Filmtips

Igår såg ja o Tjolinti filmen Patrik 1,5. Sören så bra den var. Det är en film jag verkligen rekommenderar till alla. Även till trångsynta homofober  ;)

Det finns en blogg jag följer. Om en mycket kärleksfull liten famil. Det är 2 gifta pappor som skaffat barn via en surrogatmamma. Ena pappan är biologisk pappa och den andra adopterade sen tösen. Nu är dom gravida igen. Fast denna gång är den andra pappan biologisk pappa. Barnet väntas inom kort. Ni kan läsa om dom här!!!

Jag önska dom och alla andra udda par lycka till.

En förklarning ;)

Nu måste jag bara förklara en liten detalj.....Folk mailbombar mig nu under kvällen och här kommer den offentliga förklaringen.

Nej, jag har inte bytt kön till pojke bara för att jag gnällde lite. Jag har av någon anledning fått i mig lite testosteron och det blev på det viset. Jag hoppas det snart går ur blodet för de va jävlen va jobbigt detta va då  ;)

himma ;)

Så ja, nu är jag äntligen hemma igen. Det har varit en pärs jag gärna slipper göra om. Fast vi hade flyt med båtarna både dit o hem.
Man känner sig som en jävla alkis när man drar fram med vars en överfull kundvagn för att betala och sen gå ännu ett varv. Helvete va vi handlade. Eller Tjolinti i alla fall. Jag tror vi tryckte in 33 flak öl, cider, läsk i bilen. Vete fan hur många bag-in-boxviner det blev. En del starkare drycker i flaskor. Vi hade inte fått in så mycket mer.

Hemvägen tog vi över bron i stället. Tyckte det var värt det när Tjolinti skulle slängas av i Bunkeflo.....Sen på vägen hem körde jag in om svärdottern och slängde av ett gäng där. Kalle jobbade.

Nu sitter jag här med ögon som går i kors och en ryggajävel som helt lagt av.Försökte hälla mig en stund i soffan men ryggen ville inte det. Så ja får väl sitta här o uggla  ;)

Fyyyyy faaaan

Helvete.......kl e 4:17 och jag är uppe. Inte speciellt vaken men det räcker. Jag o Tjolinti skall ta båten från Helsingborg halv 6 och just nu fastnade hon i ett bad.
Nu ska jag in o fylla ett par flaskor med vann och ta med. Också ska ja skala dagens ranson av ägg. Tjolinti har bullar och tubost med sig.

Ni får klara er en hel dag utan mig, för jag är inte hemma förrän kvällningen.  Ha en bra dag alla och va rädda om er  ;)

Nymodigheter

När jag var liten var inte stressen uppfunnen än. Alla hade all tid i världen. På lördagsmorgonen fick man sin veckopeng. En krona. Men den räckte långt. Man sprang in i grannhuset som var ett konditori ställde sig med sin krona och tittade storögt genom glasskivan.

Nu kommer alltså själva mandomsprovet. Man räcker fram sin krona. Säger att man skall handla för hela. Expediten tar fram en påse också börjar vi: En sån..(pekar) ........2 sånna.....eh....en sån...hur mycke har ja kvar?.......en sån....2 av dom röda där........en sån...eller fresten......inte den.......en sån........hur mycke har ja kvar? Så höll man på tills kronan var slut   ;)  Inte en endaste sur min heller.....

Stress är ett jävla nymodigt påhitt


Flåt.......men här kommer hon

För ca 7 månader sen hände något mer förutom att jag slutade röka........Jag fick en ny storasyster  ;)  Det blev en stor överraskning. Och nyfiken som jag är så letade jag upp henne och hon fanns på stayfriends. Första mailen var försiktiga men det släppte ganska snart. Hon var ju lika yr som jag, på gott och ont.

Största fördelen med henne som syster är att hon kommer att vara en vän livet ut. Jag har ännu inte fått den stora glädjen att träffa henne men hon bor ju inte så långt bort så det är väl vara en tidsfråga.

Hon fick inte bara 5 syskkon utan även 11 syskonbarn och jag fick 3 ungar till jag är moster till  ;)

Såååååå, här är hon, Pia, min nya syster. Visst e vi lika???   hahahahahaha


Rökning

Jag har nu hållt i över 7 månader. Tankar finns där ofta men jag har gett mig fan på att aldrig mer börja röka igen....eller i alla fall tills jag såg denna pipan.
Först o främst är det gott att röka en god pipa och sen är ju denna jättefin......Vill ha!!!!


Vett o etikett

Som vi alla vet finns det regler att följa vid ett bröllop. Endast bruden bär vitt eller som idag ivory.
Man får inte bära svart eller rött.  Men!!!!! Får man bära röda detaljer?

Eftersom min klänning är ganska neutral tänkte jag att man kunde bryta av med en annan färg. Rött hade jag då tänkt på skor, handväska och smycke. Så levandes grannt så hälften hade vatt nock  =)

Sitter nu o tittar på aftonväskor. Jag är ju ingen väsktant, satsar mer på stora fickor i mina plagg. Men jag tycker ändå dom är fina. Nu skall jag alltså lägga en förmögenhet på en once-in-a-lifetime-bag. Ja då ska den va fin för den ska hänga framme alltid.  Tur man inte röker längre, för där e bannemig inte plats till nått i dom  ;)

Godmorgon

Godmorgon världen och speciellt godmorgon Öland "vink, vink"

Blev igår ägare till en klänning att bära på det stundande bröllopet. Det var en jävligt stor sten som föll från hjärtat. Känner dock att en del smågrus börjar samlas angående passformen, men det tar vi sen.......Nu skall jag glädjas ett par timmar i alla fall innan paniken kommer  ;)

Fortfarande pinsamma???

För väldigt många år sedan var jag o en vänninga på ett disco. Min gubbe gick vakt där annars hade vi nog avstått. Jag tror inte vi var mycket äldre än genomsnittet men när jag nu tänker tillbaka känns det som vi var på ett dagis.

Vi satt på ett ställe hela kvällen. Glodde på allt o alla. Rätt va det är hör man en väldigt hljudd kille på väg in. När han blir synlig ser man att han spelar full. Raglar lite hit o dit och snackar högt för sig själv.
När han kommer in ser han sig omkring för att kolla om någon noterat hans ankomst. Men det var nog bara vi 2.

Så han vänder sig om, går ut och gör om sin entre en gång till.  Pinsamma jävel

Inget mer shampoo

Nu är det slut med hårshampoo för min del. Har hunnit läsa en del nu. Håret skall hädanefter bara tvättas i balsam  ;)

Nyfikna??  Kolla HÄR och HÄR!!!  Det är inte klokt med skit vi använder dagligen. Inte konstigt värden ser ut som den gör....(kände mig lite greenpeacad där)

Webtest

På expressens hemsida finns det webtester om det mesta. Huvudstäder, trafikmärke , designers mm. Det senaste jag såg var: Vad kan du om Laila Bagge?
Varför skulle någon vilja göra en sån webtest? Jag vet att man kan ha idoler, det har jag själv haft. Men om dom hade en på Alice Cooper förr i tiden skulle jag aldrig gjort en sån test.

Även om man har alla rätt, vilket vore tragiskt, så vinner man ändå inget

Vad är humor??

Alla har väl lite olika syn på vad humor är men kontentan är väl ändå att det något som någon skrattar åt. Antingen det är sjuk humor, barnslig, svart........?

Det finns en blogg jag har kollat ett par gånger. Handlar om en sjukt rolig person. Jag försöker och kämpar in i det längsta för att hitta någon gnutta humor i vederbörandes inlägg. Finns nada.
Det handlar mest om vad hon/han gör. Alltså om vederbörande åker en bil eller sitter vid datorn. Alltså ingen speciell mer än alla andra.
Där e mängder med foto på personen i fråga. Om man bortser från att personen ibland ser rolig ut på någon bild så är de inget man skrattar åt.

Det finns så mycket elände i världen att om nu någon har en naturbegåvning inom komik är de då för mycket begärt att man delar med sig????

Första sommarjobbet

Mitt första sommarjobb hade jag när jag precis gått ut första klass. Tidigt på morgonen cyklade man iväg med sin matpacke. Mackor och saft. Hade äldre syskon med så det gick bra.
Vi skulle plocka potatis. Så som man gjorde förr i tiden. Vi befann oss på en stor åker. Yttre ringen delades upp beroende på hur många plockare som kom just den dagen. Man fick alltså vars en bit att plocka på. Sen kom traktorn och plöjde upp och man plockade dom potatis man hittade. Ju mindre åkern blev desta fortare gick ett varv o då fick man ligga i  ;) fast ens bit blev så klart också mindre.

Vad som var äckligt det var sättorna. Alltså dom potatisar man sätter i jorden för att få nya potatis. Dom blir svampiga och vattniga. Antingen la man knät i dom eller helva näven................

Det gick absolut ingen nöd på oss. Vi tjänade pengar som vi fick använda hur vi ville. Jävla skillnad från hur de är nu

Glömde

Glömde en liten detalj..........först o främst tack än så länge. Sen kan man kommentera andra inlägg också, det räknas in på dagens. Bara så ni vet......skriv nu på ordentligt  ;)

Jag ser nog er som bara klampar in utan att skriva....Fy!!!!!

Hjälp!!!!

Jag vill testa om det är genomförbart att för en vanlig tant som inte bloggar om outfits och mode komma på listan av mest aktiva.

För det krävs en hel del kommentarer alltså inte hur sörens duktig jag är. Så alla ni som nu är här och läser. SKRIV!!!!!

Kommentera nu allt!!!! Ni får gärna vara snälla. Gärna fler än en från varje person  ;)

Tack alla söta

Första kyssen ;)

Första kyssen


Det är din Första kyss och många frågor kan poppa upp i huvudet:

Är det rätt tillfälle?

Är det någon som tittar?

Vill min utvalda verkligen?

Luktar min andedräkt fräscht?

Sedan tänker du . . .

