Så tycker jag

Det snackas ofta om vad man får tycka och vad man absolut INTE får tycka.

Jag får tycka att vissa ser för jävliga ut. Vad som gör det tillåtet är alltså valet av person. Om det är någon i min ålder så kan det vara ok. Är de någon yngre så kan det vara att jag är förtröden på deras ungdom.  Jag tycker till exempel att Anna Anka är gräsligt ful och jag är inte ett jävlens dugg avundsjuk på hennes liv. Det är bara min smak som avgör. Ja plus att i detta fallet att hon är satans korkad.
En annan som jag också tycker är ful är jag. Ja så e det. Men om man säger det så ska det helt plötsligt handla om dåligt självförtroende eller man ska spela martyr för att folk då jag säga att jag som e sååååååå snygg eller ser ju bra ut och allt skit. Ja tyck ni det då. Jag gör det inte. Min smak är sådan och det kan jag inte göra något åt. Varför måste man vara född med den smaken att man tycker man själv är snygg? Jag är ful andra är korkade  =)

Om man tittar på kvinnor runt om oss så är det inte många som accepterar hur dom ser ut. Många, många lägger sig under kniven och ännu fler målar sig till någon annan.

Samma med vikten. Säger jag att jag är tjock så är det ett faktum, inte dåligt själförtroende.

Men bara för att jag nu anser mig ful så innebär det inte att jag inte tycker om mig själv som person för det gör jag. Ganska mycke till och med. Jag är charmig och kan vara in i helvete rolig (fråga INGEN i min omgivning om det bara). Varför är det så viktigt med att se bra ut? Eller jag kan ju uppskatta att se på ett vackert ansikte det medges, men jag ser ju inte mitt  =)  Det är ni andra som får lida av det. Tänker inte göra mig till för er skull  hahahahaha

På G!!

Först o främst så va jag på jakt efter en lampa. Har av någon anledning fått in i skallen att jag ska ha en kristallkrona. Så det är vad jag har letat efter. Tills idag. Den liksom bara hängde där. Messade bild till Ville på den o en annan. Klok som han är så valde han rätt =) annars hade jag ju ändå valt den men det känns bättre.
Den är inte på plats på långa vägar så den får ni ingen bild på just nu. Utan nu gäller det mitt andra fynd. En soffa  =)  Hittade en först utanför Ystad för 3500. Den var hyfsad. Jag söker på skinn på blocket för jag ska ju ha skinn. Men av någon anledning så sökte jag på hörnsoffa idag och fick upp en som kallades mocka. Det var den vi ville ha. Jag fick den för 1000 kr.
Nu har jag tvättat den och smort in den som dom gör i programmet Rent hus  =)  Den är mörk nu av den anledningen. Den får gärna förbli på det viset, men det märker vi i morgon =)
Så himla glad =)

Jag var som sagt hos tandläkaren igår. Inget att göra så stor affär av tycker dom flesta, men för mig var det enormt. Det var nämnligen första gången på 25 år. Jag har sådan enorm tandläkarskräck/fobi att jag vägrat ha med dom att göra. På något sätt känns det som alla andra fobier är ok men inte detta. Man tolererar en som skriker och gapar när det kommer en geting, spindel eller annat kryp. Man tvingar inte in nån i en hiss som hellre går och liknande.  Vi får höra: dom ska ju bara titta. Och: det måste göras.

Men så hittade jag ett forum på nätet med fler som jag och det stöttades och tröstades och jag såg bilder på en tjej som var 32 år. Hon hade inte en tand i hela munnen. Bara smått skit kvar. Hon skulle ta ut allt och sedan få en protes som fanns förr i tiden. Alltså löständer på riktigt.  Hon hade inte råd med mer. Där och då bestämde jag mig för att ta tag i detta. Bestämde att jag skulle leta upp någon som sövde ner mig. Fick då på förslag på forumet att man kunde ha lustgas. Det har jag ju testat förr så efter mycket om och men så hittade jag en i Höganäs som gjorde det. Jag fick även bokat en tid och kom iväg igår utan att ha ringt ett flertal gånger för att avboka tid och få en ny. Bara det är en bedrift värd guld.

Tjejen som var min tandläkare var så sörens trevlig och förstående. Jag kunde inte få lustgas igår under genomgången och jag kände svetten göra sig beredd på att skölja över mig. Men det gick bra. Det röntgades och jag klarade även av den enorma krok dom har o drar med.

När sen allt var klart så bad jag att få min dödsdom.............Jag hade 4 hål !!! Inga som skulle rotfyllas och grejas med utan 4 enkla vanliga jävla hål  =)  Sen lite tandsten men va fan  =)  ja e så jävla glad.

