Måndag igen

Så ja, då har vi avverkat ännu en vecka. I dag får ni ingen matsedel. Jävlit tröttsamt att skriva faktiskt. Vid invädningen idag har jag gått upp 6 hg. Det beror inte på att jag ätit fel. Har faktiskt inte fuskat ett skit sen jag startade, utan det beror på bristen på rörelse. Några av dagarna har jag varit så kass att det blivit stillsamma rundor och någon dag var Zelda hos Ville och jag i tyskland. Men det är det ju värt. Eller ja var bara en dag i tyskland =) Shoppingrunda..................Attans att ekonomin ska stoppa en till att shoppa allt man vill ha, för där finns ju massor. Hur trevligt är det inte att köpa 3 bag in boxviner för 99 danska kronor till exempel?

Min/Emils katt skall ha ungar. Först blev jag förskräkt. Men nu är det ganska mysigt :) man känner dom små bäbisarna men inga rörelser än så länge. Vet inte när dom behagar komma. Så från och med nu får hon inte gå ut själv. Tänk om hon försvinner? Så det blev koppel på henne idag. Ingen höjdare.

Vinster

Jag gör som många av er vet en hel del tävlingar. Bl a på Aftonbladet där dom har resechansen med chans att vinna resepresentkort på 25 000. Först skall man svara rätt på en fråga. Av alla som svarat rätt drar dom 25 pers som står nämnda i lördagens tidning. Jag hade turen att vara med i lördags. Då skall man ringa och svara på nån fråga o bäst vinner.
Frågan var, eller kanske ingen fråga ändå. Men nämn så många internationella flygplatser som möjligt på 1 minut. Jag fick totalt hjärnsläpp. O en minut var ju en hel jävla evighet. Fick sagt 4 i alla fall. Enda chansen att jag ska vinna är om dom andra 24 glömt/gett fan i/ blivit lobotomerade............Men, alla hade i alla fall vunnit 2 biobiljetter. Det är inte det sämsta.......om man bara kan sluta jämnföra med förstapriset.

Idag ringde dom från CityGross. Jag har vunnit en jättefin resväska =) Den skall jag snart köra och hämta.

Ny måndag igen :D

Så ja, då var det måndag igen. Förra veckan gick också bra. Minus ytterligare 1,9kg. Allt som allt nu är minus 5.8kg på 2 veckor. Med denna farten ser man kanske mänsklig ut till jul =)
Här kommer förra veckans matsedel.......

Måndag 15/10

Frukost: 3 stekta ägg, chicken nugget

Lunch: 3 grishalskotletter + tomat

Middag: kokt blomkål med köttisåsen


Tisdag

Frukost: Camenbertost

Lunch: grishalskotletter med tomat

Middag: proteindrink ( väldigt lat)


Onsdag

Frukost: Camenbertost

Lunch: Kycklingklubbor

Middag: Fyllda champinjoner (med köttisåsen o ost)


Torsdag

Frukost: Kycklingklubbor

Lunch: Kokt fisk med wokade grönsaker

Middag: Fyllda tomater (med köttisåssen o ost)


Fredag

Frukost: Kokta ägg med majonäs o kräftstjärtar

Lunch: Grillad kyckling

Middag: Grillad kyckling


Lördag

Frukost: Kokta ägg, majonäs o kräftstjärtar

Lunch: Grillade kycklingklubbor (helvetes billia på Ica)

Middag: Helstekt fläskinnerfile, wokade grönsaker


Söndag

Frukost: Omelett med riven ost

Lunch: Chickennugget med wokade grönsaker

Middag: Kycklingklubbor


Det är fortfarande proteindrink mellan varje måltid.


Prövar nått nytt

Idag skulle jag göra fyllda champinjoner för första gången i mitt liv. Gick ut på Tasteline för att få tips, men dom hade inte direkt vad ja sökte. Däremot hade dom i alla fall tiden dom skulle vara i ugnen o på vilka grader den skulle stå.
Det var bara att vrida av foten, lägga i resterna av min kött-i-såsen jag hade häromdagen och på toppen lite riven mossarellaost. Den finns helt utan kolhydrater så det är ju bra.
200 grader och 20 minuter inne i ugnen sen skulle det vara klart. Det är tur att man kan äta champinjoner råa. Inte ens hälften var klar. Men va fan........gott var det i alla fall

image22

Nu slipper ni vänta

Så ja. Nu är det äntligen måndag och ni har väl längtat ihjäl er efter hur det har gått??? Tänkte väl det ;)

Det gick väldigt bra. Minus 3.9 kg. Nu kommer väl nån smartskalle och påpeka att det är vatten. Men se det är det inte alls. Jag har provstickor från apoteket som visar om kroppen bränner extra fett. Och det gör den. Jag är nu på maxnivå =)

Här kommer den utlovade matsedlen från förra veckan.