'Va fan!' och bara Gör det!!!
Det här måste vara andra eller tredje barnet ... för mamma tog upp kameran och INTE ungen!

Innekatt eller utekatt??

Jag tror bara det är katten som fått tillägg till sitt namn. Det finns ingen ute eller innehund. Eller annat djur för den delen. Men alla kattägare har gjort ett val, antingen alltid inne eller så får den gå ut. Bägge valen görs för kattens skull.
Dom får gå ut för det är naturligt för en katt. Dom skall stanna inne för dom klarar sig inte gentemot alla faror som lurar i vida världen.

Jag har en katt. Numera bara inne. Inget hon gillar så mycket men vi har inget val där vi bor nu. Tidigare gick hon ut och in. Jag har en hund också. Henne släpper jag inte ut vind för våg. Man kan ju undra varför.Men så e det.

Sen kan man ju undra hur hemskt det är för en innekatt när man helt utan att skämmas kan sätta en fågel i en bur och tycka att det är helt ok.

Grattis Vickan

Ja då fick hon äntligen förlovat sig. Det var ju på tiden. Jag är glad för vår kungafamilj men det är ju så in i helvete gammalt och förlegat. Varför i helvete skall en kvinna på över 30 år fråga om lov för att gifta sig? Är hon omyndigförklarad? Vad hade hänt om dom sagt nej? Skulle dom gjort slut då och sen skulle hon sitta på mötesplatsen och liknande och hittat en ny snubbe snabbt som fan?

Jaja, nu är de gjort och dom fick sin tillåtelse. Himla tur att hon har en smak som passar då. Att han har råd att köpa en ring som kostar upp till miljonen. Tänk om han inte hade haft det då? Fast silver kan likna vitt guld på långt håll. Likadant diamanter i akryl  ;)

Min smak passar sällan min plånbok. Jag har väldigt mycket dyrare smak än plånboken innehåller

Nooooooooooooooooooo

Kom precis på att jag nog kommer att bli tvungen att ha en pytte, pytte liten kuvertväska på bröllopet. De e ju fan va di ska hitta på en massa trams till oss fruntimmer. Men ja faller in i ledet som den ordentliga tös jag är.

Jag ska ge mig ut o leta när jag vet vilken klänning jag ska bära. Den måste ju passa in lite i alla fall....Skit osso

Vet va ja kommer att drömma om

Suck.........har nu suttit halva dagen o räknat diamanter. Köpte hem dom där små zip-påsarna så allt skulle se så fint ut. Och visst gör de det men sören så tråkigt. Speciellt dom små rackarna.

Nu kommer natten att bli så som när man snöade in på Tetris eller andra liknande spel. Diamanter för hela slanten  :(


Billiga diamanter!!!

OK, här e den dååååå

Det var ju ett sörens tjatande om bild på den nya klänningen. Eftersom jag är en snäll tös så skall ni få se den. Får jag inte denna så tror jag det är ett omen och inte meningen att ni skall se dom jag är ute efter.  Under finns smyckesetet jag eventuellt skall ha till.

Håll tummen  ;)
Väldigt gott ;)

Nu är dagens middag klar och ni ska få se och bli förtrödna  ;)
Först o främst behövs 2 paket bacon, ca 400 g blandfärs, ett ägg och ost. Jag valde baconost på tub.

Först och främst skall baconet flätas.Sen blandas färs med en äggula och kryddor. Salt behövs inte för det räcker med baconet. Lägg ut på baconmattan och platta till lika brett som baconet. Tryck ut lagon med ost. Använder ni vanlig ost så lägg på lagom med skivor.Rulla sedan ihop själva färsen. Ganska hårt. Sen rullas färskorven in i baconmattn snyggt och prydligt. Tryck till gavlarna ordentligt.In i ugnen 175 grader i ca 50 minuter. Äts allena eller mä nått annat om man vill  ;)

Smaklig spis!!


Koppla hunden!!!!

Blir kokt i skallen på all dessa puckon som går runt som om dom ägde världen och släpper sina hundar lösa. Zelda har blivit attakerad illa en gång av ett nöt på 4 ben och det var det värsta jag varit med om. Hade hon inte haft sin tjocka päls hade jag fölorat henne.

När man ber någon koppla sin hund glor dom på en som om jag inte bara genom att se hunden inte fattar hur duktig och lydig den är. Men den känner inte Zedla. Hon är en naturbegåvning på svordomar. I alla fall på hundspråket. Och skulle dom mot förmodan inte räcka till så upprepar hon sig mer än gärna.Exakt vad hon kallar alla hundar vi möter har jag inte fått kläm på än. Har hört något om lopphund, byracka och 4-vägskorsning.

Vem som helst kan bli tosig på henne. Även DIN lösa hund!!!!

Dricks i danmark

Tjolinti jobbar på en bistro i Köpenhamn. Står i köket så det blir ingen kontakt med gärsterna. Men hennes chef var så gullig att hon har satt fram ett stort glas där det samlas in pengar till hennes bröllop. Det står på glaset vart pengarna skall gå.

Kanske tur att hon är där i bakgrunden  ;)


Jag håller på att vakna ;)

Ja....eller i alla fall kvinnan i mig håller på att vakna. Jag har ju ett helvete mä dom där kläderna till bröllopet. Nu har jag hittat ännu en klänning jag skulle kunna ha. Den går i ivory o guld. Låter kanske fär jävligt men den e fin. Men jag skall ju ha mer än det. Ja har ju till exempel 2 skånkar som ska ha nått på sig. Då finns de säkert nån oskriven lag som säger att det är strängerligen förbjudet att bära ivoryfärgade skor vilket innebär att det bara är guld kvar.
Jag står alltså i begrepp att köpa mina första guldskor ! Så pimpenett o nippertippit då   ;)  Va ska de bli av mig??

Nu blir de inga stilettklackar, den tiden är sedan länge förbi, men dom har ju med mänskliga klackar också  ;)

Öka eller minska i vikt?

Hittade ett helt otroligt bra program idag för att hålla koll på vikten antingen man vill gå upp eller ner. Passar dom flesta aningen man vill räkna kalorier eller kolhydrater. Superlätt att rota med och helt gratis  ;)  Det är väl det bästa. Det är bara att skramla HIT!!!  och ladda ner det och sen ta tag i det jobbiga  :D

Singelkille i giftastankar???

Har du några kronor över och är singel så finns lösningen på dina problem här.  (hatar särskrivning)


Grattis Skrolle

Grattis till resan Skrolle  ;)

Vi är en familj där många av oss tävlar i allt vi kommer över. Har faktiskt haft en hel del tur genom åren. Det var blivit resor, tv-apparater, cyklar........ja faktiskt det mesta. En del bilar också. Fast den biten stod mor för. Hon var en riktig turgumma. Undrar vem som får axla hennes mantel.

Nu vann min syster Eva en resa till Paris eller Rom. Kunde inte komma bättre efter allt som hänt nu senaste tiden.. Grattis till dig  ;)

Grattis

I natt fick Heath Ledger en Oscar för bästa biroll och helt ärligt är det sällan jag bryr mig. När jag ändå öppnar mitt innersta skall jag erkänna att jag inte gillar Batmanfilmerna heller. Har dock tvingats se dom.

När jag nu satte mig för att se sista filmen var entusiasmen inte hög. Men jag blev mycket förvånad. Både av själva filmen och av hans karaktär. Han spelade in i helvete bra. Underbar mimik. Nu är det absolut inte för att han dog jag tycker detta. Många andra har gått bort före honom och kommer att fortsätta göra det, men denna hamnade i helt rätt händer.


Litta lättare

Nyss hemkommen från vårdcentralen. Skulle ju som ni vet få till en bukplastik. Har ju världens bästa husläkare så jag hoppas de går vägen va det lider. Fast det är ju inte han som bestämmer.
Det skulle som vanligt tas en del prover o fan va jag hatar det. Inte att bli stucken, det gör inget egentligen. Men att jag är så jävla svårstucken................Varför heter det det? Jag är lättstucken. Det går hur bra som helst, men ådrorna flyttar sig hela tiden. Först kom en tjej och stack en gång i varje arm,. Det funkade inte. Då kommer tjej 2. Börjar i arm ett och inget händer. Tejpar över och tar sats på arm två. Då plötsligt fattar arm ett att den skall släppa ifrån sig lite blod och det formligen forsar ut överallt. Efter att det blitt torkat av så tar vi tag i arm två och nu äntligen funkar det.

Summan av besöket blev i alla fall att jag skall in än en gång och röntga ländryggen. För vilken gång i ordningen vet jag inte. Men det är å andra sidan många år sedan sist så det vore skoj att se hur mycket den försämrats.

Nu skall ja bara gå ner dom sista kilona till den magiska gräsen 67 kg  ;)

Att aldrig passa en tid

Det finns många i vår herres hage som aldrig, eller så gott som aldrig passar en tid. Varför anser man sig vara så pass viktig att man tycker att någon annas tid inte är värt ett piss utan gladeligen kan vänta? Dom flesta som bestämt en tid med någon annan är faktiskt, tro det eller ej, så korkade att dom väntar.
Om någon skall komma hem till mig kl 10, så inte fan går jag ut 10 i 10 för att jag inte tyckte mötet var viktigt. Jag stannar alltså till vederbörande kommer eller hör av sig. Vilket inte heller är en vanligt förekommande företeelse hos en tidstjuv.

Billiga diamanter!!!

Jag vill att hattmodet kommer tillbaka

Jag vill att det skall bli modernt med hatt igen. Det finns ju inget stiligare  ;)  Även på männen faktiskt. Det finns ju tusentals eller miljontals modeller. Den ena fulare, snyggare, större än den andra. Men va fan gör det? Man blir glad av en hatt, så e det bara.


