Sopsortering

Jag är ju så himla redi och sorterar mina sopor. Hängde upp en påse o slängde i all reklam. Men efter en stund befann sig något annat i påse som inte jag slängt i.... Går det bland papper tro????

image35

Inte till salu!!!!!

Nu har jag bestämt mig för att behålla Loppan i alla fall. Får sluta röka i stället. Som min gamla chef alltid sa: Se möjligheterna !? En stående fras när man skulle ut o sälja glass i snöstorm.
I dag är andra dagen jag inte röker och helt ärligt???? Va fan tänker folk på??? Jag tänker ungerfär på rökning 10 gånger i minuten. Ni som inte slutar röka vad har ni i skallen? vad hade jag i skallen innan? Mest skit kan jag tro ;)

Gick med i en slutaröka grej, mest för att man kan vinna en resa till Thailand. Men där kan man skicka små sms för att peppa någon. Det visste jag inte från början.
Igår när jag ätit middag reste jag mig för att ta mina 2 bloss. Halvvägs upp kommer jag på att jag inte röker längre. Doppar ändan igen. Och hade det inte varit för att jag hade en väldigt kladdi tallrik framför mig hade jag lagt huet på bordet och börjat gråta...................

1 minut senare får jag mitt första sms där det står att dom är stolta över att jag slutat röka =)

Man kan bara få max 3 sms om dagen vilket jag tycker är korkat. Är 3 i minuten för många?

Världens sötaste ;)

Jag är kär!!!!!  Oroa dig inte Ville, det är inte i en annan pojke. Det är i en bil, eller rättare sagt i mer än en. Loppan är ju som dom flesta till salu men jag vete fan om jag inte slutade äta helt o hållet om jag kom över en sån här =)

Speciellt den i mitten...

image34

RSS 2.0