Shit, shit, shit..................

Aj aj aj dååååååå........nu har jag retat upp en av mina trogna läsare igen. När fan skall jag lära mig att veta hut? I och för sig så skriver dom på utrikiska men jag förstår nog innebörden. Inga snälla ord där inte.
Som väl är har jag ju inte skrivet något elakt om någon av alla dom som hjälper mig i morgon. Då hade det ju varit riktigt illa :)

Så till dig lillla surnisse............................

image20

Betydelse av namn

Det var ganska roligt att få en kommentar om vad Lennart betyder. Det fick mig att tänka på en annan betydelse. Det är namnet Åke. Jodå, vissa är faktiskt döpta till det. Det betyder: Lille far som plöjer. Nu råkar jag veta någon som heter det och jag kan ju bara säga, det stämmer in hur bra som helst. Ganska kul :)

Ikväll skall jag plocka ner min dator och jag har absolut ingen aning om när jag får upp den igen. Telia kommer på tisdag och skall se var jag bor !!?? sen vete sören när dom får för sig att koppla in mig. Enligt deras normer skall det ta upp till ett par veckor. Va fan är det som tar sån tid? O hutllöst betalt tar dom osso. 595 bara för att flytta bredbandet. 450 för att flytta telefonen. Dom är ju inte kloka nån stans om ni frågar mig.

Nästa gång jag bloggar blir från min nya fina lägenhet. Håll en tumme att allt går bra i morgon

Grattis

Idag säger vi grattis till alla som heter Lennart. Själv har jag ju en storebror (väldigt stark sådan) som är döpt till detta namn. Tror han är glad för det.

Packning och städning går framåt. Igår var jag så trött så jag hade lust att ställa mig framför en bil och sen låta alla andra ta hand om flytten. Idag är jag lite sjuk men som väl är så är jag ingen pojke utan jag kan fortsätta som vanligt :) 

Skall snart iväg och äta en helt underbar korvasoppa =) Förtrödna nu va????

Sorgligt

Idag lämnade Busan jordelivet för att ta sig till sin syster Smulan i katthimlen. Hon har haft ett långt bra liv, nästan 16 år och slipper numera att vara dålig. Fast det är ändå väldigt sorligt. Vila i frid lilla Busan.

Hoppas verkligen jag har stavat allt rätt nu. Vill ju inte vara någon dumsnut :DRiktig mat

Nu är så gott som allt packat. Resterande tid läggs nu på slutstädningen. Vilket innebär att jag inte längre kan laga någon ordentlig mat. Häromdagen gick jag ner till Coop och köpte en ostburgare. Fast det blir ju dyrt i längden. Därför var jag på CityGross o köpte 2 färdimiddagar. Kåldolmar med potatismos. Den som säger att det inte finns någon äcklig mat har bannemig inte smakat det!!!!! det var något av det äckligaste jag ätit.

Sen skall jag bjuda på en pinsam historia. Helt gratis. i onsdags tog jag en Harry boy via mitt icakort. Eventuell vinst kommer in på kortet. jag gick sen in på atg.se o rättade lappen. Ringade in varje rätt häst. 12 fyror skulle ge mig 360 kr. Ingen enorm vinst men ändock.
Idag ringde jag först ica o sen atg för att efterlysa min vinst. När jag samtidigt går in på deras hemsida o kollar. I lopp 3 vinner häst nr 5, där ringar jag in nr 6. Vilket ser himla bra ut men det hjälper inte. Jag har alltså inte vunnit ett skit. Tur att ja inte fick ett dampanfall och bar mig åt :D

Allra sist: Ett jättestort grattis till svärsonen David som klarade toeriprovet idag.

Britney Spears

Jag har blivit hotad och tar det på största allvar.Va e Lars Vilks hot jämnfört med detta???  Det blir till att göra en Britney Spears och raka av allt håret. Jag har inget val för den där Ingegerd (som är gift med min starka bror) skall inte få chansen att dra i mitt hår minsann.

Sen gör det inget om hon slår, där är så mjukt och innan hon når in till några känslonerver har hon slått sig trött :)

Skojjit av er

Himla skoj att det finns så många hjälpsamma personer. När även den store Timell him self hjäper mig med tips kan man inte bli annat än glad. Han är ju ändå en av dom största :)

Packningen går framåt, men jag måste erkänna en sak. Det är så in i dödens tråkigt. Hämtade 9 nya lådor idag. Köpte 50kr V64 också. Hoppas så klar på att vinna, då har jag ganska snabbt fyllt konteinern utanför och skickar efter nytt på Ikea i stället.

Har börjat röja på min fina balkong. Det skall ju va fan till att samla på sig en massa blommor. Skall höra med min bror (han det starka) hur dom undviker allt vad blommor heter. Eller man kan kanske få tips från er andra om det också.

Nu gör ja ett nytt ryck ;)

Hur gömmer man en dörr?