Hemma igen

Så ja, nu är ja hemma från L-krona. Mötet gick mycke bra. Svärdottersämnet var en söt och mycke trevlig tjej. Jag har inte fått min dom än. Annars ringer sonern dottern och skvallrar om jag gjort bort mig, sen ringer dottern mig o ber mig skärpa till mig eller vice verca. Jag lyder väldigt sällan  ;)

En sak jag blir väldigt förtröden på är det nykära. Jag vill också va sådär försälskad att det bara strålar om mig. Men jag byter så klart inte ut nästan 20 år med Gosi bara för det. Skulle vilja va sådär nykär i honom  ;)  Går de att ordna??

Va e det som tar sån jävla tid??

Nu har jag klargjort ganska tydligt att jag är redo för vissa ombyggnader på mig. Både ansikte och kropp. Ställer så klart upp som in i helvete bra reklam på alla före och efterbilder. Men har ni hört av er? NÄ!! Va e det för stil?
Man läser att ni plastikkirurger har mindre och mindre att göra. Varför inte få bra reklam? Jag kommer så klart att skriva om det här i min blogg. Även lägga ut bilder. Av alla 7 läsare jag har vet jag i alla fall minst en som också behöver en del justeringar. Hon hade säker lagt en del pengar på er klinik.

Kom inte o gnäll sen när ni kursar, ni har haft er chans 

Bortbjuden idag

Idag är jag bortbjuden. Skall ner till sonen o bli presenterad för flickvännen. Vi skall äta gott o säkert spela kort eller nått. Vi skall först äta kasslergryta med broccoligratäng eller blomkålsmos.
Till efterrätt skall han bjuda på chokladpannacotta. Den blir säkret god. Den gjorde jag redan i gårkväll för den skulle stå i kylen så länge  ;)  Skall dock ätas utan frukt.Chokladpannacotta med grädde och bär


  4 portioner

75 g mörk choklad, ca 70 %

1 gelatinblad

2 dl vispgrädde

2 msk fruktsocker

Att servera till:

1 1/2 dl vispad grädde och färsk frukt

Gör så här:

1. Smält chokladen i vattenbad och lägg gelatinbladen i kallt vatten.

2. Koka upp grädde och fruktsocker. Krama ur gelatinbladet och blanda med grädden. Vispa ner den smälta chokladen.

3. Häll upp i portionsformar och ställ kallt i minst 3 timmar. Servera pannacottan med lite vispad grädde och färsk frukt.


Alla dessa bloggar

Jag gillar faktiskt att läsa bloggar. Har en del jag följer. Om inte dagligen så  i alla fall ofta. Det roligaste är att det är så enorm skillnad på vad det skrivs om. Alla har sin egen speciella stil. Men om man hamnar på en fjortis-blogg så kan man dom utantill.

Det är en bild på antingen att klädesplagg, ett par skor, en väska eller kosmetika osso texten. I like.... Eller vill ha!!! Varför kan man inte skaffa sig något eget? Vill man verkligen vara som alla andra?

Rörande

Fick ett sms tidigare där det stod: Jag är glad att du finns :)

Det värmer....tack

Dåtidens pool

Hahaha jag skrattade gott när jag hittade denna bilden. Idag är det mycke vanligt att folk har en pool hemma på tomten. Det är inte längre bara dom rika förunnat.

Så här gjorde man förr i tiden. 2 spannar dög bra, vars en mugg osso kastade man vann på varandra. Och tro det eller ej men vi hade nog fan så mycket roligare då.......Jag längst till höger  ;)Så här badade vi osso. I svinkallt vatten så klart  ;)Ännu mer kaos

Så ja. Hemkommen efter röjningen. Halledar med grej det finns i ett hem. Jag kom hem med ett litet gäng till idag. Samtidigt som det är mycke roligt att ha tömt en låda så är det mindre roligt när man skall sortera in det på sin nya rätta plats.

Förr sydde jag ganska mycke men med en kass symaskin så har det inte blitt så mycke, om man nu bortser från dramaten. Nu har jag blitt ägare till en nyare symaskin och tog även över mycket av mors sybehör. Hon sydde mycket i lappteknink. Jag vet inte om jag kommer att göra det men jag känner ett litet sug när man ser tygerna hon köpt och pappmallarna hon hade att sy efter.

Nu måste jag röja vidare. Har 2 stora flyttlådor som står kvar. Det skall hit och det skall sorteras in här någonstans. Hur i helvete det nu ska gå till......

Gomorron

Gomorron alla glada läsare. Jag är av någon anledning uppe långt innan fan själv. Skall snart hämtas och åka ut till föräldrahemmet och dona det sista där. Jag var där en sväng igår också.

Det är märkligt att en doft kan stanna kvar i ett hus så himla länge men det slår emot en så fort man öppnar dörren och man vill gråta lite. Det är ingen äckli lukt utan en doft jag förknippar med sjukdom.

Jag tror mor var en av väldigt få som förstod hur det var att ha en kass rygg. Hon blev så brydd när det var kassa dagar. När hon ville gnälla lite ,så som alla vill, så släta hon alltid över det med orden: Det finns dom som har det värre.

Jo så klart att det finns. Jag såg en liten filmsnutt om en tjej som höll på att bli uppäten av bakterier. Så satans hemskt. Det finns folk som ligger bundna till sängar och aldrig kommer ut mer. Det är osso för jävlit. MEN ibland är det faktiskt MEST synd om bara mig. Även om det bara är en kass rygg så får jag lov att känna så ibland. Och så måste man väl få göra? Det finns nog alltid dom som har det värre men dom vill man faktiskt skita i ibland.

Jävla röra

Just nu e det en jävla röra inne i min kropp. Min far dog i juni 2008, min mor hade fått sitt cancerbesked strax innan. Det var jobbigt både fysiskt o psykiskt. Sen gick hon bort i december 2008. Det var jobbigt.
Anna ska gifta sig i maj och det är ju roligt. 

Nu har jag precis fått veta att ännu en person i familjen drabbats av cancer. Denna djävulska sjukdom.  Jag vet att många klarar sig, men jag vet också hur jag själv tänker.

Minsta lilla fis på tvären så är tankarna där. Jag försöker få bort dom snabbt som fan och lyckas för det mesta. Jag önskar jag kunde ta en del av bördan. För det är precis lika jobbigt att bara se en person man tycker mycket om ha ett rent helvete. Men det är väl inte mycket mer man kan göra annat än att finnas till hands dygnet runt.

Så alla ni som har lite växel i plånboken, börsen, fickan eller slängd i nån hörna. Samla ihop det o skänk det till cancerfonden. Dom behöver varenda krona vi kan avvara. Nästa gång är det kanske någon i er närhet som drabbas.

Eller lämna en gåva här!!!!!

Inte lätt att va liten

Ja de e minsann inte så lätt att va liten. I alla fall om man bara e en liten kattunge  =) 

Så jävla söta

Dessa är ju bara så jävla söta  ;)Lets dance

I årets Lets dance finns ju bara en vinnare........Det är ju Carl-Jan. Sveriges sista riktiga gentleman och charmör. Ni pågaspolingar har en väldigt massa att lära av honom  =)

Hejja, hejja!!!!!

Mina nya snapsflaskor

Hittade nya små snapsflaskor på tradera och ville inte säga något innan dom var i hamn  =) Men dom var fasligt dyra.

Dessa e från Skansenglas och jag har en hel del annat från dom. 

Billiga diamanter!!!

En till att handla till :)

Mina barn gnäller som fan på mig hela tiden......Jag tillhör dom som älskar att ge. Deras julappar är våldigt många. Fast i fjol lyckades jag hålla mig ganska bra. Dom fick bara vars 4. Men det är ju inte bara då jag handlar, utan det blir lite då o då. Hur gärna både dom o jag vill att jag lägger av så går det inte.

Var ju på Väla idag och hittade lite smått  ;)  nån smyckeaffär sålde ut och jag hittade en rolig grej för oss töser. En till mig, en till Tjolinti o en till min nya svärdotter som jag ska träffa för första gången på söndag.  Vilket ska bli himla roligt. Som väl e så lever Emil i långa förhållande så jag träffar inte nya stup i kvarten  ;)

Hemsk dag

Har varit en hemsk dag idag. Det nya modemet var lika kasst som det första så här satt jag utan vare sig telefon eller bredband. Kom inte hem förrän vid 7 tiden med ett nytt. Hoppas detta funkar för jag pallar fan inte ränna runt hur ofta som helst.

Har även varit uppe på Väla med ett presentkort på Cervera som jag vann. Köpte inte ett skit. Hittade absolut inget. Jag var beredd på att lägga till pengar så klart. 300 i den butiken räcker inte långt. Men jag kommer dit fler gånger.

Nu skall ja kolla alla jävla mail som ramlar in osso får jag väl uppdatera mig på aftonbladet o liknande

Ang reklam

Har nu varit inne på en hel del bloggar. Det är himla roligt faktiskt. Men en sak som jag förvånas över är reklamen på deras sidor.
Jag vet så klart att man kan ha reklam på ens blogg och tjäna pengar på det. Men helt ärligt. Ni som fyller sidan med en otrolig massa reklam så att de inte går att läsa allt som skriv, är det inte bättre att jobba 2 timmar på McDonalds och skita i bloggen?
För om det viktigaste var att få skriva och nå ut till en hel del som läste då sket man i reklamen. Nu verkar syftet vara pengar och det finns lättare sätt att komma åt dom. I alla fall den tian i månaden.........

Sen när jag ändå är inne på reklam så fick jag ett mail idag. Det var från tyska Fleggard som säljer drycker  ;) Dom skall nu helt och hållet sluta med pappersreklam och bara skicka via mail och sin hemsida. Fy fan va bra. Tänk om alla här hemma kunde göra detsamma. Vilka besparingar det blev  ;)

Läckra ben hahaha

Jag brukar faktiskt få en del beröm för mina ben. Tro det eller ej. Eller så är det för att vederbörande känner sig tvingad att säga något om något. Det minst dåliga är då mina ben alltså  ;)

Häromdagen stannade jag till framför spegeln endast iförd taighta leggings. Benen är utan att skryta in så tokiga tyckte jag nog ändå.......;)   Tills jag kom upp en bit ARGHHHH!!!! Va i helvete e det för klumpar på låren? Var i helvete kom det ifrån? Hur bredbent jag än står så går låren ihop. Det är ju en aladobliknande klump på varje sida. Som om jag inte hade tillräckligt att oroa mig för.