Måndag

Frukost: stekt fläsk, 2 stekta ägg

Lunch: ½ påse baconchips  (ville inte kasta)

Middag: kokt lax o wokade grönsaker


Tisdag

Frukost: 4 kokta ägg

Lunch: grillade kycklingvingar

Middag: lax o wokade grönsaker


Onsdag

Frukost: 3 kokta ägg

Lunch: stekt fläsk

Middag: hemmagjorda fiskbullar med wokade grönsaker


Torsdag

Frukost:

Lunch: Det blev brunch idag för jag åt inte förrän vad 11, 3 stekta ägg med stekt fläsk

Middag: grillade revben (mycket rå blomkål på kvällen)


Fredag

Frukost: 3 kokta ägg, citronmajonäs o kräftstjärtar

Lunch: samma som ovan, blir så när man tar fram från frysen

Middag: fisk i folie med grönsaker


Lördag

Frukost: Stekt fläsk (har billigt på City Gross)

Lunch: 3 stekta ägg med fläsk

Middag: hemmagjorda chickennugget med wokade grönsaker


Söndag

Frukost: Proteindrink (bråttom iväg)

Lunch: GI-burgare på Max (skulle jag aldrig valt)

Middag: Proteindrink


På lördagen började jag med proteindrink mellan varje mål. Dom har himla billigt på CityGross. På kvällarna har ja o Zelda tryckt i oss rå blomkål när vi varit sugna på nått.


Här kommer receptet på hemmagjord chickennugget


Dela ett kycklingbröst i bitar, vänd i uppvispad ägg-gula sen i sesamfrö. Stek på svag värme. Jättegott

Så ja, det var veckans rapport. Nu får ni bärga er en hel vecka tills nästa. Men jag är säkert tillbaka i andra sammanhang.


Bygga en säng

Nu har ja problem igen. Jag fick världens sämsta sovrum efter flytten. Ett litet rum men lik förbannat slänger dom in 2 fönster, 2 dörrar och en hel rad med garderober. Så just nu står min säng med huvudgavlen mot väggen o rakt ut. Vilket innebär att jag varje natt får ta mig ner på golvet o asa upp antingen min extrakudde eller extratäcke som jag har för ryggen. Jävligt tråkigt faktiskt.
Så min ide´ är alltså att bygga en slags låda eller ram runt sängen. Den skall då stå med långsidan längs väggen. Jag vet i praktiken hur man gör. 3 sidor skall vara högre o sidan utåt lägre. Jag vet att man kan köpa färdiga vinklar med hål så man bara borrar dom i hörnen. Det blir ju ingen påfrestning så det bör hålla, men problemet är som följer.
När jag lägger ner madrasserna så tar dom ju emot o sliter hål i tyget om madrassen. Hur i hela fridens namn gör jag för att slippa det????
Jag vill inte ha dom där vinkeljärnen på utsidan för det är fult som fan. Eller om man hittar trä som ser gammalt ut kan man kanske ha andra vinkeljärn i smide och ha dom på utsidan........Eller????

Timell!!!!!!! Kom tillbaka!!!!!

Personlig tränare

Jaha, då var det fredag igen, vilket innebar att det var torsdag igår och programmet Du är vad du äter. Ja vill osso ha en personlig tränare, ja vill osso ha nån som tar hand om dom kostnaderna för mig för dom e minsann inte gratis. Som det är nu är det bara jag som bestämmer när och hur jag tränar. Och jag lovar er att jag är på väg in i Guinnes rekordbok i bästa ursäkterna. Det värsta är att jag tycker alla verkar vettiga och godkänner dom på studs.
Jag går så klart mina rundor med Zelda men jag vill mer, eller vill o vill, jag måste ju ;)

På vårdcentralen här i Höganäs har en av läkarna dragit igång en bantargrupp. Min mor var för gammal. Max 65 år så hon var nog glad för det. Men hon tyckte jag skulle kolla upp det. Man skall ha minst 35 i BMI. Hahahaha jag klarade mig osso. Jag är FÖR smal =)

Träffade min lilla granne igår. Nykter. Förstod lika lite va hon sa då men jag log för det mesta......ja e ju så in i helvete trevlig.

Sist ett litet musiktips. Annie Lennox senaste skiva. Jättebra

I am back =)

Så ja, nu e ja tillbaka. Förstår att ni saknat mig enormt men detta är inte mitt fel. Det är slöa Telia.

Flytten gick mycket bra. Det tog bara 2 timmar från det att släpet kom tills jag lämnade över nycklen till han som tog över. Tur att jag har så snäll familj =) Tack alla ni.
Såg på komentarerna från förra inlägget. Hur i hela fridens namn kunde någon veta att min nya granne är alkis o 63?? Pratar mycket dålig svenska ovanpå allt. Men hon har än så länge bara drabbat mig en dag.

Och vad har mer hänt då? Jag såg Du är vad du äter förra veckan. Killen där gick ner 30 kg på 8 veckor och då tänkte jag att det var väl själve fan. Så i måndags var det dags igen för en ny runda. inte för att jag har såååå mycket övervikt men i alla fall. Vägde in mig i måndags o nästa måndag skall ni få veckans matsedel o även hur det gått. Ni kan inte bärga er, eller hur???

Annars har det inte hänt så mycket mer. Jag har spelat spindelharpan till förbannelse varvat med lite Röj. ´Hur roligt är nu det på en skala?

Nu lovar jag att återkomma ofta till er.

RSS 2.0