Familjesemester

Jag och Ville firar 20 år ihop i november/december. Ingen av oss har koll på exakt när vi blev ihop. Så jag tänkte att det kunde kanske vara trevligt att åka bort bara han o jag o ha det lite trevligt,.
Sitter o fladdrar runt på olika sidor och hittade detta:


Lägenheterna
Enrummare för 2 personer med kombinerat sov-/vardagsrum. Tvårummare för 24 personer med sovrum och vardagsrum. Trerummare för 46 personer med 2 sovrum och vardagsrum.Alla lägenheter har barkök med vattenkokare, brödrost och mikrovågsugn, bad/dusch och wc, telefon, satellit-tv och balkong. Kaffebryggare finns mot förfrågan. Städning 6 dagar/vecka.


Då undrar jag: Hur ofta åker man iväg 24 eller 46 personer samtidigt och OM man nu skulle göra det? Hur ofta bor man i samma lägenhet???

Jag stannar

Under tiden min far var vid liv och sen när min mor blev sjuk var jag nöjd med att bo i Höganäs. Antingen körde jag, tog bussen eller gick till dom. Nu sedan dom gick bort så har jag varit mycket kluven. På ett sätt vore det trevligt att bo ihop med Ville igen. Han har ju ett superstor hus i Nyvång. Jag har tänkt länge länge på det. Ibland har jag trott att det beror på att han har ett skabbit hus men så är det inte. Det är inte därför. Hur skabbit det än är så kan det åtgärdas.
Det är Nyvång!!!!   Jag kommer ihåg sist jag bodde där. Jag kunde gå ute med Stumpi i timmar utan att träffa en levande varelse. Skulle jag mot förmodan stöta på någon så var personen inte under 70 år.

När jag går ut i Höganäs så träffar jag oftast på någon man hejar på eller byter några ord med. Jag har inte bott här så himla länge men känner fler här än där. Jag har fler val här.
Så jag har bestämt mig. Jag stannar i Höganäs. Vill Ville en dag komma hit så är han mycket välkommen   =)  annars får vi forsätta som vi gör för ja lövar dig ju ändå......Lövar dig very mutch till o mä

Varför göra oss mer förvirrade

Ända sedan ja va liten har plagget (om man nu kan kalla det för det) som döljer/lyfter bysten hetat BH. Alla vet vad man pratar om. Tills nu.
Varför blanda ihop det med sängkläder till exempel?? Något man täcker sängen med heter överkast och det skall enligt     La Redoute även det som täcker brösten heta.


Sommarens bästa recept på drinkar =)

Hallå
Något att tänka på inför alla sommarfester.


Numera, när det finns varningstexter på cigarrettaskarna borde liknande varningstexter även sättas på öl- och ciderflaskorna, exempelvis följande:

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du viskar, trots att du inte gör det.

VARNING: Alkoholförtäring har den verkan att du ser ut som en idiot när du dansar.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du kan sjunga.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att din ex-älskade kommer att dö om du inte ringer honom/henne klockan 4 på morgonen.

VARNING: Alkoholförtäring är den största orsaken till annars oförklarbara asfaltmärken i ansiktet och på knäna.

VARNING: Alkoholanvändande kan orsaka fantasier om att du är hårdare,häftigare, snabbare och ser bättre ut än alla andra människor.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du är osynlig.

 
 
 
Efter alla varningsord blandar vi oss en jävel – Eller?
 SCREWDRIVER

17 cl Vodka
1 st Apelsinklyfta

Häll vodkan i halsen och titta på apelsinklyftan


GETING

17 cl Vodka
1 st Geting

Skär getingen i delar, stoppa den i vodkan och rör om.


VARGTASS

1 liter Vodka
1 st Lingon

OBS! Om lingonet får ligga i för länge kan smaken lätt bli fruktig!


TEQUILA SUNRISE

1 liter Tequila
Drick tequilan. Slut ögonen. Vakna i  sol/trapp-uppgången.


PAJALA SUNRISE

Ett glas hembränt med en falukorvsskiva i.


ATOMUBÅT (Norrländskt recept)

1 stort ölglas med hembränd sprit
1 st snapsglas med öl

Häll upp spriten i ölglaset, fyll snapsglaset med öl.
Släpp ner  snapsglaset i ölglaset. Drick och glid in i dimman.

KAFFEKASK A LA NORRLAND

1 st sockerbit
Kaffe
Hembränt

Släpp ner sockerbiten i den tomma kaffemuggen.
Häll i kaffe så du inte ser sockerbiten.
Fyll på med hembränt tills du kan se sockerbiten  igen.
Slappna av och njut.


ASSI DOMÄN

6 cl Vodka
1 st snapsglas
1 ruta toapapper

Fyll snapsglaset till bredden.
Ta sedan en ruta toapapper,
vik  ihop och placera i glaset. Häll sedan alltsammans i munnen, svälj
vätskan  och sug på papperet. Spotta sedan ut papperet i glaset.

