Apgener?

Nu är det fullt ös på alla. Hade totalt glömt hur snabba dom är och hur bra dom är på att klättra. Idag är dom 6 veckor och halva tiden har nu gått.  Zelda tycker det är roligare nu........en liten putt på dom bara och dom kasar över halva golvet :) kan man ha roligare?

image33

Friden är slut

Så ja, nu är friden slut. Katterna tar sig ur korgen och det blir ett himla rännade på mig nu för att fånga in dom. Snabba som fan e dom fastän dom är så små.
Jag hade Emil och Regina här igår och jag har snott hennes bilder. Hon snodde av mig en gång tidigare så det var hon som började :)

Dom är leveransklara den 8 februari om någon vill ha =)  2 är tingade till Måns som han så gärna vill ge sin mamma men där är 3 kvar

image27

image28

image29

image31

image32

Äntligen klar :)

Så ja.....Nu är allt klart. Jag och Ani målade väggarna och taket i helgen. Blev jättefint. (Vill ni hyra in oss så hör av er) I går kom inredaren och hennes assistent och så gjorde vi i ordning allt. Ville fick rycka ut för ingen av oss kunde borra hål i tak eller vägg. Han e redi :)

Fy fan va fint det blev. När jag går in i sovrummet så känns det inte som jag är hemma hos mig.

I dag kom hon tillbaka tillsammans med en fotograf. Det tog 5 timmar. Jag och Zelda kommer att vara på förstasidan på Aftonbladets bilaga nån gång framöver. Men jag gjorde ett bra jobb. (gömde min mage bakom Zelda eller en bok)  Jag hade till och mä mascara på mig :)
Jag hör av mig när ni ska ge er ut o handla bilagan.

Hon kom :)

Igår kom äntligen min inredare hit.  Vi gick runt i rummet och hon pekade både här och där hur det skulle bli.....Jag tror hon är en ängel =)
I sin lilla laptop hade hon bilder på alla detaljer såsom hyllor, kuddar, draperier, lampor, skrivbordsstol mm..

Så på fredag kommer Ville och hämtar Zelda sen skall jag måla hela rummet. Ena väggen grön, restan vitt. Dom skulle kunna göra det men helt ärligt.....hur kul e det för dom att sitta o glo på färgen när den torkar så dom kan måla en gång till??? Just nu kan ja så klart inte komma på något roligare men det finns säkert.
På måndag förmiddag kommer dom hit och gör resterande jobb. På tisdagen kommer aftonbladet hit för att föreviga allt. Hinner man gå ner 15kg på en vecka?

RSS 2.0