäl

Anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är dels att jag varit utomlands. Spenderade 3 nätter i grannlandet. Även en liten avstickare till Tyskland för trevliga inköp.
Skall ni någon gång åka till Danmark så ta inte in på Lalandia om ni vill ha mer än en stuga i direkt anlutning till varandra. Det går nämnligen inte att ordna. Så nu fick vi  springa mellan menöverlevde.
Vi var på en enorm djurkpark. Dyr men värd varenda krona. Där fanns Giraffer, långhalsar, tigrar, kameler, noshörningar mm. Man körde igenom ett enormt område och alla tycktes ha det bra.

Sen tillbringade vi någon timme i badlandet. Jag, Agge, Emma och senare även Ville for ner i den nya vattenrutchikanan....Så jävla roligt.

En annan anledning till att jag inte bloggat är att ja e så in i helvete less.......Ja har ju för fan inget liv. Det gör att man då får skaffa sig ett. Tankarna far runt på vad jag eventuellt ska/vill göra.
Har ju inte mycket mer än djuren att ta hänsyn till. Ungarna är vuxna och har gjort sina val. Som väl e så e inte jag inberäknad i dom valen, det hade oroat mig. Ville har gjort sitt val att stanna i Nyvång, vilket ingen normal funtad person fattar. Men valen man gör bestämmer man själv.

Jag har inte hittat va som bllir min grej än, men jag funderar. Jag skulle vilja arrendera en bit åker, odla jordgubbar bland annat och koka lyxig saft. Kanske en del annat också. Man kunde utvecklat en hel del. Bara det är utan tillsatser.  Det skulle vara riktigt roligt. Men jag har ingen åker =(  Inget annat heller för den delen.  Men de är värt att jobba på .....

Så ni som känner en bonne i närheten av mig kan ni fråga om han har en plätt över att låna ut?

Alla sätt är bra.....utom dom dåliga

När man är i ett förhållande handlar det oftast om att ge o ta. Ibland mer och ibland mindre. Det är inte ofta ett förhållande klara av att endast den ena ger. Utom i vissa fall så klart. Som dessa extrema fall  =)  
Har kollat på en del av dom och förundras över hur det egentligen går till. Fast det lär jag väl aldrig få veta.


Skumma grejor

Har suttit en hel del på sista tiden o glott på gamla kort. Visst fattar jag att man åldras och förändras genom åren men när skallen går från oval till helt jävla fyrkanti då e det roliga banne mig slut!!!

Ja blev en glött

Under ett par dagar har regnet verkligen öst ner på oss. I början försökte man vänta in ett litet uppehåll men igår gav jag upp totalt. Hade inte ens regnkläderna på mig. Det var gröna foppatofflor och vanliga lasar.

När vi går iväg så finns det en liten grön mini-mini-skog vi brukar gå igenom ja o Stumpi. Gräset o allt ogräs växer o frodas men man kan ändå ana stigen som finns där.Bara det att nu fanns det något där som inte borde va där. Mitt i allt har det bildats en liten sjö och hela foten bara försvann ner i det våta. Det var där och då som jag gav upp. Det var bara att sätta ner den andra skånken o sen traska vidare. O som en glött traska jag rakt igenom alla andra sjöar som låg i vägen. Dock hoppade jag inte o bar mig åt även om det skulle kunna hända.

På tal om foppatofflor så är det fejk jag har...så klart. Men vännen Inger kom hem från New York och hade skaffat Crocs original där. En annan modell bara. Så himla sköna dom är. Det var bara att ge sig ut på nätet o jaga runt lite. Första paret kom igår. Väntar hit  ännu fler. Fick i uppdrag av tant-gänget att köpa till dom också  =)

Kolla upp alkoholintaget

Jag vet inte om jag ligger i farozonen men man ska kanske vara lite försiktig härdanefter. Kan bara säga: Ja är jävligt glad det inte e jag  =)

And the winner isEn tillbakablick

Åkte buss idag, det händer inte så ofta faktiskt även om det är ett smidigt sätt att ta sig fram. När jag var yngre fanns det inga knappar att trycka på när man ville att bussen skulle stanna. Det var ett snöre som hängde utmed sidorna som man drog i. Det absolut konstigaste när man jämför med idag är att på min tid stavades stop med 2 P!! Var blev det andra av?

Dom som går i skolan idag, lär dom sig med 1 eller 2 P??? Jag har för mig att det skulle stå med ett P i vägarna o liknande för internationell trafik. Men ska vi inte ha något svenskt kvar?
Om jag åker utomlands så får jag ju ta seden dit jag kommer.