Så enkelt - så  gott!


GÄLLIVARE SUNRISE

Lika delar hembränt o surströmmingsspad i ett STORT grogglas, kläm  fast
en skiva rökt korv på kanten....


FINSK SOMMARSOPPA

Man tager en djup tallrik som måste vara blommig, fyller den med
hembränt o äter med sked.


KAFFEKASK Á LA KALIX

Knyt fast en kaffeböna i en sytråd,
doppa snabbt som fan i en 1/2 l  hembränt, drick o njuuut!


WHITE CHRISTMAS

Vodka blandas med tippex...
Suddar bort allt minne!! 


Poängen slut

Idag fick jag hem en ny grej för mina poäng och dom är därmed så gott som slut  =(   Nu blir det till att samla på sig fler och förhoppningsvis går det fort. Det gör det ibland.

Visst är dom läckra????


Snart klumpfötter

Jag har tatt tag i filning och smörjning av fötterna. Men nu är jag rädd att få klumpfötter. Dom formligen sörplar i sig all smörja dom får. Ska det hålla på så här länge till lär ju inte skorna passa.

Var förbi tjejen som gör naglar i byn och tänkte beställa tid. Priset var inte så blodigt om man tog med egna naglar  =)   Nu känner jag att jag vill ha nagelskydd sista tiden som e kvar. Vore ju jävligt typiskt att bryta nån nu. Det räcker ju med att en är av så får alla andra också åka. Jag gillar inte sånna fusk men kan förstå dom som har det.

Nu ska ja ut mä Stumpi. Tror ja går bort till apoteket o köper sånt man sätter på hälarna som fixar sprickor. Känns som det får kosta va det vill just nu. 

Oj....ja glömde ju det absolut vikigaste. Zelda e kass  =(   Hon haltar lite då o då........men kan också få ett ryck och springa efter en fågel som e i vägen. Har känt igenom alla tassar och ben utan att hitta nått. Vi ska ta det väldigt lugnt nu på förmiddagen så får ja se uppåt dan om jag måste ringa vetrinären.......de e ingen hit

Ännu en bock

Så ja, nu kan jag bocka av väskan också. Var först in om väskaffären här i Höganäs men fy vilket otrevligt biträde. Hon stod och pratade i telefon när jag kom. Av samtalet förstod jag att det var en vännina. Hon gjorde inget för att försöka avsluta och jag gick runt en bra stund. Hittade en som jag eventuellt kunde tänka mig och skulle fråga henne om en sak. Då tar hon telefonen med sig och går in i rummet bakom och jag går ut. SUBBA kallar jag dom.....

Så det blev till att skramla ut på nätet igen och nu hittade jag äntligen den. Jag har som krav att det skall säga klick annars köper jag det inte  =)


Om någon tror sig ha sett mig på byn idag så kan jag bara säga att det var nog jag. Jag har nämnligen fått kontakt med min kvinnliga sida och bar stora silverörhänge. Ser ni mig senare så hälsa gärna.......

Nedan bilder på min svinsnygga väska.........Kedja medföljer såklart


Att bli av med fett

Alla experter på viktminskning säger att man bara kan bli av med x antal gram fett i veckan. Men om man då äter väldigt lite o tränar en del så vet väl inte fettet på låret hur mycke fett som försvinner på andra låret eller magen eller någon annanstans på kroppen. Hur vet kroppen vad som skall försvinna?? Jag brukar säga att jag har allt mitt på magen men det är en liiiiiten lögn, det finns på låren, halsen (på tal om hals ska jag snart berätta en smart grej) på rumpan och på ryggen. Jo faktiskt  =)

E det nån som far runt i kroppen o håller koll??

Nu till halsen. Jag såg något smart när jag gick på marknaden i lördags. Det var 2 killar som var renrakade i ansiktet. Men från kanten på ansiktet och ner så frodades skägget. Alltså på halsen och ingen kunde se om skägget var 1 cm eller 3 cm alltså om det bestod av luft där bak eller dallrande fett.
Jag berättade det för Ville igår (som enligt Anna är en jävla hårboll) och han sa att det inte stämde. Man såg ändå tjock ut, hur luden man än var  =)

Handväskan...........

Dom som känner mig vet att jag helst slipper bära en handväska. Vid köp av nya ytterplagg har fickorna första prioritet  =)  Jag äger dock en hel drös med väskor. Otroligt snygga också om jag ska va ärlig. Men dom jag har fyller en funktion. Dom rymmer en del. Nu ska jag hitta en väska jag inte vill ha som inte rymmer det den ska. Väskans främsta uppgift är att vara snygg. Hur fan ska det gå till?????

Man blir väldigt trött i skallen på att glo sida upp o sida ner på t ex ebay. Rätt va de e kan jag tänka: Ja med denna duger i alla fall. Då är det en väska som kostar några hundra dollar så klart. Jag är alltså en av dom som inte har pengar men väldigt dyr smak.
Jag vet många som har en sörens massa pengar men noll smak. Synd att det inte kan hänga ihop liksom.