Ja halledar som det kan bli. Va fan ska ja nu göra åt detta?  Känns lite om ett i-landsproblem.

Suck!!!!!

Fick efter mycket om o men ringa Telia på mobilen. Nu skall jag in än en gång till stan och byta även denna gateway!!  Va e det för jävla skit dom säljer?? Men dom pengarna ja betalar kan dom bannemig hålla sig mä ordentliga grejor

Satans Telia

Tog bussen in till stan o bytte min gateway. Hemma igen kopplade jag in den och fick full styrka. Himla glad blev ju jag..............en stund.

Rätt va det va så slog det av sig för att starta upp igen. Jävligt irriterande om man gjorde något vettigt. Så jag tänkte efter 20 gånger att jag får nog ringa supporten. MEN!!!!!!! Telefonen funkar bara när gatewayen är på. Passar jag på att ringa upp när den e det så dör den för att jag försöker ringa.

Så här sitter jag nu. In i helvete förbannad. Jag tänker inte ringa nån jävla kö på 28 personer med min mobil  :(

Nu var jag online en lille stund och tog mig ut på telias sida........ o de gick ju bra


Snart shoppingtur till Tyskland

Den siste i denna månad skall jag o Tjolinti till Tyskland för att införskaffa starkvaror. Hade jag kunnat komma ifrån det vore jag glad. Men Ville vägrar. Däremot får vi gärna ha hans bil  ;)

Tjolinti ska handla all dryck till bröllopet så man får väl gå ut och in ett par gånger. Vilket gör att det jag missade första gången kommer jag att slänga ner i kärran andra eller tredje gången.........Frestelserna är för många på dessa 4 våningar fyllda av allt man kan tänka sig och lite till. Det är just det som gör att jag hellre stannar hemma och bara skickar med en kort lista på vad jag vill ha.

Blev lite glad när hon föreslog att hon skulle komma dan innan. Jippi!!!.......då kan vi se film på kvällen o mysa o äta lite gott och snacka skit om alla andra  ;)  Men så blev det visst inte alls. Pucko-ongen vill att vi kör 5 på morgonen, de e ju för fan värre än min ohängde bror när han ska iväg  :(

Detta gör mig förbannad

Dagligen läser vi i tidningarna att psykvården är åt helvete. Alla blir förbannade när något pucko härjar runt och man klagar på vården.

Likförbannat finns några personer som kallar det konst att ta dom resurser som alltså redan är för små. Man spelar psykiskt sjuk och får ett enormt uppseende. Jävla svineri vill jag kalla det.


Sen finns det nu klottrarna som sprayar ner vad som idag inte kallas klotter längre utan det är tydligen också konst !? Men varför görs aldrig detta konststycke på någons eget hem? Eller på en målarduk kanske? Har fungerat i århundrande.


Men något av det allra pinsammaste är ju när vederbörande försöker va fräck så kan puckot inte ens stava!!!


Skärpning för helvete!!!  Köp en målarbok


Vad är det i hjärnan som bestämmer?

Hur många har inte någon gång bestämt sig för en sak och sen gjort precis tvärt om?? Det kan vara allt från att sluta röka, inte äta godis, börja träna....listan kan göras oändlig. Man bestämmer sig. Det hör inget motstånd någonstans ifrån så man tycker väl att förslaget föll i god jord. Sen rätt va det är så gör man lik förbannat just det ändå. Vad i hjärnan är det som har sista ordet??  VAD kunde inte opponerat sig redan när förslaget las fram? Varför komma i sista minuten skrikandes och gapandes.

För om man hade någon koll på vilken liten del det är så borde man ju kanske bota alla våra missbrukare. Dom som ville kunde bli smala.


Jag knaprade ju Champix när jag skulle sluta röka. Helt ärligt trodde jag inte ett skit på det. Jag har försökt sluta många hundra gånger men aldrig hållt ett helt dygn. Nu bara slutade jag. Har inte varit röksugen på 7 månader. Vill gärna röka för jag saknar det lugnet det gav mig. Men dessa tabletter har alltså mixtrat med min hjärna........med den delen som bestämmer över rökningen i alla fall ;)


Tatueringar

Om man nu inte är tatuerad och funderar på att skaffa en så är de 2 viktiga saker att tänka på. Det ena är att man är väldigt medveten om att man verkligen vill ha en tatuering i resten av sitt liv. Det andra är när man ska välja motiv. Det skall säga klick. Gör det inte det så välj något annat.


Ja har ett par tatueringar. Skulle gärna vilja ha ett armband men jag vet att det aldrig blir något för mitt klick är förbrukat.


Jag var med sonen när han letade efter ett armband. Där satt vi med vars en pärm och det sa klick. Jag visade honom det och han valde det motivet. På gott o ont. Han har ju ett skitsnyggt armband och jag är utan. För det får ju ändå finnas gränser på hur jävla pinsam man e som mamma. Tänk om vi kom med samma hahahahahaha


Underbart ;)

Det absolut bästa med barn är att dom inte är långsinta. Dom kan va pissesura ena sekunden och skitglada nästa  :D
Kvinnlig fåfänga och manlig design

Ja vad kan inte männen göra med oss kvinnor? Vad står vi inte ut med? För helt ärligt? Hur jävla skönt är det inte när man får slänga av sina skyhöga skor? Det är inte normalt för någon fot att tvingas i dom. Men det finns värre. Eller?

Så här har det också gott till en dag. Vi har i alla fall lämnat det stadiet, men när skall vi lära oss att göra något för vår egen skull??

Jävla telia

Nu har jag suttit i jag vet inte hur många timmar och haft ett helvete med Telia. Valde bredbandstelefoni och hela tjolevippen för att det blev billigare. Fick hem en stor låda med en sörens massa (3) andra lådor i som skulle kopplas samman i en stor fungerande enhet.


Utan att skryta är jag mycket teknisk och klarar sånt här galant. Tji fick jag. Fick bredbandet att fungera lite då o då. Antingen hittades inget nätverk tillräckligt nära eller så hittades det men då fick jag så dålig signal att inget fungera.
Först framåt kvällen fick jag i alla fall in telefonen så jag fick fatt i supporten, hjälpte föga........På det igen och ringde sen ännu en gång. Hjälpte lika lite. Nu har jag gett upp för dagen och samlar nya krafter tills i morgon då jag ska lära dom veta hut.

Jag har 6 auktioner jag passar på tradera som jag bara måste ha!!!! Tänk om jag inte är ansluten då!!!


Var kommer all skit ifrån?

När jag var mindre fanns inte så många sjukdomar. Mässlingen och förkylningar men det var ju sånt som gick över. Jag vet inte en enda som hade något kroniskt såsom allergier, eksem eller diabetes. Fast det hette förvisso sockersjuka då.

Det fanns inte heller några feta barn. Visst fanns dom som inte var magra men inget som idag.


Var kommer då all skit ifrån? Säkert en hel del från all miljöförstöring men jag tror också att mycket kommer från all skit vi trycker i oss.


Jag menar nu inte att allt ska gå tillbaka som det var på 60-talet men någonstans får man ändå stanna upp och tänka efter. Vi fick lemonad (läsk) när det var kalas. Då var det en flaska på 33cl. Idag köps läsken hem i 2 liters flaskor. Dagligen!!


Har föräldrar verkligen så jävla dåligt samvete att man inte orkar säga nej? Men bara för att man kanske inte spenderar den tid med barnen som man kanske borde så vill man väl ändå ha friska barn.


Glömde nämna, vi hade aldrig blåskatarr heller   ;)  Svinsnygga rejäla underbyxor (trosa var inte uppfunnit) i vad som liknar nylon... hua....


Ang klänningen

Skrev härförleden om en klänning jag ville ha. Den fanns på ebay och jag satt och passade den igår. När det var 13 sekunder kvar la jag ett vinnande bud och trodde allt var frid och fröjd. Men så fan heller. Så nu sitter jag där och letar igen. Skillnaden mellan att leta bland vanliga klänningar och Mother of the bride är att i sistnämnda är det mycket vuxna kläder 

Hahahaha ja nu har jag lärt mig :D

Så ja, för er som missade min lilla film så kommer den här. Har ju precis lärt mig att lägga in filmer  ;)  Jävlar va ja e bra

Min elaka son i vitt!!

Världens underbaraste låt

Denna låt har följt mig sedan 70-talet. På den tiden lyssnade man mest på upp till 13 och tio i topp...Denna låg på någon topplista. Lyssna klart på hela låten innan ni dissar den

Våren i Skåne?

Precis inkommer från en underbar solig promenad med Zedla och hittade påskliljor som stod i knopp   ;)  Visst är det mysigt? Snart är det vår


Hur jävla svårt ska det va??

Nu känns det som om jag bor i bloggen. Jag försöker reda ut en del här men får inte kläm på det. Hur i hela fridens namn får man in videoklipp????

Ja vill osso  ;)

Allt handlar om att prioritera

I dagens uppstressade samhälle tycks ingen ha tid med någonting längre. Men när mina barn var små jobbade både jag och gubben 40 timmar i veckan. Om ja inte e helt ute o reser så är det detsamma som dagens 40-timmarsvecka och ändå hann jag med mycket.
Vi lagade all mat från grunden. Gjorde egen korv, kokte vår ärtsoppa....listan kan göras lång (känner mig som 100 nu) Idag hinns det inte med ett skit. Nästan alla äter hel och halvfabrikat. Koka lite makaroner och värma ett gäng köttbullar!? Va e det för en måltid egentligen? Nu säljs till och med skalad potatis i burk! Vem fan köper det? Hur vill man ge sina barn sån mat?

Ni som nu säger att det inte finns tid, ni ljuger! Allt handlar om att prioritera. Man har ett val. Man väljer bara vad som är viktigast. Antingen så gör man det ena eller det andra. Man får kanske vänta med att förverkliga sig själv tills barnen är större. Man får kanske byta till ett billigare boende om man vill gå ner i arbetstid. Men det är som sagt var ett val.

