Tiden bara far iväg

Så blev det måndag igen. För alla med intresse kommer nu dagens invägning. Minus 1,5 kg. Tyvärr är ju kilot det jag gick upp i grannlandet. Men summa summarium är det nu minus 5.3 kg och det är inte fy skam.

Idag ska jag iväg och leta efter kläder till begravningen. Tillbringade en hel dag tillsammans med sonen på ett stort köpcentrum i förra veckan. Oj så mycket snyggt det finns till män. Till mig fanns storblommigt, massvis med volanger, rych och pych.  Hittade inte en endaste i enfärgat, om man bortser från något i t-shirttyg. Alltså tunnt o sladdrigt.  Så idag blir det till att lämna Zelda i Viken tillbaka hit o tröska igenom alla våra dyra butiker.
I absolut värsta fall får jag väl sätta mig vid symaskinen =) ja e en jävel på det

Suck

Det blev en mycket trevlig långhelg i grannlandet men det visade sig så klart på vågen. Ett satans kilo hittade tillbaka. Men det var det värt. Åt och drack gott alla dagarna.
Vi var längst ut på udden vid Skagen, det var häftigt. Sen var vi vid en typ öken, väldiga sandhögar. Trodde i min enfald att man kunde åka nerför dom som om det vore av snö, men det sket sig.

Kom hem söndag kväll. Strax efter 2 på natten ringde min bror o meddelade att min far somnat in, lugnt o stilla. Jag tror inte jag har fattat det än men han fick ett bra liv. Han skulle fyllt 87 år och slapp hamna som ett kolli någonstans.

Vi ses i Nangijala Svenne och jag tar en öl med mig  ;)

Ny måndag ;)

Så ja, då blev det måndag igen och nya uppgifter ang Nutriltetts verkan. Minus 2.5 kg, in alles minus 4.8 kg på 14 dagar. Känner mig mycket nöjd. Nu skall jag börja utöka måltiderna. Men det skall inte tryckas in en massa skit nu mer (hoppas jag)

Något som är mycket gott nu i värmen är att ta 2 dl vatten, en påse jordgubbsnutrilett och några jordgubbar (tack David) körs i mixer och fryses in. Äts sen som glass =)

Eller vatten, en påse skogsbär och ett gäng blåbär (tack David) gör som tidigare o supergott

På torsdag skall vi till Skagen =) det ser jag fram emot. Enda nackdelen är all deras goda dryck och mat.  Men nån kall öl skall få slinka ner och hittar jag ett ställe som säljer Fläskestejburgare så lovar jag att gå en mil efter en sån måltid ;)

Va fan e det mä alla fruntimmer????

Nu börjar jag tröttna på alla tidningar. Man kan inte bläddra i en enda förrän det är tusentals tips på att vara snygg inför bikinisäsongen. Få fina fötter med röda naglar. Så rakar du benen så dom är fina inför sommaren. Ja i det oändliga.....
Men var fan e alla tips till karlarna som ska i sina sandaler och badbyxor? Var e deras tips för att få bort ryamattorna på ryggen???  Hur dom ska få bort badbollen dom svalt???
Jag kan inte fatta att tjejer av idag är så trångsynta. Det är modeblogg på modeblogg och alla går ut på precis samma sak. Att vara värre och bättre än någon annan fjortis !!!! Inte för sin egen skull.
Visst kan man klä sig snyggt, det är inte det. Men varför i helvete skall det uppta hela ens vakna tid???

Varför kan inte vi få koppla av och skabba till oss???

NEJ!!! jag är inget bitter rödstrumpa........

Älskade Nutrilett

Nu e det så dags igen. Detta eviga jävla bantandet. Men fick veta att jag hade högt blodtryck och istället för att knarpra piller valde jag nutrilett. Har läst en hel del forum och bloggande på nätet om just nutrilett. Många tröttnar efter första glaset, andra efter första dagen. Antingen för att det är vidrit eller tröttnar på att bara dricka choklad.
Denna gången är jag väl förberedd. Jag har choklad, jordgubb och skogsbär hemma. Även Allevo Thaisoppa. Också dom klara redy to drink, men dom har jag bara med om jag ska missa en måltid. Som när man är på stranden. Har någon bars också, karamell =) Fan va den är god. Men tyvärr är där 200 kalorier i den så det blir bara vid akuta tillfällen den slinker ner. För jag vet att OM jag blir hungrig så hjälper inte en bar eller ett glas av något annat.

Jag startade förra veckan och redan på torsdagen kom första mothugget. Jag hade 2 studenter att närvara på. Åt och drack gott på båda ställena men skippade tårta och kakor. På lördakvällen gick jag och min syster ner i hamnen o tog några öl, 3 närmare bestämt. Det är ju gott =) 

Så i morse skulle jag då väga in mig igen....................Minus 2,3 kilo =) Fan va glad jag blev. Nu blir det till att kämpa på. Det är inte så jobbigt när man byter smak. För vem fan tröttnar inte på oxfile´ dagligen??

Jävla gnällande

Sedan ja la ut bilderna på alla blommor har det varit ett jävla gnällande på resten av familjen. Så dom får väl också vara med på en liten hörna. Så här presenteras Tuss och Zelda ;)


Min balkong

Nu ska vi se om det funkar........Nu har det ju blitt lite mer av det därute. Tyvärr så skall det vannas stup i kvarten. Hoppas Dorthe är medveten om det när vi är i Danskland =)
RSS 2.0