På tal om hänga ihop........Om man tänker sig en halv/helful kille så är han som regel ihop med en tjej av samma kaliber och vise versa. Men att ha smak har väl inget med hur vi själva ser ut? Om 2 killar, en ful och en snygg är kompisar, varför kan dom inte ha samma smak vad gäller tjejer? Eller har dom det och sen nöjer sig den fule med ett andra eller tredjehandsval?

Vem har trimmat tiden????

Shiiiiiittt.........Nu är det mindre än 3 veckor kvar till bröllopet...Var fan tog tiden vägen? Hur skall jag hinna det ja tänkte hinna??
Läste en blogg tidigare om en tjej som skulle gifta sig och hade hittat en färdig mall som checklista...Var e min lista??

Ok....lugn o fin så ska jag försäka få ihop min egen, fast tanken med någon annans är ju att det jag inte kommer ihåg får jag ingen påminnelse om heller.....Piss!!!

Klänning.......på väg   (hoppas den passar)
Skor.......inköpta och passar
Sjal........inköpt och struken
Väska......fan osso....har ingen
klocka.......inköpt och på väg
Smycke.........inköpt och på väg
Smink.........Helvete heller, ja vet inte ens vad jag ska ha mer än mascara

Filade fina fötter...........nope, måste börja
Platt mage....helvete heller, har gett upp
Snygg frisyr.....inte det heller, tid bokad
Långa fina naglar......så gott som  =)
Brun.........jepp, äkta i ansiktet och fejk på kroppen  ;)

Snälla alla där ute, kommer ni på något så hör av er, tiden går fort som fan  =)

Kass, kass, kass och lite kass.........

Nu känner jag mig som en pojke igen. Har gått på marknaden 3 gånger idag så just nu e jag kass som fan men det gör inget.  Vi hade ett helt underbart väder hela dagen. Folk var glada och man träffade mycket folk man inte sett på länge. Även folk som inte bor i Höganäs.
Inhandlade en jättesnygg annorak, en ny plånbok i skinn, en vattenskål att ha till djuren på balkongen som man sätter en petflaska i och en nejlika till balkongen. Synd att inte fler sålde blommor. Bara en snubbe och han hade väldigt dåligt urval. Annars var det nog minst 10 som sålde gräddbullar.

Jag letade efter en klocka i brunt eller brandgult men hittade ingen. Hittade senare på ebay som jag köpte.....För 115 spänn!!!!    Man får sitta o passa och ha en jävla tur  ;)


Detta gör mig glad

Jag tycker nog jag har varit en jävla gnällspik på sista tiden så därför skall ni nu få ta del av vad som gör mig glad.

Denna blogg handlar om 2 vuxna män som är gifta med varandra och nu i dagarna fick sitt andra barn med en surrogatmamma. Man har fått följa dom under en lång tid och ta del av deras vardag med dottern som nu är strax över året och nu sonen som föddes häromdagen.

Egentligen borde ni läsa denna från början men bättre sent än aldrig. Kolla bara sonens body.....så jävla söt  ;)

Ett mirakel

Nu sen jag fick hem min cykel far ja omkring här i Höganäs. Idag höll jag till och med på att krocka. Jag borde ha blivit förbannad men det var ett mirakel.
Personen i fråga hade legat i koma sedan -67 och folk i hans omgivning hade glömt att tala om att vi numera har högertrafik. Det är ju lätt hänt.  Skyltarna är ju väck sen några år 


Blåmärke

I morse när jag gick upp fick jag av någon kontig anledning syn på ett blåmärke på min mage. Inte konstigt i den bemärkelsen att jag syntes i spegeln utan mer att det liksom var på undersidan.
Jag har ingen som helst aning om hur det kommit dit. Gör inte heller ont.  Ser lite tråkigt ut men jag har som väl e kläder på mig.....eller kläder och kläder...Jag döljer mig kropp i alla fall.

Ju mer jag tänker på det detso mer förundras jag över att detta är mitt första blåmärke. Egentligen borde jag haft många fler genom åren. Men stöter emot precis över allt. Som en tå i ett bordsben....o mina tår e aningen mindre än magen  ;)

Beroende på vilken period i månaden det är så växlar magen från dallrigt fett till stenhård gravid. Igår var jag gravid. Var ute och gick med en vän. Eftersom vi hade sommmarvärme bar jag klänning. Rätt va det är så kör hon in ett finger i magen och frågar: Va e det????
Svaret är ju inte så svårt, att hämta sig från chocken va värre. Gör man verkligen så?

Va fan e det mä folk???

Har precis varit inne och läst på en blogg som skrivs av en ung tjej. Hon skriver att hon utsatts för fruktansvärda påhopp bland sina kommentarer. Dom ber henne ta sitt liv och liknande!!!  Tjejen är 15 år!!