Dom flesta har väl ändå någon fridag i veckan. Om man då gör storkok så har man till resten av veckan. Det är inte varken svårare eller tar mycket längre tid. Det är skrämmande när man läser innehållsförteckningarna på dagens matvaror och jag fattar inte att någon ger sina barn och sig själv det dagligen.

Det är bättre att investera i en ny frys än i en ansiktskräm. Ge er ut och lek med barnen.

Billiga diamanter!!!

Passiv rökning

Det är en enorm skillnad från det jag växte upp till idag. Man satt lös i bilen. Ingen hade någon tanke på vad som kunde hända vid en krock. Vi var 5 barn i familjen och hade en amazon kombi. Där satt vi 3 minsta i skoffen. Likadant då vi hade en liten folkavagn. Det var så det var. Inget konstigt alls.

Det var inte heller så konstigt att röka inomhus och mitt i ansiktet på sina barn, det var så det var  ;)
(ja det är jag som var sååå söt)Billiga diamanter!!!

Inte så lätt att va pojke ;)

Lite enkla regler i förhållandet mellan man och kvinna

1.Lär er använda toalettringen,du är en stor flicka.
Om den är uppe,fäll ner den.Vi vill ha den uppe,du vill ha
den nere.Du hör oss inte klaga över att du lämnar den nerfälld.

2.Fråga om du vill nåt.Låt mej förtydliga:Subtila gliringar
funkar INTE! Tydliga gliringar funkar INTE! Uppenbara gliringar
funkar INTE! Säg bara vad du vill!

3.JA,och NEJ är fullständigt acceptabla svar på de flesta frågor

4.Huvudvärk som varar i 17 månader är ett problem.Sök läkare.

5.Det går inte att ta upp något vi sade för 6 månader sedan i en
diskussion.Faktum är att alla kommentarer som är äldre än 7 dagar
har passerat bäst-före datum.

6.Tycker du att du är fet så är du antagligen det.Fråga inte oss.

7.Vi män ser i 16 färger,persika är en frukt, inte en färg.
pumpa är också en frukt. Vi har ingen aning vad malva är.

8.Du har nog med kläder.

9.Du har för många skor

10.Jag är i form. Rund är en form.

Dålig dag

Innan min mor fick sin cancerdiagnos hade hon några år med en kass rygg. Antingen var det en bra dag eller en dålig dag. Varken mer eller mindre. Inget extra gnäll. Hon var alltid en stark kvinna.

När hon sedan var sängliggandes och man frågade hur det var fick man till svar att hon hade haft bättre dagar. Trots att hon låg som ett kolli gnällde hon inte eller var bitter.
Jag vet många som har det bättre än henne men som är bittra och sura.

Idag har jag en dålig dag.


Billiga diamanter!!!

Vill inte va mä på bild

Nu blev det ett jävla väsen här för att bara den ena fick va mä på bloggen. men lik förbannat skulle hon inte va mä på bild. Så här kära vänner är Tuss  ;) Hon e bara lite blyg


Älskade lilla Stumpi

Min älskade lilla Stumpi......Zedla.......Korv...Hahahaha jo, kärt barn har många namn. Här har hon precis gnagt ner en morot som tyvärr hamnat utanför räckhåll.


Hur tänker dom?

Idag kom domen mot Saga och Max mördare. Livstid var ju det enda tänkbara. Men en sak jag undrar över är skadeståndet. Hur har man fört den diskussionen? Har någon sagt högt: Nä 75 000 är ju alldeles för lite, det är ju ändock 2 små barn som mist livet. Deras föräldrar har ett långt lidande framför sig. Dom ska ha 100 000.


Känner man sig nöjd med sig själv efter det? Tycker man att man på något sätt ha gjort lidandet mindre?


Vilken förälder skulle vara nöjd med det???


Medlemsnivå???

Någon som har en susning ang medlemsnivå. På min sida står det base. Att man skriver ut det måste ju betyda att man skulle kunna vara något annat. Va kan man då va? Och hur blir man det?

Varför börja röka??

Häromdagen stod det i Aftonbladet att många tjejer i 17-årsåldern börjar röka. Den åldersgrupp som är väldigt mån om sitt yttre. Det är dyr kosmetika, dyra parfymer och dyra kläder. 


Detta rimmar väldigt dåligt tycker jag. Varför i helvete köper man svindyra parfymer när man ändå kommer att lukta apskit? För det är vad man gör. Jag har nu varit rökfri i ca 7 månader och jag lovar er, det är för jävligt.


Varför börjar ni? Det är inte tufft någonstans. Ni vet vad det kostar. Ni vet att det är farligt. Så varför??


På min tid var inte faran uppfunnen, det är min ursäkt 


Väldigt utstirrad ;)

Kom precis hem från min lokala icahandlare. Skulle bara ha 2 saker så kärringväskan blev tyvärr hemma. Jag gjorde ju FYND av stora mått. I denna familj går det åt massor av smör och nu hade som utförsäljning på det. Det var 250 gram i varje paket för 10 kr. Blev väldigt utstirrad av dom som passerade, ja av dom som stannade också. En äldre tant undrade va det va och jag sa smör. Ojsan, sa hon då....nä jag använder ju becel, det är bra för hjärtat.
Stackars lilla tant. Men jag vill inte stå och tala om för henne vad hon ska och inte ska äta.

Jag köpte 19 paket  ;)  Tyvärr fanns det kö och jag kände ögonen i nacken när jag la upp allt på bandet. Fick ett litet påpekande från kassörskan men valde att ignorera henne. Dom tänkte säkert: Hon e väl fet så de räcker  ;)

Men det är smöret som gör att jag går ner i vikt......SÅ DET SÅ!!!!Billiga diamanter!!!

Jävligt onödigt

Varför är det så många som ofta är onödigt otrevliga? Va fan ska det tjäna till? Är det för att man vill hävda sig själv och komma i bättre dager? I så fall tror ni in i helvete fel!!


Som igår......jag var så sörens glad för min nya fina blogg. Pratade med en person och nämnde i glädje min blogg. Efter att ha sett den får jag höra: Jamen hur fan ser du ut??

Tråkigt nog är det precis så jag ser ut. Och om man nu tycker jag ser för jävlig ut, vilken många absolut säkert tycker, måste man säga det??


Har man inget gott att säga så håll flabben!!! Det gäller ALLA


Billiga diamanter!!!


Proffsiga zip-påsar

Visst ser det proffsigt ut??
Billiga Diamanter!!

Gå aldrig tillbaka

På min tid när jag var liten snöade det i Skåne. Det snöade mycket till och med. Jävla växthuseffekter!!!

Men i alla fall. Varje vinter drog man iväg med sitt lilla t-fat. Lilla bokstavligt talat. Vi hade 2 väldigt bra backar i närheten. En på andra sidan Råån. Jävligt hög va den. Men!!! Strax över mitten på backen var där ett gupp eller avsats. Vi som var mesar gick dit och åkte därifrån. Dom stora pojkarna gick ända upp och klarade även att åka över avsatsen.....WOW

Våra små t-fat var alltså dom runda. Man satte sig, drog upp benen i skräddarställning o gav sig iväg. Det tog högst 3 sekunder så hade man vänt och backade resten av turen   :D


Sen fanns det örnabacken. Tog en hel jävla evighet att gå dit. En vinter gick jag ensam för alla andra var där. Vet inte hur många gånger jag ramlade på vägen dit men det var många. Snön var hög och det man sätter på sina barn idag fanns inte då. Mina vantar drog åt sig snön och bildade stora snöklumpar. Jag blev tröttare och tröttare och var ensammast i hela jävla världen.

När jag var vid foten av örnabacken ser jag alla mina vänner på andra sidan Råån, dom är så gott som hemma. Jag får alltså ge mig av hemåt igen, men det blir bara för mycket. Jag gråter hela vägen hem. Och snorar........


För något år sedan var jag tillbaka igen. Vilken glöttabacke........

Billiga Diamanter!!


Tror jag har hittat klänningen

Som jag har letat efter en klänning att ha på Tjolintis bröllop. Det finns ju faktiskt en del oskrivna regler hur man klär sig som mother of the bride. Ja faktiskt en hel del skrivna osso.
Allra helst hade jag velat ha en superfin hatt. I vissa länder är det en skriven regel.Tyvärr inte i sverige. Så jag får nöja mig med klänningen. Faktiskt en från Calvin Klein  ;)    Så!! Va tycks???
Biliga Diamanter!!

OK, ingen husvagn.............................då

För några år sedan köpte jag en gammal husvagn som jag skulle göra i ordning. Jag började och kom faktiskt igång himla bra. Målade den invändigt och ordnade en fast bädd i stället för soffgrupp på 2 ställe. Men av någon anledning som jag inte vet nu så körde det ihop sig o den skulle säljas. Den visade sig vara fuktskadad. Första kunden begrep sig tydlingen på sånt. Så jag fick invänta kund 2 och ärlig som jag är talade jag om hur det låg till. Han skulle bara ha den till fikabod så det skulle gå bra ändå.
Med många goda sidor är jag även snäll så jag ville så klart hjälpa honom att dra husvagnen den sista biten fram till draget. Det är så fiffigt att dom skruvat på några slags handtag att dra i. Det gjorde jag...............o drog loss hela jävla väggen!! Hörnan öppnade sig som fan!!  Men nu är dom goda sidorna slut så jag tryckte tillbaka väggen med ett stort leende och sov nog inte på en vecka i tror att han skulle komma tillbaka med aset...........

Nu har jag lovat min familj att aldrig mer köpa en husvagn  ;)


Billiga diamanter!!!

Ja e världens malliaste nu

Ja läser ni detta så har ni så klart sett så sörens fin min nya blogg e  ;)  Utan att skryta nämnvärt så e ju bilden himla fin även om det är jag på den. Bilderna är tagna förra året uppe vid Skagen. Åk gärna dit nån gång.