Lär våra barn att stava rätt!!!  O nu när jag ändå e igång, lär dom skriva snyggt. Hur många av dagens barn skriver med papper o penna? Det mesta sköts via datorn idag o det är helt ärligt för tråkigt.

Hjälp!!! Hjälp!!

Nu tror jag att jag läst igenom vartenda inlägg på bloggen. Skall ju välja ut några stycken att skicka in på tävlingen. Men eftersom jag inte skriver för att vara rolig, charmig, iriiterande eller nått annat mer än att jag är Libbe så vet jag ju inte vad som är bra eller ej.
Det är där jag behöver hjälp. Snälla ni, gå tillbaka och leta fram ett gäng bra inlägg som jag kan skicka iväg så e ni väldigt söta  =)

Nu ska ja snart ner till Anna och få alla smaskiga detaljer om smekmånaden.......ja kanske inte dom smaskiga (hoppas jag, man vet aldrig med henne) Vi ska först hämta Emil på väg ner. Det blir grillat och annat gott att äta, passar mig perfekt nu när jag inte vill gå in i samma klubb som Melander o gänget

Den ultimata.........

Jag tillhör en av många som aldrig haft råd att resa bort med sina barn. Vi har förvisso haft mycket roligt i alla fall (ge bara fan i att fråga mina ungar). Vi har tillbringat många nätter i tält uppe vid Västersjön där vi även haft båt. Jag tror ändå på något vis att det har varit bra för dom. Vi har grillat och vi har badat. Även fiskat, dock oftast utan napp.
Men nu har jag bestämt mig för att jag ska göra EN resa tillsammans med dom. Det ska va en resa som ger mig så mycket som möjligt. Jag tror jag i tankarna har varit i dom flesta världsdelar. Även i Europa faktiskt. Skulle kunna tänka mig Irland eller Skottland. Men med tanke på att vi eventuellt åker till jul o nyår så e det kallt satan där.
Jag var en runda över i USA och tittade till Orlando och Miami. Det är ju också trevliga ställe men kommer nog att kosta skjortan att va där i 14 dagar.
Sen hamnade jag i Thailand. Det var inte lätt att hitta resor dit faktiskt. Så kom jag på Malaysia och fick hjälp av lilla Matilda. Hon pluggade där i ett år ju.  Det är ett av världens billigaste länder att vara i enligt x-changes index. Det är ju faktiskt osso en viktig detalj. Men det är ändå inte dit jag vill.

Jag vill till Singapore  =)  Nu har jag läst och läst. Laddat ner 2 olika reseguider o läst ännu mer. Villket ställe  =)  Det går billiga bussar (140 spänn) till Kuala lumpur om man vill till Malaysia. Det går båtar till någon Indonesik ö för 200 spänn. Det finns massor att göra där. Även om det är en storstad så finns det exotiska osso såsom baden  =)

Resa o boende va faktiskt billigare än resorna ja hittade till Thailand......

Skulle ja nu mot förmodan inte komma iväg så har ja i alla fall roligt under tiden och det är inte det sämsta

Här e ja =)

Jag har varit frånvarande ett tag. Men bara själsligt som tur e....Kul att vara tillbaka och se att man är saknad. Tack Fjällbruden  ;)  du e en ängel.

Vad som också gjorde mig in i helvete glad är att min blogg har blivit nominerad till någon bloktävling där vinnarens blogg ges ut i bokform. Vet inte vem som anmält mig men vem det än är så TACK!!!!!!  Du får gärna träda fram osso...

Ska nu ärligt säga att denna nominering när den nu smyger sig in så känns det lite skumt......Min granne sa för ett tag sedan att det var så roligt att läsa min blogg och det värmde mitt hjärta. Men när jag efter det satte mig vid datorn för att skriva så kände jag liksom, va fan!!! nu måste jag ju va rolig!!!  Jag har ju inte utgått ifrån att vara rolig innan och nu var de på nått vis ett tvång.
Samma med nomineringen. Det är väl förhoppningsvis någon som gillat bloggen (tack igen) och nu känner jag pressen. Nu måste jag typ prestera nått. Som vaddå???

Något jag funderat på ett tag är vikten. Ännu mer sedan jag såg korten från bröllopet. Det är ju tragiskt hahaha MEN!!!  Alla vet väl vem Ulf Gustavsson och Sven Melander är??? Bägge har gått ner väldigt mycket i vikt och helt ärligt ( hahaha där kom det) så ser dom ju sjuka och eländiga ut nu. Jag ser utan att spela martyr eller nått ganska trist ut och hur fan skulle de då inte bli om man blev smal =)

Dög denna ursäkten???

RSS 2.0