Va i helvete är det med folk?? Internet är på gott och ont men bara för att man kan sitta skyddad bakom en skärm har väl inte våra hjärnor totalt förintats? Eller anser vi oss ha rätten att bestämma allt över alla andra?

När jag var yngre fanns det mobbing. Jag vet att jag tillbringade en hel del raster på toa när jag kom i hemmasydda byxor. Men jag kan inte erindra mig att jag blev slagen eller liknande. Men jag vet att bara glåporden gjorde ont. Ändå var det ingen som bad mig lämna in.

Snälla ni som håller på så här. Vill ni göra mig världens tjänst??? Kan ni med hjälp av er anonymitet förklara för mig som inte fattar ett skit varför man gör så här? Varför ni anser att en tjej ni inte känner skall ta livet av sig?

Jag har varit inne på många bloggar jag tycker är skit rent ut sagt. Av den anledningen går jag inte dit fler gånger. Jag ber inte heller vederbörande ta livet av sig för att det inte passar mig. Då passar det väl nån annan.

Se så, skriv nu till mig och förklara!!!!

Kvinnliga och manliga namn

Läste i Aftonbladet häromdagen att en vuxen man ville heta Madelene.  Som vanligt skrev det massor av kommentarer. Folk ondgjorde sig över föräldrar som nu skulle döpa döttrar till Kurt och söner till Lena. Det var även en kommentar från en man som tyckte det var äckligt!!  Den togs förvisso bort senare. En skulle vara rolig och döpa om sig till potatisgratäng. Seriöst!!

Tänk om dom kunde lagt den energin på något vettigt. Eller i alla fall lagt lite energi på att läsa inlägget. Det handlade om en vuxen man som ville ha Madelene som andranamn. Eftersom jag inte känner personen i fråga kan jag väl inte heller anse mig ha någon åsikt om vad han ska heta?

Om jag har en mycket god vän som heter Sven som sedan kommer en dag och säger att han gärna vill heta Gullan ska jag då ta avstånd ifrån honom bara för det? Det är väl för fan samma Sven som tidigare. Tar säkert lång tid att vänja sig men varför i helvete skall någon döma? Jag börja tröttna på folk som hela tiden skall lägga sig hur andra lever och vad dom gör. Varför kan man inte sköta sitt eget?? Man behöver inte ge fan i andra men låt var o en få bestämma vad dom vill heta.

Jävla morronhumör

Zelda må va en himla glad skällig hund men hon har ett uruselt morgonhumör. Hon har en egen säng och sover även på 700 andra platser i lägenheten. Men på natten skall hon alltid ligga nedanför min säng. Det är mysigt att höra henne ligga där o snusa o småsnarka.

Men!!!   Gud nåde den som går ur sängen och kommer för nära. Surt som fan blir det. Fast det vet jag så klart om så jag smyger ur sängen om jag ska på toa mitt i natten. Det hände tidigt i morse.........En gång e ingen gång........men jag vill så klart tillbaka också.
Så efter en stund väcks hon alltså en andra gång. Då glor hon på mig och tycks tänka:
-Detta e ingen jävla E4.
Sen går hon iväg och lägger sig på soffan i stället.

Nedan myser hon o kompisen Memme  =)


Det är inte åren som är viktiga

När min mor dog i julas tyckte jag, eller jag tycker fortfarande, att hon gick bort alldeles för tidigt. Bara 74 år fyllda. Hon hade så gärna velat vara kvar några år till. Men det är ju inget vi rår över, inte åt det håller i alla fall och cancer är en djävulsk sjukdom.

Jag har funderat mycket om detta. Tittar ofta i gamla fotoalbum och när jag gör det så förundras jag över hur jävla länge jag har levt. Så mycke jag har hunnit med. Jag är ju trots allt inte 50 fyllda. Jo det är gammal för många av er men jag känner mig inte gammal. Tycker jag har levt ett rikt liv. Har så klart gjort en jävla massa skit också på resan men inget jag inte kan leva med.

Tänker jag 25 år framåt är jag så gammal som min mor blev. Jag kan tycka här och nu att det är väldigt lång tid. En evighet till och med. Men det är inte det jag strävar efter. Utan just nu är det att få se Anna stå brud. Känns lite gammalmodigt med så är det.
Efter det så vill jag vänta in mitt första barnbarn. Eller om det blir Emils tur att gifta sig. Sen skall väl han också ha barn en dag. Jag vill så klart hjälpa dom passa barnen. Jag vill resa lite mer än jag gjort hitintills. Kanske tillsammans med Ville när han går i pension......

Så jag tror inte själva åldern spelar någon roll när vi lämnar in. Det är våra milstolpar. Mor hade haft ett bra liv. 5 barn, 11 barnbarn och ett barnbarnsbarn. Alla friska och skötsamma. Få förunnat. Men hon ville bara nå nästa milstolpe. Va det för mycke begärt?

Är det bara ja som e knepi?

