Nya möblerna

Igår var jag o Gosi nere i Malmö och hämtade nya möbler till mig. Anledningen till att vi körde så långt var priset. Bara 300 för tv-bänk och vitrinskåp. Men vilket as till skåp!! Skitstort. Det såg inte så stort up på bilden på blocket och inte ens när killen skickade måtten reagerade jag. Det enda jag var intresserad av var om min stora tv gick in.
Vilket den gjorde. Gosi stannade till o mä så att jag fick ihop allt........Tack älskade lilla Gosi för det =)

På lördag är det massor av loppisar här i Höganäs så har jag tur kanske jag fyller en hörna i skåpet =)

image40

Kattkärring !?

Så ja, nu är helgen överstökad och jag kan säga att jag var med i Aftonbladets bilaga i helgen. Ganska roligt att läsa vad dom skrivit. Jag bor i min lägenhet med en hund och 6 katter !? Känner mig som en som asar in alla hemlösa katter jag hittar.
Det är ju lätt att förstå att jag bor i en liten lägenhet. Så 7 husdjur och jag ger lite lodisvarning. Har faktiskt blitt retad för detta. Nämner inga namn.....(där hade du tur Åke) Man lämnar ju inte ut folk på det visset :)

Vill bara påpeka att alla kattungar nu har fått nya hem och lämnat oss. Numera är det jag, Zedla och Tuss kvar.

Stolen klar

Så ja, nu är äntligen stolen klar. Sicket jobb. Först avlutade jag den ju, slipade som fan o målade den röd. Den var fin på håll (hos grannen) men det såg för jävligt ut så jag fick avluta den igen. Slipade som en ny galning o tänkte jag skulle ha den helt ren o bara olja in den. Men den var alldeles flammig så jag fick iväg en runda till o ny färg införskaffades. Denna gången i sprayburk. Fanns bara svart o vit i blank färg så det fick bli svart. Bild medföljer.


image39

Senaste projektet

Här kommer mitt senaste jobb. Har en gammal pinnastol. Som förvisso visade sig vara en svan. Det visade sig vara en "Mademoiselle" av Ilmari Tapiovaara för Edsbyverken. Värd 1000 till 1500. Men se sånt skiter jag i. Den är skön att sitta i. Just nu under behandling. Den blå färgen var skavd och allmänt ful.  Bildbevis på framstegen.
har börjat måla så smått och det beräknas ta 4 dagar tills det är klart. Missade att tiden innan den e övermålningsbar e på 16 timmar. Nu är benen målade och dom vill ha en runda till i morgon. Sen vänder vi på den =)

Till klokhuen som tycker ja skulle målat allt på en gång vill ja bara säga: Här slås fan i mig inga spik i benen på min stol =)

image36

image37

RSS 2.0