Vill nu ge världens storsta kram och tack till min designer. Ni hittar henne längre ner till vänster.

Djävla nätter

Under allt för lång tid nu sover jag dåligt på nätterna. Är det inte ryggen som jälvas så är det ett världsproblem jag ska lösa till Obama eller så ska jag analysera mors sista halvår i livet.. Jag tror nog inte min hjärna har fått in alla uppgifter om att hon är borta för alltid. Det är ofta jag är på väg att ringa henne och det smärtar lite för varje gång jag kommer på det.
Va tänkte hon där hon låg sista tiden? Det gick ju så jävla fort.  Från att vara uppe och gå själv till att vara sängliggandes och ha hjälp varje gång hon ville vända sig.

Ni är dom änglar både mor och far. Hoppas ni hittade varandra däruppe.


Ny look

Snart kommer ni inte att känna igen er när ni är hos mig. Jag ska få en hel makover. Hittade en superduktig tjej som kan göra underverk. När den är klar och ni sitter där med förvåningen lysande över ansiktet så letar ni bara upp hennes länk och så kan ni få en lika fin. Eller kanske inte. Nu gör det ju mycket att det är jag på bilden  hahahahahah


Diamanter

Nostalgi

Nu när vi sorterat och delat det mesta i mitt föräldrahem har många ting väckt starka känslor. Jag fick bl a hem en gammal plåtburk full med stoppegarn. (För er om inte vet så lagade man sina strumpor förr och använde då stoppegarn. Nackdelen var att garnet var tjockare än det man gjort själva strumpan med och man skulle fläta lagningen som då blev skittjock.)

Men i alla fall, nu står min plåtburk så jag ser den ofta. Jag ser min mor sitta med den framme. Med 5 ungar fanns det alltid att göra.

Har så klart en del annat också full med minnen.


Sen tänkte jag hur det blir när mina ungar en dag ska dela upp efter mig. Hur mycket har jag liggandes från den tiden då som var små?? I dagens slit-o-slängsamhälle och trångboddhet hos många försvinner nog en hel del sånt. Dom ser ju inte samma glädje i en plåtburk som jag gör
Diamanter!!.

BH!!!

Läste i Aftonbladet idag att dom säljer BH till flickor på ca 7 år.....Hur kan man få för sig att dom skulle behöva det?  Jag fick min första då jag var 13 år. Av vilken andelning vet jag faktiskt inte. Men från en dag till nästa kunde jag inte längra gå på toaletten endast iförd trosa. Vilka jävla ideér. Jag hade inte ens bröst på den tiden.

Och trots att många år har förflutit sedan dess har jag fortfarande inte kommit på hur i helvete kan kan uppfinna ett plagg med så idiotiskt knäppning i ryggen. Jag trodde ALLA knäppte fram o sen vred runt. Förvisso jobbigt som fan då man precis duschat, men så va det ju. Tills jag sån Babsan. Hon bara tog på den och knäppte lite smidigt i ryggen. Tog inte ens 3 sekunder.
Jag hade kunnat klara det om det var ett annat fruntimer som gjorde det men när till och med männen e bättre så känner jag att det lilla uns av kvinnlighet som fanns i mig sipprar ut  ;)


Diamanter!!!


Dagens fynd

Idag hade dom rea på Höganäs outlet så vi gick dit i det fina vädret ja o Stumpi. Vilka fynd  ;)  En röd skål från MARIMEKKO och 2 ljustakar även i rött från ITTALA. In alles för alla 3 blev 312.50..... I skålen får jag väl lägga äckliga hårda karameller som ingen äter  ;)


Det funkar!!!!

Helt ärligt......när jag började blogga, vet inte varför, så hoppades jag på att Ville skulle läsa lite då och då.Sen ju längre tiden gick och man fick någon rolig kommentar (faktiskt av själva Timel osso) så fastnade man.  Även om detta mest verkade vara en slags fjortisgrej. Missförstå mig inte nu, men 98% går ut på vad man bär för kläder. Som om det är livets viktigaste. Det är det nog för vissa.

Det gör samtidigt att dom flesta "stora"  bloggarna är just fjortistjejer som skriver mode.

En dag tänkte jag faktiskt ge det en chans och se om det fanns plats för en tant som inte skriver om mode. Så!! Här e jag. Det funkar. Mina besökare ökar stadigt för varje dag. Snart uppe i 7 unika besökare om dan  ;)


Nä jag skojjar.......ja e så jävla rolig. Men jag är här för att stanna!! Tack alla ni som tittar in  ett stort hjärta till er


Grattis Idah och lycka till

Idag skall en tjej jag känner gifta sig vid Kärnan i Helsingborg. Utomhus och jag kan inte vara där. Just nu skiner solen och jag hoppas det fina vädret håller i sig.

Jag kommer ihåg när du gick på balen. Du sydde din helt underbara svarta klännning och du kom droppandes tillbaka på förmiddagen dagen efter och klänningen var helt förstörd. Fast du hade haft in i helvete roligt. Jag vet att du sytt upp även brudklänningen och jag hoppas du får lika roligt idag MEN att klänningen kommer hem hel.  Lycka till båda 2


Tack älskade Gosi

Ville kom igår trots en enorm förkylning. Med sig hade han underbara rosor bara för att han älskar mig  ;)  Väldigt gulligt efter nästan 20 år. Tack min pojke

Att buda på Tradera

Konsten att shoppa på tradera eller ebay är inte alls så svår. Men helvete så många knäppgökar det finns. Det retar mig så klart extra mycket när de är något jag vill ha. Inte fullt så mycket när jag säljer något.

Jag vet att jag kanske förlorar på detta inlägget men nu får ni som bär er åt fan ta mig skärpa er!!!

Om ni lägger ett bud på en vara som går ut om 7 dagar och NI har vinnande budet är det ju bra för stunden. Blir ni överbudna dagen efter är det INGET tvång på att man tvunget måste buda över just då!!!!!. Det är INTE den som har vinnande budet längst som vinner. Det är den som har högsta budet då auktionen går ut som vinner.

Det absolut värsta som kan hända är då 2 lika vansinniga hamnar på samma ställe......


Vill ni tvunget köpa något??  Klicka då på "Lägg i minneslista"  sen kan man återkomma dit och se hur auktionen ligger till. Man får även ett mail som påminner innan auktionen går ut. Sen lägger man buden strax innan auktionen avslutas. Vet man däremot att man inte har någon chans i världen att passa det man inte kan leva utan, ja då lägger man vad man tycker är det absolut högsta budet man kan leva med.


Så snälla ni,,,,försök skärpa er  ;)


Att acceptera fetman?

Jag pratade med en väninna (hej Gunsan) igår som har den stora glädjen att se ut ungefär som jag i kroppsfigur. Hon sa att hon skall acceptera hur hon se ut. Skyller på ålder och annan förträngning  ;)

Men jag tror att dom som förtränger är dom som sen blir feta på riktigt. Typ 150-200 kg. Man kan INTE lära sig att älska det fettet!!!

Om man brukar se på 3:an så har dom visat en hel del program från USA där dom väger runt 4-500 kg. Personerna är då sängliggandes 24 timmar om dygnet.

Om vi säger att Ville skulle bli sängliggandes, alltså inte som i en vanlig förkylning, utan lite längre, och han sedan gillar det för att stanna då vill det ju till att någon handlar, lagar mat  och samtidigt ombesörjer hygienen.

Hur mycket jag än älskar honom idag (inte för att du ska köpa nått dyrt tills i morgon) så skulle jag ALDRIG köpa hem mat och föda honom som en strandad val.

Någon feeder i ett av programmen ursäktade sig med att han (tjockisen) hade ett jävla humör. Jaha......och??? Gå ut om dörren då!! Låt fanskapet laga sin egen mat då. Varför inte köpa den när vi ändå inte håller på  ;)


Dagens outfit ;)

Om man är ute och går långa, långa turer dagligen får man göra avkall på det pimpenetta och kvinnliga och istället satsa på fotriktigt och skönt. Men det går att kombinera  ;)  Räcker med ett par meter sidenband
Som väl är så har jag 2 par kängor, ett par till fint väder och ett par i skitväder.Sommargrillen räddad

Jag hittade precis detta receptet och jag måste erkänna att detta kommer att ligga ofta på min grill i sommar. Skall förvisso byta ut själva innehåller till köttfärs i stället. Känns, trot eller ej, lite nyttigare  ;)

Titta och njut  ;)

Känner jag dig?

Om man är med på diverse ställe såsom facebook och stayfriends så vet man att syftet är att samla sina vänner och hålla kontakten. Idag är de ju ett bra sätt när hela världen öppnat sig på ett sätt jag aldrig trodde skulle vara möjligt när jag var ung.
Jag är med på bägge ställen och var även på ett annat ställe tidigare. Glömt namet, men syftet var någorlunda detsamma. Nu skall jag inte skryta MEN det var/är ofta jag får en förfrågan från någon att vi ska bli vänner. Och jag är inte en fullblodseremit än men varför frågar man mig???
På en förfrågan härförleden frågade jag tillbaka om vi kände varandra. Fick då svaret att jag kände hennes första man ungefär för 30 år sedan (!?)  Så OM man hittar bara minsta lilla gemensamma nämnare så är man vänner??? Den sista förfrågan jag fick analyserar jag ännu om det kan va att jag känner personen, eller i alla fall mött någon gång. Får väl ta och fråga honom osso.......

Det slutar väl med att man får gå runt och hälsa på alla man möter för jag vet snart inte vem mina vänner e  ;)

Jungfru efterlyses!!!

Nu e det inte fullt så illa som det låter. Jag samlar förvisso på jungfruar men det är små brännvinsflaskor med snapsglaset som kork. På bild 1 visar pilen vilken som är jungfru, men jag har även hittat andra av liknande sort. Alla flaskor med snapsglas. Har ni några hemma som tar plats hör av er!!!!
är du osso rund?