Jag har tillbringat många timmar med att leta efter en klänning till bröllopet. Tror jag varit precis över allt.
Om man t ex är på ebay så gör jag en sökning på min storlek. Finns ju ingen anledning att glo på allt jag inte kan ha. Så hittar man något snyggt, klickar in på auktionen så är det en bild på en tjej på ca 180 lång och vikt på max 55 kg. In i helvete snygg med andra ord. Men hon bär ingen klänning i min storlek. Då ska ja alltså i min fantasi få till hur den skulle sett ut på mig och blir jävlit irriterad. För till 90% har just dom klänningarna en midja  :(

Letar vidare och hittar fler att glo på. Är det då så jag kommer in på en auktion med någon i min storlek som bär klänningen ser det så klart för jävligt ut och jag gillar den så klart inte. För helt ärligt!!! Inte fan vill jag se ut på det viset.......Även om det nu är så jag ser ut. Det är nog därför jag inte hittar något. Tills nu då alltså.....Hoppas jag  =)

Låt Gustav slippa bli en ängel

Ännu en liten pojke har fått cancer. Här finns Gustavs berättelse. Jag vet så klart att dom är ännu fler än vad det skrivs om i media. Det skall vi kanske vara lite glada för. Det gör ju ont i en när man ser dessa små liv. Kan ju bara föreställa sig hur föräldrarna har det.
Eller....helt ärligt så kan jag inte det. Inte ens i min vildaste fantasi.

Nu fanns det ingen räddning för Victor men vi kan alla hjälpas åt att samla in i Victors namn. Minsta summan är fortfarande 20 kronor och utan att skämmas tycker jag att alla som inte kan offra det är snålryggar.

Vem vet? Nästa gång är det kanske någon som står nära just dig som drabbas............

Seså........nu klickar vi in HÄR och så hjälps vi åt  =)   Tackar o niger fint...Kram

Tävling !!!!!

För oss som endast skall titta på tårtor finns det en tävling där man kan vinna en virkad söt sak. Egentligen vill jag inte alls länka så det blir fler tävlande men det är ju för att ni är så söta  =)
Bilden är klickbar som vanligt  ;)  Ni får kanske skrolla ner lite på bloggen.....


Snart sommar ;)

Man   

 vet  


att det  


snart är sommar


när  


tjejerna  


börjar visa naveln...
Tack Dorthe, precis va jag behövde  ;)

I will never complain aboy MY kids again.....

I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...

I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...
I will never complain about MY kids again .
I will never complain about MY kids again...

Min nya datamus

Jag får många frågor ang Zapera som jag gjorde reklam för tidigare. Många samliknar det med annat man samlar poäng på och detta är absolut inte i närheten.
Här får man ett mail, klickar på länken och om man tillhör den kategori dom söker så svarar man på några frågor, får sina poäng och efter ett tag byter man poängen mot något trevligt.
På andra ställe skall man köpa ditt eller datt för att få poäng, eller en massa andra konstigheter. Men jag vill inte köpa något för att få poäng där någon annan tjänar på vad jag gör.

Mitt senaste val är en snygg datamus. Det kan behövas för att lyxa upp tillvaron. Klicka bara på musen så kommer ni vidare om ni vill samla ihop till en egen  ;)


Sörens fåglar till att ta sina friheter

I fredags vaknade av att Zelda for runt som en galning, fast ja lyckades somna om. Lite senare vaknar jag av annat ljus som inte hör hemma i min lägenhet. En fågel som flaxar runt. Upp fort som fan, öppnar balkongdörren till max och försöker få den skrämda stackaren att flyga ut innan Tuss får fatt i den. Det är inte så lätt faktiskt för den höll sig ganska högt.
Men ut kom den i alla fall......

I morse vaknade jag av ett jävla väsen igen. Upp fort som fan och hittar en vettskrämd koltrast som vill ta sig ut genom fönstret. Tuss kommer osso snabbt satan för att hjälpa till men jag fick fatt i denna innan henne och lyckades få ut den.

Jag har bara balkongdörren öppen så att Tuss kan gå ut o in men likförbannat ska alla andra och komma o hälsa på.


Äntligen mä skor

Äntligen har jag hittat mina skor. För ca 25 år sedan la jag av med stilettklackar. För nästan lika längesen försvann klackarna nästan helt och hållet. Inget jag saknat faktiskt.  Men till bröllopet måste jag ha en liten klack i alla fall. Har farit runt så gott som överallt och idag hittade jag så äntligen dom.
Här i Höganäs till o mä. Faktiskt en ganska hög klack men när jag tog på dom så kändes det inte som där var en klack alls. Hur sörens sköna som helst. I riktigt skinn. Skall man gå i många timmar kan man inte ha fusk för fötterna lär inte andas då utan blir kokta. Ska gå in dom här inne för ja tänker inte ha dom på när ja e ute mä Zelda, kan nog inte springa i dom än  =)  Men vem vet? Ja springer kanske snart sånt maraton....

