Fressten........

Ja räknade av någon anledning häromnatten att jag vaknade 7 gånger  =((

Vill inte veta

Det är ofta man ser i kvällstidningarna att man kan få läsa om viken person i kommunen som tjänar mest. Nu har dom en lista på dom under 30 som tjänar mest. Men helt ärligt???  Vem fan vill veta?
Varför ser vi aldrig någon lista på vem som tjänar uselt men ändå lyckas överleva? Det är ju en konst......

Jävla nätter

Jag önskar att jag kunde gå och lägga mig på kvällen och sen få sova tills morgonen utan minsta lilla avbrott. Vet inte hur många gånger på nätterna jag vaknar. Ibland somnar jag om ganska snabbt igen och ibland ligger jag vaken ganska så länge.
I natt vaknade jag av rälia drömmar. Den första handlade om min far. Han hade satt häck på hela tomten i någon som liknade en labyrint. Men det var inte det som var så konstigt utan han la asfalt längs med hela häcken. Ca 20 ut och bara löst ovanpå gräset.
Sen drömde jag vidare om förbannat äckliga insekter. Vi hade hela köket fullt av lite olika äckeldjur. Jag fick ett gäng på halsen och går till en spegel för att ta bort dom. Det liknar bladlöss fast 10 gånger större. Så jag slår bort dom och då är den en som kryper in i halsen på mig......bara sådär....inget blod eller så...som när vi går in genom en ytterdörr så försvinner den bara.
Det är då jag vaknar och ligger vaken ganska så länge. Hatar sånt skit. Borde fan va förbjudet mä sånna kryp  =((
Och nej, jag ser inga rälia filmer.

Ett klipp

Det händer mer och mer på Facebook. Dom flesta företeg har också märkt att det är där folket håller till och kämpar med näbbar och klor för att vi ska gå med i deras grupp.
En jag gick med i för ett tag sedan var Sony Ericsson. Dom hade en väldans drive efter folk. Ju fler som gick med desto högra rabatt skulle 200 personer få vid köp av en mobil. Vid en viss dag skulle mobilerna släppas. Den dagen var idag. Antalet medlemmar hade skaffat rabatt på 1500 kr.
Från början brydde jag mig inte så mycket men läste lite efterhand om vad som hände. En x10 min skulle gå på 899 kr.......Tyvärr blev det en hel del strul. Mail kom inte fram och koder fungerade inte. Så efter någon timme skulle det läggas ut ytterligare 70 telefoner.
Då tänkte jag: Är det meningen att jag ska ha en så får jag en. Så strax innan koden skulle komma satt jag på plats. 16.00 prick kom koden och jag klickade hem en liten söt mobil. Mycke bättre än den jag har idag. Är mycke nöjd med mig själv  =)  När den är hemma här så lägger jag bara ut min gamla på tradera......


Lånat

Jag kommer ihåg när Blocket inte fanns. Alltså blocket där man säljer allsköns bråte. I början så stod det i var och varannan annons, Ring, lånad mail. Det var alltså långt ifrån alla som hade en egen mailadress trots att det redan då var gratis.
Idag var jag ute på min dagliga tur på blocket (letar barskåp) och där stod det igen. Ring, lånad mail. Hur kan man år 2010 inte ha en egen mail?? Vem fan lånar man av?

Dyra lampor

När vi renoverade här hemma bestämde jag mig för att bara ha det jag verkligen tyckte om. Det fick så klart inte kosta vad det ville men inom rimliga gränser. Jag skull gå från allt-är-bra-å-ha till less-is-more. Hade inga som helst svårigheter att röja undan.
Letade länge efter en taklampa men hittade en smådyr rackare vi båda gillade. När sen EMil fyllde år var vi ett gäng här hemma som åt gott, drack godare och spelade spel. Tyvärr såg man inte ett skit för lampan var för kass till det.
Så ut i stora världen igen och leta ny lampa. Hittade en på tradera som jag förljde till slutet. Duck utan att lägga ett bud. Den slutade på över 3000........o då va det inget speciellt med den mer än att den var från 50-talet.
Skit samma. Ut igen. Tradera och blocket finkammades. Sen över till Ebay. Det jag gillade gillade inte Gosi av någon anledning. Men skam den som ger sig.........Ut på blocket igen. Hittade en websida Lyxlampor , bara namnet gjorde mig orolig men titta e gratis än så länge. Där hittade jag äntligen en lampa. Den var hyfsad billig, halva priset  =))  den passar in och båda gillar den...................Vi har som väl e dimmer så vi behöver inte så himlens ljust hela tiden
Planering

Idag börjar planeringen av badrummet. Det ska bli spännande att se hur mycke jag får in på den lilla ytan. Vi ska flytta väggen mot datarummet o får då en avlång smal "gränd" bakom hallen. Där tänkte jag ha en liten tvättstuga med tvätt och torktumlare. Eventuellt så blir det ett hörnbadkar osso. Nackdelen med dom är ju svårigheten att stå och duscha i dom. Men vi får se hur det slutar. Det mesta som ska in i ett badrum sitter ju fast så ommöbleringar är inte att tänka på. Inget kommer att göras innan palneringen e klar  =))

 


Reklam för blogg

Nu måste jag göra reklam för Iidas blogg. Iida är Emils flickvän och hon e så sörens duktig att jag måste länka  =))

Här hittar ni henne!!!!

Och här hittar ni henne  =))

Våra kroppsdelar

Vi består av en väldans mängd olika kroppsdelar. Armar, ben, öron, näsa..........Dom heter just det. Sen har vi även könsdelar. Som fått hundratald olika namn. Bl a bröst. Varför kan dom inte bara få heta bröst? Dom heter pattar, rattar, meloner........dom kallades dattar av min far. Varför det? Skäms vi för att säga bröst för att folk ska förstå vad vi pratar om? Är man lite tuff om man säger pattar?

Middag

Något jag hade tyckt va roligt är att på Facebook skriva en öppen inbjudan till middag och dom 8 första som anmälde sig fick komma. Vilken rolig blandning det skulle kunna bli. Det kunde man sen ha typ en gång i månaden   =)  Fast ja tror inte Gosi tycker de e en bra ide´........

Snåljåpen igång =)

Vi använder väldit mycke ljus i vår familj. Häromdagen då jag skulle leta efter fler så hittade jag en otrolig massa ljusstumpar. Vet ej av vilken anledning jag sparat på dom men nu kändes det ju fel att kasta dom =)
Så upp på panduro och köpte ljusvekar  =)  sicket jävla klabb hahahahaha men på slutet blev det bra i alla fall. Lägg ljusen i vattenbad, smält o häll i bra behållare. Jag valde ett par oranga glas för vi har ändå dricksglas så det räcker. Dom passar in i spelrummet och jag kan fylla på senare vid behos. För jag sparade så klart den ljusmassan som blev över  =))


Rösta!!!!!

Nu finns det en himla rolig tävling där ni ska rösta på bästa bilden.......via ett litet klick kommer ni direkt dit  =)))

Klicka här!!!

Skulle det inte gå att rösta på bilden, vilket inte Gosi kunde så kan man leta upp henne (Lovis) på vänstersidan. Den är inlagd

1 november 2010 kl 13.50.57

Dom är inlagd efter tid så det går snabbt att hitta  =)))

RSS 2.0