Är du osso lite överviktig och kanske undrar varför? Här finns kanske någon anledning......Jag kan inte låta bli att förundras över att folk verkligen kan äta detta. Även om något ser gott ut  ;)

Ang förra inlägget

Ang förra inlägget om att sälja sin själ så fick jag en expertkommentar. Man skall alltså tigga. Det vill då till att man verkligen vet vad man vill ha.
Har funderat ganska länge och när jag kröp ner i badet kom jag på det. Underbara badoljor och liknande. Jag ska bli en ny Dita von Teese. Jag har förvisso inget badkar i glas men det ska ni å andra sidan vara in i helvete glada för.

Tror ja skickar ett gäng diamanter till Egoina som tack för hjälpen.......Hon får ingen länk  hahahahahahah

Var går gränsen???

Var går gränsen vid prostitution? Är det ok att sälja sin själ till vilket pris som helst samtidigt som det är förbjudet att sälja sin kropp??
Man kan läsa på många bloggar, eller i alla alla fall några som får en del varor eller tjänster av företag mot att i gengäld snacka väldigt gott om det på bloggen. Allt som ramlar in i brevlådan är in-i-helvete bra och jag fattar inte hur jag kunnat leva utan just DETTA!!!  Kommentarerna är lika illa...Klockrent....en SÅN måste jag ha!!
Klart som fan att dom måste skriva något bra. Annars är brevlådan snart lika tom som tidigare. För någon gång kanske det trillar in något man verkligen vill ha.
Om man ändå skall sälja sig, varför inte göra det för något man verkligen vill ha???

Fler besökare?

Av någon konstig anledning vill man ha många besökare på sin blogg. Det är kanske för att man tror att det man skriver betyder något för någon. Det är ju speciellt om det är samma som återkommer, men det vet jag bara via kommentarerna. Har tydligen någon liten trogen skara. Tack till er  ;)

Om det är så att du har en egen blogg och vill ha fler besökare? Klicka här!!!! Superlätt och kostar inte en krona.

???

Känns som om bloggen lever sitt eget lilla liv........fick en dublett o ja skriver hellre detta meningslösa grej  ;)


Konstig text

Ps, ibalnd bilr jag ltie irvig och mnia bkotsväer hpopar rnut ltie fsat det sepalr itne ngoån sötrre rlol. Enilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken  såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm.

Dttea broer på att vi itne leäsr vrjae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.

Gnaksa färckt eellr hur?


Diamonds are a girls best friend

Jo det stämmer faktiskt. Man kan ha diamanter till otroligt mycke. Det började med att vi köpte diamanter till Tjolinti nu när hon ska gifta sig. Sen hittade ja fler o fler ställe att ha dom på. Igår fick jag hem 2 ljusstakar. Ganska alldagliga men fina. Där i la jag klara och några lila diamanter. Hoppas ni ser på bilden  =)

Här kan ni hitta dom!!!!!Flyttade in dom i ett annat rum och då fick dom röda diamanter i stället


Udanom 50-skylten

Idag va både ja o Stumpi udanom 50-skylten. Tog bussen in till stan. Gick ca 100 m, in på bussgodsavdelningen, hämtade min nya lampa, tillbaka till bussen och åkte him. Det tog drygt 2 timmar......Det är vid dessa tillfälle ja önskar jag hade en bil.
Jag köpte en lampa på Loppan för 50 kr. Jag tyckte den var super fin. Men den hann knappt komma på plats förrän jag hittade en annan på tradera. Som jag var tvungen att ha. Och såklart köpte. Den gick på strax över 500 så det var inte så blodigt. Men eftersom jag bara har en 2:a e utrymmet starkt begränsat så min gamla lampa åkte ut på tradera och försvann idag för.........hör o häpna 515 kr  hahahahahahahah
Först kommer den gamla lampan, sen den nya fina  ;)Fan va skoj

Jag vill som ni vet ha roligt. Dom flesta somrar har vi tillbringat i Danmark och på dom flesta har dom däringa luftkuddarna man hoppar på. Det är ju för jävla skojjit. Sen att man har fött en elak son (i vitt) så gör man så gott man kan  ;)

Vet inte hur man får in liksom spelfilmen här så ni får allt skramla ut och se den på youtube HÄR!!!!!!!  Glöm inte ha högtalarna på ordentligt

Äntligen snö....................eller?

I dag fick vi så äntligen lite snö. Men i skåne e vi inte vana vid annat. Zelda blir skitglad och trots att det bara ligger typ högst 2 cm så lyckas hon få ihop grävskopan.
En pappa var ute o drog sin son i ett tefat.......ja vill osso leka. Förvisso i mer snö men ändå.
Där vi bodde som små hade vi en stentrappa från altanen och ner. Det räckte att rimfrosten slått till under natten så åkte vi där, med in i helvete ont i röven som biverkning  ;)

Var e ni hänne???

Genom åren har man ju haft massor av olika kontakter med väldigt många olika personer. På gott o ont. Nu när man kommer upp lite i åren så börjar man undra var den blev av, eller den?  Somrarna i Domsten gjorde att man träffade många som bara var där då. Var hamnade ni sen? Karin och Susann? På den tiden var ja ofta med "Bävern". Sista jag hörde av henne var att hon bodde i Kungsbacka. Och det är väl en 30 år sen snart...hahahaha fan va ja e gammal  ;)


Men alla som jag nu har mött, umgåtts med på ena eller andra sättet och som jag nu undrar va det blev av er. Undrar ni va det blev av mig??? Är det någon som någon gång tänker: Undrar va det blev av Libbe och va hon gör idag? Hon va ju en ganska roligt skit  ;)

Då ska ja bara tala om för er att jag har rynkat till mig litta så ni får leta noga. För jag finns här. Eller så får jag göra som Jonas Gardell säger. Man får skaka som fan på huet, då ser dom inte hur ful man e  ;)


Ingen hejd på mig ;)

Nu är det tydligen ingen hejd på mig. Är och drar och sliter överallt. Slänger eller packar ner i en loppislåda. Fick fram min fina väggljusstake eller vad man kan kalla det. Hittade billigt som sören på tradera förra året. Då hängde den på balkongen men det var ingen balkongsommar förra året. Den stackaren hade fått lite rostangrepp som ja gjorde i ordning och nu fick jag upp den här inne i stället. Dom röda kuporna är av glas och ser säkert trevligare ut i kväll  ;)
Nu fortsätter jag röja.


Skabb eller skabb?

Jag är vad man kallar ett naturligt skabb i ansiktet. Det är randigt både hit och dit och hänger och slänger lite varstans. Ibland ger jag det en smörjning och hudfärgen går då från dassit grått till en mindre dassig beige med lite lyster.

Sen finns det en jävla massa onaturligt skabbia. Som väljer att släta till hyn med en foundation. Färg spelar mindre roll. (Hahahahahaha kom precis på att förr i tiden fanns bara brunkräm, helvete va man såg ut)

Men i alla fall........användare av foundation va de nu. Eller i alla fall dom skabbia användarna.. Man ser ju att det är ett väldigt tjockt lager i ansiktet. Man ser precis var det börjar och var det slutar. Är det bättre?? Vill man att folk ska se det? Nu skulle man tro att det mest är dom i min ålder som kanske sett reklam, går in på H&M och tar första bästa. Men det är i alla åldrar. Till och med en på 14 har tydligen så mycket problem med sitt ansikte att det tvunget ska döljas  !!??

Då är ja hellre naturlig  ;)


Kom precis på vår underbara mascara från Rimmel (?) nu när jag var och rotade i den hörnan....Det var en liten ask varav den ena halvan var en fast kaka mascara i den andra halvan låg en borste. Så spottade man på kakan, drog fram o tillbaka med borsten o försökte få det snyggt på sina fransar. Skall bara påpeka att det absolut inte liknade dagens borstar som särar på fransarna........När man var klar la man ner borsten igen där den låg till nästa gång man spottade däri  ;) Eller om man lånade ut den till en annan spottande kompis, det gick lika bra...  Fan va äcklit


Älskade ostkaka

Jag har alltid varit glad för ostkaka med grädde. Är nog för mandelsmaken. Fast det är i och för sig inget jag saknat nu när jag går på LCHF så när jag såg ett recept för oss var jag ju bara tvungen att testa.
Här är receptet för nyfikna:

  • 4 ägg
  • 1 stort pkt Keso, 500 gram
  • 3 dl grädde
  • 3 msk hackad sötmandel (finns mald på Lidl)
  • 5 droppar bittermandel olja
  • (2 msk socker/sötningsmedel)

Jag tömmer alltid keson i ett durkslag och spolar av det. Låter den sen rinna av en bra stund så blir den inte så vattnig.

Rör ihop alla ingredienser. Häll smeten i en ugnsfast form och grädda i 175 grader till ostkakan fått en fin gyllenbrun färg och fått en fast konsistent.
Det tar ca 30 minuter. Låt den svalna en aning och ät med vispad grädde, med eller utan sötningsmedel. Det är en smaksak


Sorry, sorry......då!

Ok, det är måndag men de är måndag hela dagen. Först tänkte jag skita i allt det här och bli ett riktigt fetto. Det är lättare än på andra hållet. Men Ville stöttar ju så gott han kan när de är åt helvete mä min våg och jag stöttar honom.
I morse visade vågen i alla fall minus 3.7 kg sedan starten. Och nu är det ensiffrigt tills jag är normalviktig  ;) tro det eller ej.