Jävla hår

Idag skulle ja in till Helsingborg för att leta skor. Det var en underbar sommardag med 16 grader. Jag duschade och gjorde mig i ordning som man gör......Väl inne i stan så kopplar man på ett litet leende. Vill ju inte gå runt o se sur ut. Folk kan ju tro ja kommer utifrån.....

Så går man då där på gågatan, får solen i ryggen o en skugga framför mig.......Herre jävlar!!! Va fan e det??? En snabb blick i ett skyltfönster och mitt hår lever ett eget jävla liv.....Släng dig i väggen Barsebäck! Antingen låg det slickat mot skallen eller så stod det rakt ut och folk hade problem att passera.

Nu va de inte så jävla lätt att le längre. Jag vill bara hem men inte utan skor. Jag gick i över 2 timmar och var inne i varenda skoaffär men hittade inte ens ett par som var värda att prova.
Nu har ja fått några klämmor i skallen men jag vet inte riktigt va som e värst.......Kan inte fatta att ja inte rakat av det än  ;)

Det gäller att säga det rätt

Om jag nu säger till folk att jag själv sytt en klänning till Annas bröllop tycker dom flesta jag är en jävla snålrygg. Men om jag däremot skulle säga att jag fått en klänning uppsydd till Annas bröllop så tycker dom flesta att jag lägger ner lite extra.
Var är skillnaden egentligen?
För det är väl knappast någon skillnad i vem som suttit vid symaskinen. Eller det är det ju så klart, men om man tar för givet att båda kan sy.
Varför är det ena skabbit och det andra ok???

Låt oss slippa fler små änglar

Nu har det gått några dagar sedan lille Victor somnade in endast 1½ år gammal. Han fick cancer som tyvärr var obotlig. Jag tror inte det finns någon som läst eller hört något om det utan att man tycker det rent ut sagt är för jävligt och orättvist.

Tyvärr satsas det inga skattepengar på forskningen utan det är helt och hållet på gåvor. Det minsta beloppet att lämna via mobilen är 20 kronor. Det kan väl ändå vem som helst av oss undvara. Det är en kopp kaffe mindre.

Så snälla låt oss slippa fler små änglar i himlen........Klicka här och lägg åtminstonde den lilla tjugan om inte mer. Tackar allra ödmjukast

Etablerad som säljer kopior eller???

Finns en hel uppsjö av säljare som säljer brudklänningar. Vissa dyra och vissa billiga. Denna nedanför kostar 5400 i malmö. Det måste va lätt att driva ett företag på detta sättet......alla bilder är numera klickbara

OBS!!!!! Frakten är inräknad i ebays priser. Eventuellt tillkommer tull, vilket inte är så många kronor på det låga priset. Vet att det är en avgift den läggs det till 25% om jag inte är ute o reser. Men ändock mycket billigare för exakt samma klänningNedanför kostar denna klänning i skrivande stund 700 kronor på ebay
Klänningen nedanför kostar 3400 i MalmöKlänningen nedanför kostar i skrivande stund 415 kr på ebayHär kommer en som kostar 3400 i Malmö
Här kommer en för 315 på ebay4150 i Malmö1350 på ebayDet va den sista jag letade upp. Det finns så klart många många fler .........var o en väljer dock va man lägger sina pengar på. JAg kan lova er att det är samma sömmerska vilken man än väljer.


Zeldas nya kompis

Idag fick vi äntligen träffa lilla Budda. Dorthes lilla Mops på 5 månader. Guuuud va han e söt. Zelda ska så klart gapa o bära sig åt men det gick bra ändå. Som vanligt blir man sugen på en ny valp men jag lyckas hejda mig. Eller hejda o hejda, jag har inga pengar   :D så e dte.

Idag ringde jag även akut till frissan.........jag står fan i mig inte ut längre. Hela dan igår var det superelektriskt. Flög o for åt alla håll eller så smet det åt ansiktet rejält. Lika illa det. Men det fanns ingen tid idag så ja får stå ut ett tag till.....skit osso

Nedan är det Budda och Stumpi  (Zelda).....längst ner, bara Budda


Gissa kändisen!!!!

Jag har aldrig varit något stort fan av Henke Larsson men jag måste erkänna att här e han ju väldigt söt och charmig  ;)


Förbannade telefonförsäljare

Jag har under lång tid försvarat dessa säljare. Dom gör bara sitt jobb. När någon berättar att dom skäller ut personerna efter noter inte jag försvarsställningen med en gång. Hur fan kan man bli förbannad? Man kan ju bara tacka nej.......väl?

Men nu är även mitt tålamod slut. Jag talar om för vederbörande att jag inte är ett endaste dugg intresserad. Jag vill inte ha någonting gratis hur jävla bra det än är. Jag tackar nej vänligt men bestämt. Vad är det då som är så jävla svårt att fatta?????
Det är inte så att det är någon som pratar ett annat språk än mig, för då kan man ju förstå att det kan bli lite knepigt. Det är svenskar precis som jag. Ett nej är ett nej !!!! 