Hade det inte varit för det forumet där man förstår och stöttar hade jag aldrig kommit iväg. Nu kommer jag att få ha mina egna tänder ett tag till.

Helvetes helvete dååååååå

Så kom då denna jävla månda igen. Vägde mig igen och helt ärligt så känns det rent åt helvete. Gick upp igen satans helvetes mög.......5 hg denna gång. Tror jag lägger av. Kan ju liksom kvitta att hålla på att räkna hela tiden och aldrig få bli mätt o lik förbannat så går man inte ner.
Räkna ut hur mycke mat det är på 1300 kalorier om dan. Det är inte så mycke mat. Skit osso!!!
Ville gick som vanligt ner. På honom funkar skiten. 1.6 kg.

Till råga på allt jävla elände så ska jag till tankläkaren idag. Kunde det bli värre?

Försmak =)

Nu börjar det likna ett hem  =) Så sörens glad jag är. Har forit runt hela helgen efter lampa och gardiner. Det är inte så jävla lätt tydligen. Hittade doch en lampa i lördags som jag troligtvis hämtar på tisdag. En kristallkrona. En gammal sådan. Matta e beställd från Ellos för ja fick 50% rabatt på en vara där. Sen får ja ta det efter hand. En soffa ligger ju överst på önskelistan, liadant med tv-bänk o sånt  =)  men rummet e på G i alla fall =) 


Suck...........igen

Då va det alltså golvets tur att få sig en omgång. Det låg en sunkig äcklig gammal platsmatta kvar sen 40-talet. Den drogs bort så gott det gick men var limmad med något asfaltliknande skit på några ställe. Rummet har tidigare varit 2 rum. Skulle kunna va ok om man bortser från att det var en grop i golver där väggen varit och att golvet i ena rummet var högre än i det andra.
VARFÖR I HELVETE KAN MAN INTE FÅ BARA GÖRA NÅTT LÄTT I DETTA HUSET????

Så ja  =)  nu har ja fått det ur mig........i skrivande stund är lite mer än halva golvet lagt. Blir så sörens bra  =)  Nu hålls det kväll o resten läggs i morgon. Sen e det bara listerna som ska him o målas o på plats  =)


Hehe

Då förr i tiden när man började dricka nån öl så tog man sig över till Danmark för att handla. Man fick lov att lagligt ta 6 flaskor öl, en flaska vin och en flaska sprit med sig. Man tyckte det va ett jävla asande. Tungt som fan och det var sällan man köpte hela ransonen. Bara ölen var så det räckte.
Idag var jag i Tyskland på inköpsrunda. Köpte bland annat 9 flak öl!!! Detsamma som 216 ölburkar. Men inte fan gnälldes det.
Man tar en kärra, går in o fyller den med öl och cider. Betalar och går ut med det i bilen. Sen går man in igen och fyller ännu en kärra fast denna gång med vin, diverse olika sorters sprit och likörer.  Man e fan inte klok nånstans  =)

Fast vi hade en trevlig dag jag o ungarna även om dom sov mesta delen av turen

Försmak =)

Så ja. Efter mycke om o men kom vi igång med själva tapetseringen. Jag är sååååå jävla nöjd. Så sörens fint blir det. Men i o för sig så skulle kanske vilken tapet som helst bli finare men detta e bara så superbra. Ville e inne på andra väggen nu. Den röda blir en vägg resterande i den ljusare färgen  =) 

Första bilden stämmer bäst överens med färgen


Förbannad lögn

Dom som tror sig veta ett o annat säger att OM man minskar matintaget så drar magsäcken ihop sig. Det är en FÖRBANNAD LÖGN!!!!
Igår var hela familjen samlad och skulle äta en god middag bestående av tocke, mjölig god potatis, underbar sås, gelé och grönsaker. Det är första gången sen jul jag blir mätt.......Men det krävdes samtidigt en enorm mängd mat. Det var dock inget mosande av potatis för att få upp sista såsen och sånt svineri. Jag var tillbaka på ruta ett. Det var inget jag tvingade i mig utan platsen fanns utan problem. Hur jävla lång tid tar det innan den krymper??? Nån som vet??

På grund av det så visade ju vågen upp 6 hg........fast det var fan i mig värt det  =)

Så, 100 spänn i böter och så tar vi nya tag igen....

Ville gick ner ett kilo *snyft*

....................