Har fått upp en del av det jag drog med hem från helgen. Va fan e de mä oss fruntimer som måste städa ett helt jävla kök för att man får en ny kruka?? Till och med köpa en växt med en gång??  Eller e det bara jag?
Hoppas det inte håller i sig för jag har ju inte fått hem allt än  :)

Djävulsk helg

Denna helg har tillbringats i mitt gamla föräldrahem för att allt lösöre skall delas upp. Någon slags auktion, gott tålamod och glatt humör vad som skulle krävas.
Nu så här efteråt får jag nog ändå summera helgen som ganska bra. Jag tror dom flesta är nöjda. Vi skrev upp listvis vad som fanns och vem som köpte vad. Nu när jag sitter och tittar i listan kan jag undra var i helvete min hjärna befann sig ;)  Skit samma.......Jag har i alla fall utökat mina täcka till 5. Drog hem 2 duntäcke som ja precis fått upp från torktumlaren. Dom skall sys ihop till ett i morgon, o 2 av mina gamla skall också sys ihop. Jag kan ju inte ha 5 lösa täcke i sängen, hur fan skulle det se ut????
Sen är det så klart en otrolig massa annat jag lagt beslag på. Fattar inte vad jag ska mä det bara. Eller var fan jag ska husera det.
En sak jag egentligen hatar är tallrikar på väggen. Men jag hittade 2 som min morfars syster har målat. Superfina och jag vill inte ha dom i ett skåp, men det innebär att jag måste köpa sånt skit man hänger upp fat med  :(
Är lite kluven.
Men visst e dom fina?


Äntligen en vinst

Har förvisso inte tävlat på mycket länge och blev därför förvånad då en vinst damp ner i brevlådan idag.
Ett presentkort på 300 kr på Cervera. Där kan man alltid hitta något fint man inte behöver. Fast knappast till dom priserna. Får väl lägga till en hel del själv. Men det gör inget. Vinst är alltid vinst.

Namninsamling för bättre kost

Den moderna vetenskapen har förkastat de nordiska näringsrekomendationerna. Det som våra kostexperter har sagt åt oss i flera decennier angående det mättade fettets skadlighet och kolhydraternas överpåstådda nytta är bevisat felaktigt. Fetma, hjärt-/kärlsjukdomar, diabetes och andra välfärdssjukdomar har eskalerat i takt med att fettet undvikits allt mer av den svenska befolkningen på inrådan av SLV. T.ex. diabetes som förr i tiden behandlades med fett fläsk och vitkål behandlas nu förtiden med kolhydrater. Trots att man vet att diabetes orsakas av kolhydrater! Detta är en ond trend som måste brytas nu! Vi kräver ändrade kostråd till råd baserade på den senaste vetenskapliga forskningen. Kostråd baserade på naturliga födoämnen och inte konstgjorda ämnen så som margariner, sötningsmedel etc. Det människan har ätit i alla tider har den också mått bra av. Men bevisligen inte på det vi intagit i stora mängder de senaste decennierna. Detta visar all statistik. Gör en insats för folket. Ändra kostråden och ge oss en bättre chans att bli friska igen!

Så....In o skriv på HÄR!!!!!

Hur ser ni skillnad????

Om man inte har något bättre för sig och sitter och skramlar runt på lite olika bloggar så undrar jag hur man vet vem som är vem efter ett tag.....Så gott som 90 % är ju för sören likadana.
Dagens outfit!!!    Osso lite bilder på vad man har på sig och var de är inköpt. Alla tjejer ser också likadana ut och är mellan 14 och 17 år.
Något jag reagerar på är dessa tjejer på 14. Dom har lagt ner hela sin själ och mer än veckopengen för att se ut som vuxna kvinnor. Va e det för fel på att vara 14 år?? Tids nog blir man vuxen med allt va det innebär.
Nä passa på att fjanta runt och bär er åt. Man är inte för gammal för en lekplats när man är 14 

Plastikoperation?

Läste härförleden om en ny metod att släta ut dessa förbannade rynkor. Repotaget handlade om en tjej (så klart) som nu kunde gå iväg på lunchrasten och få ett par sprutor lite här och där. Inte botox.  Hon hade sagt till sin gubbe att när han kom hem från jobbet skulle han ha en ny fru !?
Det var så klart före och efterbilder och hur jag än glodde och stirrade så såg jag ingen skillnad. Är annars bra på dom där finn fem fel. Men här gick jag bet. Varför lägger man tusentals kronor när det inte blir någon skillnad??

Igår tror jag att jag läste om ett ställe, också plastik, som erbjudit unga bloggande tjejer att få genomgå någon slags operation. Dom tackade nej. Ett klokt val.
För varför i helvete ska unga söta tjejer med slät fin hy genomgå något sånt? Var fan är mitt erbjudande?? Här hade ni fått före och efterbilder där även en blind hittat fem fel

Samla på sopor?

Jag läste för ett tag sedan om en tjej vars mor samlade på sopor. När själva tanken landade blev jag lite orolig. Vad är det som gör att man blir sån? Det är ju säkert inget självvalt. Man går väl inte som tonåring runt och planerar för det?

Inne hos grannpågen Kurt.....

-Jasså du samlar frimärke? Själv skall jag samla på sopor när jag blir stor.


Det måste ju vara något som liksom smyger sig på och de är där oron sätter in. Kan det drabba mig? Skall ja bli en sån som går runt i byn och rotar i papperskorgar? Vad är det som gör att vissa gör det men andra inte? Och om jag nu skulle bli sån, vet jag inte om att det är lodisvarning på det??  Är man helt körd? Kommer ungarna att sluta va mä mig då?


Kärringkärran klar

Idag är kärringkärran klar och sören så fin den blev. Den är även invigd. Sydde en liten bag där jag kan ha plånbok och mobil utan att det ska ligga i bonn på kärran. Nu sitter den fast med kardborrband och är lätt att ta av och på. Ska erkänna att jag var ganska mallig när jag gick där och blängde på alla (en) andra som hade riktigt fula. Men framförallt, fan va skönt det var att handla det man skulle utan att fördärva ryggen mer på vägen hem.


På min shoppinglista stod även leggins.....hittade på City Gross igår. Det är ju mest det ja använder nu. Det bästa är att jag äntligen har hittat ett par byxor som stannar uppe. Även när jag sitter. Då liksom kryper dom in i en liten valk och stannar där. Så jag ska passa på att köpa några i olika färger. Vill ju gärna piffa upp mig lite  ;)
Ovänner

Jag har alltid tillhört mesarna som aldrig säger ifrån och tar hellre skit än startar ett bråk. Inget tonårstrots mot föräldrarna heller.

Far kunde som alla andra föräldrar skrika och gapa men aldrig att man sa emot. Förrän i somras när han va gammal och skrutti. Han blev förbannad på mig och jag svor tillbaka. Jävlit moget. Hoppas han glömde det som allt annat han glömde.

Lyckades även bli förbannad på mor. Det var diskussion om min lilla bil. Nybesiktigad som behövde nya däck. Det var liksom droppen kände jag och bestämde mig för att jag kunde vara utan bil. Det är inget handikapp. Men det gillade inte mor. Hon ville köpa nya däck och samtidigt betala mina fasta avgifter på bilen. Men hur fan skulle det sett ut?? Minsta lilla t-shirt eller billiga vin på bolaget hade satt igång skvallret. Jaha, hon kan klä sig och supa till men inte fan kan hon betala sin bil. Utnyttja mor på det viset!!!

Och det kändes inte rätt. Hade hon betalt för någon annans bil hade jag inte gillat det heller. Så vi skrek på varandra där en stund. Jag sålde så klart min bil. Tog sen antingen bussen, gick eller hade hennes bil.


Det tråkiga är att jag aldrig fick tillfälle att be om ursäkt för att jag skrek. Det var liksom aldrig läge på slutet att säga det. Mor trodde in i det sista att hon skulle få mer behandling och att det var tid till snack senare, bara hon blev frisk. Det blev hon inte. Men jag har förlåtit mig själv i alla fall.


Mitt senaste projekt

Detta är vad jag gör nu på dagen. Startade igår men nu sitter jag fast. Behöver öljetter till snöret så man kan stänga till den. Sen behöver jag något som påminner om popnitar som håller en järngrej på plats som stabiliserar väskan när den hängs på plats. Just nu är den lite deppi. Får ge mig ut på jakt i byn med Stumpi, det är bara piss att man inte kan binda hundar utanför alla affärerna : Detta måste ju ge stilpoäng sen när jag går o handar  hahahahah


Diablo III

Det första spelet jag riktigt fastnade på var Diablo. Kommer ihåg när man kom ner på våning 10 och dom där jävla subborna kom o slängde skit på en så man dog stup i kvarten.....eller sekunden.  På ettan valde man att spara spelet hur ofta som helst. Döda, döda..spara...döda, döda....spara....Vid riktig otur så sparade man i ren iver strax innan man fick en blixt i skallen eller nått. Det kunde lätt ta nån timme i anspråk att komma ur nått sånt idiotiskt  :) Och i  början startade man om spelet hur ofta som helst för det gick inte att gå från våning ett o rakt ner till Diablo. Vet inte hur många gånger ja varvade det spelet.
Sen kom tvåan. I början var det ju hur kul som helst att spela ihop med andra. Men dom gånger man spelade själv blev man ju jävlit irriterad på att man fick leta upp överlevnandsställe när man dog. Och man kunde inte spara var fan som helst. Inte heller köpa manaflaskor...Va nu de va för jävla påhitt!!!!
Mana va ju det som gjorde att man palla med spelet  

Nu väntar jag med spänning på Diablo III. Hoppas det blir bra.

Ny design någon?

Nu känner jag att jag liksom många andra vill ha en personlig layout på bloggen. Har, hör o häpna, tröttnat lite på valen jag har nu.
Jag vill så klart inte ha något flachigt, inte något tantigt heller. Utan en högst personlig Libbe-blogg. Var kan man fixa till det?

Ingen nytt påhitt alls

Det är inget nytt påhitt om mercan. Den nämndes i denna blogg för två år sedan. HÄR!!! 

Saknar dom små liven

För exakt ett år sedan hade jag lägenheten full av djur. Både privat och i media kallades jag för kattkärringen. Hittade bilderna igår och saknade dom små liven. Fast när jag var mitt upp i allt svor jag många gånger.
Det sista jag gjorde innan läggdags var att titta till dom. Så sött när alla sover i en enda hög. Men jag hade knappt hunnit släcka lampan förrän djävulen for i dom och for runt precis över allt.RSS 2.0