Är detta verkligen snyggt????

Fick ett mail idag av en som är lite tjock precis som jag (jo så e det Bodil) Bilderna var av en massa modeller. I dom flesta fall hade jag tagit illa vid mig...eller det gjorde jag nu osso men av en annan anledning.
Är det verkligen så här vi vill att våra modeller skall se ut? Vill vi se ut på det här sättet? Vill vi vara ihop med någon som ser ut så här? Vågar man röra dom???

Jag är i skrivande stund glad för vartenda kilo på min kropp. Skulle jag en dag börja böla över min feta mage så skall ja kolla här och ta en öl  ;)

Observera att bildera inte är från Hitlers tid. Inte heller från något sjukhus eller liknande.....Va försiktig

Stod i närheten av en kille och en tjej med barnvagnar idag. Kunde inte låta bli att höra vad dom pratade om.  Tjejen ondgjorde sig över killen/mannen. Hon hade visst varit sjuk ihop med barnet, ringt gubben på hans jobb och FRÅGAT om han kunde komma hem och avlösa henne. Han hade tydligen sagt nej. Sen svor hon lite över det.
Varför ställer man en fråga om man inte får svara valfritt på den. Säg då bara till fanskapet att han SKA komma hem.


Helt överraskande o underbart

Hittade detta klippet idag och jag har nog lyssnat på det 7 gånger redan. Att se minerna på juryn och sen få höra henne sjunga är bra det bästa. Skruva nu upp ljudet och njut. Jag får gåshud varje gång....

Facebook

Jag är mä där på facebook. Har nog inte kommit underfund med sjävla vitsen är men men det kommer väl.
Där kan man i alla fall göra en hel del tester och många, många stämmer....


Lisbeth took the Vem är du av Snövits sju dvärgar? quiz and the result is Glader!
Du är en riktig glädjespridare! Människor i din omgivning älskar att umgås med dig. Du är positiv, trevlig, och glad. Hur kan man inte tycka om dig? Det enda du borde tänka på är din figur.. För matglad är du säkerligen!


Lisbeth took the vem är du ? quiz and the result is den snälla
den söta ,snälla typen som alltid tar hand om sina vänner och alltid bryr sig omLisbeth took the Är du allmänbildad? quiz and the result is Toppbetyg!
Du tillhör de mest allmänbildadeLisbeth took the Snyggingskalan 1-10 quiz and the result is 8. Sjukt snygg!
Du är den alla drömmer om, såväl killar som tjejer ;)


Lisbeth took the Vilken IKEA-pryl är du? quiz and the result is Kontorsstolen Bonny
Du är som kontorsstolen Bonny - bekväm, perfekt och snurrig...Lisbeth took the Är du en bra partner? quiz and the result is En bra partner!
Du är snäll och omtänksam. Vill att ni båda ska må bra. I ditt förhållande gäller det både att ge och ta. Du uppvaktar gärna din partner och vill gärna bli uppvaktad själv. Du tycker att ni ska tillbringa fredagskvällen oftast tillsammans, men ibland kan ni gå ut på varsitt håll.


Lisbeth took the How old are you on the inside? quiz and the result is 21
Yippee 21, Oh what fun at 21, time to grow up soon though!Är jag bäst eller är jag bäst???

Så ja, nu var de dags igen. Ännu en dator vann jag. Fy fan va ja e bra. Fast denna gången var det i Emils namn. Den första köpte Gunsan men denna tänker jag behålla. Fan va glad jag är  =)

Det är ganska häftigt

Satt o fladdrade runt på youtube och letade fram Jonas Gardell där han sjunger Aldrig skall jag sluta älska dig. Låten han skrev till Mark på deras 20-årsdag. Oj va länge tänkte jag. Men slogs sedan av tanken att till hösten är det 20 år för mig o Gosi osso.
Det är fan inte klokt. I 20 år har han och jag hängt ihop. Ja menar, det finns en jävla massa individer i vår herres hage och jag föll för Ville och han hade väl typ lika många som jag att välja på men han valde mig  =)  En ensam mamma med 2 barn och han var en pågaspoling som ville köra motorcykel. Men vi ville ha varandra och det har hållt väldigt länge. Hade vi varit kändisar hade vi varit unika  ;)

Jag lövar dig Gosi, glöm aldrig det....Puss


Kört för er

Ok, nu e det så här. Dte har varit en jävla massa som sökt tjänsten som personlig tränare. Jag skulle gärna ha er alla här men jag har hittat det bästa. Jag ska köpa ett Wii........Ja menar, kolla bara på klippet. Hur mycke fett försvinner inte efter ett par sånna rundor  ;)


Återkommande mode

Jag har som ni alla säker vet varit intresserad av mode  (NOT) men när jag tittar på gamla kort så ser man att man varit ute i god tid. Ja kanske inte dom turkosa tofflorna ihop med den lila kostymen. Men lila är ju helt rätt nu.
Kortet är taget nere vid Örby ängar utanför Råå.   Är jag söt eller är jag söt  ;)  Det är jag till vänster.