Detta är mitt nya sovrum. Med 2 dörrar och 2 fönster blir det inte mycket vägg kvar. Jag vill ha min säng i en hörna o den enda hörna den får plats i är vid den ena dörren men det är ju skitfult att ha en dörr sådär. Hur gör man för att dölja den???? Och det skall bli snyggt så klart.
Dom dubbla linjerna är fönster

Har fått så många lodisvarningar av Tjolinti att jag inte vågar mig på vad som helst hahahaha

Obs! Bilden är inte skalenlig

image19

Zelda fixar själv kompisar

På vår kvällsrunda går vi på ett ställe där Zelda kan vara lös och ledig. Det är i närheten av flygfältet här i Höganäs. Hon gillar det verkligen. Ibland jagar hon en fågel, ibland en kanin. Men det är bara ett par hundra meter sen kommer hon igen. Och vi stövlar vidare.
Men inte idag. Hon fick syn på en kanin. En sån har hon ju aldrig riktigt träffat och gav sig tydligen fan på att hon skulle göra det nu. Hur ja än kallade på henne gav hon fan i det. Efter en bra runda stannade kaninen och Zelda sprang fram till den. Dorthe och ja var lika rädda. Fast Dorthe trodde nog att Zelda skulle skada den. Det enda vi såg var Zelda som la sig ner o viftade med svansen.
Eftersom hon inte kom till mig fick ja ju ta mig till henne. Hon låg o kelade med den stackars vettskrämda kaninen och hade det hur trevligt som helst. Hon blev pissesur när ja kopplade henne o drog därifrån. Resten av promenaden hem gjorde hon allt för att få vända om. Tror inte jag vågar släppa henne i morgon för då skall hon väl leta upp "sin" kanin.

Och nej, den var inte död, säkert bara en hjärtatack

image18

Såld

Dom som hjälpte mig flytta sist kommer kanske ihåg min fina bokhylla. Den som var så rak o fin, nästan som den varit modell för en rätvinkel men som efter flytten mer såg ut som om den knaprat lite roliga svampar eller receptbelagda tabletter.
I alla fall...........den såldes idag. Vågade inte tänka på hur den skulle se ut efter ännu en flytt. Troligtvis en bokhylla med delirium  =)

Alltså är den tömd på allt innehåll och 4 stora pappkassar med böcker hamnar på Loppan i morgon.

Ber om ursäkt för missen med min superduperstarka systerdotter, men jag tänkte att du bara e himma på helgerna o skulle då slippa detta slit =)

Ooops

Killen med 2:an ringde för en stund sedan. Vi hade inte diskuterat ev flyttdag. Passade på att fråga honom nu.....1 oktober passade honom perfekt.......det är alltså om 20 dagar :/
Hur skall nu det gå till? Jag har ju massor att fixa innan dess. Men, jag har i alla fall hunnit lägga ut dom möbler ja inte skall ha på blocket. Annars får Loppan hämta dom. Jag skall ringa bovärden för besiktning. Jag skall på nått vis i världen hitta flyttlådor så det räcker. 20 dagar!!!!!!!!

Sen var det någon som undarade vilken flyttfirma jag skulle anlita, här kommer svaret.

Jag har turen att ha en stark storebror (väldigt stark) en särbo (inte så stark) sonen (lite klen) svärsonen (osso ganska klen) plus resten av syskonskaran. En fördel med att komma från en stor familj =)

Ja ska flytta :)

Idag kom en kille o kollade på min lägenhet, inte han från ettan, utan jag hittade en tvåa i stället. Vill ju inte vara lodis.......(bra så Tjolinti?)
Han blev mycket nöjd med denna...Jippi!!!! Sen åkte vi för att kolla på hans, stackaren visste inte det o hade inte städat,. Men va gör det??

Fördelen med 2:an är......Jag bor mitt i smeten, 500m från stranden. Jag får ett badkar =) Jätteskönt. jag får en djupare balkong. bra till alla mina blommor. Jag får ett helt frysskåp. Hejja CityGross =)
Nackdelen??? Jag kan inte slänga in Ville i ett annat rum när han snarkar.......Tuss kan inte gå ut och in som hon gör idag. Skall så klart försöka lösa det. inte så lätt att ge bort en katt på nårra år. Busan är snart 16 år så hon dör väl snart ( Ungarna har lovat det i alla fall. I många år) Men hon är en innekatt så för hennes del spelar det mindre roll =)

Den jobbia biten blir när man skall byta, ja ut o han in samtidigt o tvärtom. Men det har gjorts förr o det kommer att gå nu osso.

Skall röja en jävla massa. Loppan kommer att bli glada =)

Ny bostad?

Jag letar som dom flesta vet efter en ny bostad. Det lilla huset dök aldrig upp men nu har jag kanske hittat något annat.
Förvisso bara en etta men det är med havsutsikt och 500 meter från stranden. Kan det bli bättre? Jag tror Zelda osso kommer att gilla det. Hon kommer att bada varje dag. fan va skönt att kunna gå längs stranden varje dag och ändå vara så gott som hemma =)

Jag har som väl e en bok som heter Compact living, den får jag väl lusläsa =)

Håll nu en tumme att ägaren till ettan vill ha min trea

RSS 2.0