Vi gick alltså i kostym till vardags......Kostymen kunde användas när man åkte till danmark och fick i sig en enorm glasstrut. Funkar även med röda tofflor till lila kostym.....Va fan tänkte man på????Sökes med ljus o lykta!!!!

Personlig tränare sökes med omedelbart tillträde........Tänk er att få komma till Höganäs och bo gratis. Vi ska så klart lägga den mesta tiden av dygnets ljusa timmar åt rolig träning. Eller i alla fall efter kl 10.  Natten får du sova gratis i mitt förråd. Det saknas förvisso fönster men man kan ha dörren lite på glänt. Det bort mest gamlingar här så inget händet.

Jag har nämnligen sett att kändisar har just en sån och sören så snabbt dom blir smala.

Handen på hjärtat nu!!!!  Hade det inte vatt för jävla roligt?? Tänk vilken grej att ha mä i sitt eventuella CV, Ta litta före o efterbilder o du får jobba med att träna vilken kändis som helst. Synd bara att Angelina Jolie inte blir tjock av att adoptera, annar hade du varit given där. Skriv bara en lien kommentar o förklara vem du är  =)

PS: Det är 7 dagar i veckan fram till bröllopet

14 grader

Så himla skönt väder det är idag. Här i Höganäs lyser solen upp till 14 grader. Synd bara att kommunen plockat in alla bänkar för renovering. Fan va gott att sätta sig o bara glo på folk.  Har stövlat runt på en påskmässa där det såldes en del godsaker. Det mesta med anknytning till påsk. Köpte inte ett skit.

Skulle tatt bussen till Väla idag för att leta fler kläder men fick i stället en kass dag. Sparkade in i toadörren häromdan och fick en helt lila tå. Det kunde jag leva med men man går ju lite konstigare och det satte sig i ryggen och då går ja inte på Väla. Det finns fler dagar.Nu sitter ja här o glor. Jag vet att ja borde gå o diska eller nått men va faaaaan!!

Kitte o Agge kommer senare och hälsar på  ;)  De e ju alltid trevlit

Suck, suck...............o suck

Oj va vi har rännt i affärer idag ja o lilla Nora. Hur många som helst nere i Malmö och ett jävla gäng i Löddeköping. Inte en endaste klännning fanns att uppbringa. När jag nu kommit hem drog jag ett varv i Höganäs osso. Här finns i alla fall några butiker.
Hittade en jättesöt i korall. In i provrummet med den största (den var inte stor). Den gick på med dragkedjan i sidan ville inte upp.
När man utsätter sig får sånt blir man väldigt deppig. Känner sig jävligt fet (jag vet att ja e det) och vet att man borde kämpa mer för att gå ner men i stället tänker hjärnan tvärtom. Då e det mer som: Fan va synd om mig jag tror jag måste trycka in nått i skallen så ja inte e så deppig längre. Det slutar då med att man är ännu fetare  ;)

Jag tog mig dock hem utan att trycka in nått i skallen. Köpte inget onödigt heller.

Men jag har i alla fall spenderat ett par kronor. Jag köpte en platt skärm till datorn och ett nytt batteri till min digitalkamera  ;)

Tillbaka

Det är bannemig inte mycke man tål. Jag passade lilla Isak i tisdags. Om ni frågar mig så gick det bra. Ge fan i att fråga Isak bara  ;) 
Jag bor ganska nära stranden. För mig o Zedla tar det ca 10 min max att gå ner. Det tog mig o Isak 55 minuter. Jag hade lyckats glömma att en stor sten i själva verket är ett högt berg man måste bestiga. Att minsta lilla grej måste annalyseras och granskas. Här går jag runt som i ett vakum och ger fan i omvärlden.
Nu tänkte jag börja denna mening med att VI pratade mycket, men det är helt fel. Isak pratade mycket och jag lärde mig snabbt satan att han krävde ordentliga svar. Inget jävla medhåll för att få honom tyst  ;)  

Men jag tror nog att han gillade att vara här. Trots att jag var för konstig. Han hjälpte till en del med Tuss och Zelda och det är snällt. Vi byggde en stor koja och vi grävde i sanden nere på stranden. Det var en bra dag, men halledar va trött jag blev   ;)

Det är dock inte anledningen till mitt avbräck. Jag syr en bolero. Har sytt en hel del i mina dar men denna va en knepi jävel. Jag vill inte fuska till det när ja ska ha den på bröllopet. Nu håller ja på med ärmarna och enligt möstret är det inga veck eller rynkningar. Men likförbannat så är själva ärmen större än ärmhålet..........Så ny får ja göra lite snygga vecka som ser likadana ut på bägge sidor.........I morgon åker vi ner till Malmö igen, ja o Nora. Hoppas på fynd  ;)

RSS 2.0