Hittade en helt underbar klänning på en sida härför leden som såldes på Ellos. Tog mig in där o beställde den och några dagar senare kom den hit.
Den var superfin o en jättefin färg. Provade den och den satt bra. Ganska tight över bysten och föll fint och dolde magen  =)

Tills jag vände mig om...........Vad som sitter tight framtill sitter tight baktill och där va det inte lika snyggt. Man såg liksom var bh'n skar in i fettet och delade upp det. Så kan jag ju inte se ut. Borde skicka tillbaka den men jag hade rabatt..........den som va så fin  =(Kärlek

Jag är så sörens glad för min lilla Dremel att det nästan är kärlek  =)

Idag var ja o köpte en spotlight till hörnskåpet och tog fram min dremel för att göra jobbet. Först 2 pyttehål till skruvarna så dom går i ordentligt, sen lånade jag Villes skruvdragare och sist borrade jag ett par hål i bakstycket för att få ut sladden  =)

Lämnade även in hyllplaen för att få dom i glas i stället. Gick löst på 200 men det är det värt......

Allt är nu målat första gången och det får en omgång till senare i kväll. Hoppas det räcker med 2 gånger så vi kan börja tapetsera i morgon. På lördag hinner vi inget. Möbler ska hämtas och Ville ska fiska  =)

Utanför..............

Idag kom vi utanför 50-skylten. Kom ända ner till Malmö. Hade hittat ett vitrinskåp därnere till ett mycke bra pris. På plats var det tyvärr sålt men jag hittade ett hörnskåp i stället. Jag skulle ju ha ett sånt osso  =)
Ovandelen har glasdörr men vanliga hyllplan. Dom ska bytas mot glas o sen ska en lampa sättas i. Kostade mig 350 kronor och jag är så jävla glad för det.
Annars har det slipats här hemma och jag börjar tröttna på det faktiskt. Men sista spacklet slängdes på taket idag, det slipas i morgon o sen målar vi  =)  Fy fan va ja längtar. Vitt tak och vita fina dörrkarmar  =)
Sen efter det så har vi fina färgglada väggar  =)


Suck

Fan va ja hatar väntetiden. Spacklade för fullt igår och sen ska det torka o då kan man inte göra så mycke. Slipade och spacklade igen........När man har väggar av sten och puts e det lögn i helvete att ta ut en skruv eller spik från väggen utan att det bildas en krater. Likadant med sprickorna i taket. Dom fick Ville knacka rena o vips så var det snudd på öppet upp till nocken  =( 
Nu är jag inne på slipning sista varvet på väggarna och förhoppningsvis är det sista rundan på taket när Ville kommer hem från sin rasterunda.
Sen börjar ju det roliga  =)  denna gången får Ville måla taket. Är faktiskt ganska trött på det nu.......får så jävla ont över allt tycker jag. Takfärgen torkar ju himla snabbt så 2 stryk på en dag och rätt va de e så ska vi sätta upp tapeterna.
På söndag kommer Anna o David upp. Har vi nått kvar så får dom hjälpa till med det. Troligtvis golvet. Som de är nu så överlämnar jag gärna min del i arbetet till David  =)  Han kan gott lära sig itt o annat....

Handlat

Nu har jag köpt him vad som behövs för att få ordning på rummet. Hittade tapeter på Bauhaus, under halva priset jämfört med dom tidigare. Inte lika snygga men jag kan leva med dessa. Ville också. Sen var det ett golv vi skulle komma överens om. Där blev det lite svårare. Men efter mycke om o men hitta vi ett...................då va det så klart slut  =( 
Så det blev andrahandsvalet i stället. Sen underlägg eller va det heter o såg o grej. In alles 5800. Det tyckte jag var snorbillit.

Hittade även ett bord med 6 stolar på blocket idag. Hade hittat ett tidigare jag mailat på men dom svarade inte. Det ja hitta idag var 3500 billigare än det först. Inte så jävla fint men detta gillade jag. 2000 för ett gammalt ekbord med 6 skinnklädda stolar. Ska hämtas på lördag  =) 


Nu ska ja jaga rätt på ett hörnsoffa i skinn. Allra helst vill jag ha en i mörk brun, men vi får se va vi hittar. Det är ingen brådska. Har ju inte fått rummet klart än.

Måndag =)

Det e ju fan va tiden rinner iväg. Det märks ganska mycke när man skriver in varje måndag. Nu e det dags igen.
Idag ville jag absolut inte väga mig. Var på kalas i lördags och tryckte in mer än lovligt. Lyckades även trycka en ett helnöt i fredags. På 200 gram  =(
Men, men........minus 7 hg blev det ändå. Så in alles 8.9 kg. Det är inte fy skam även om det går lite saktare än jag tänkt från början. Men å andra sidan så har jag ju unnat mig lite gott osso.
Villes våg stod helt still och han tycker de e piss. Han slapp i o för sig betala böter men ändå.......

Idag ska jag iväg och fixa tapeter. Ska kolla Bauhuse och har dom inga så åker jag in o beställer dom dyra rackarna. Dom ska ju ändå sitta i minst 10 år så jag vill gärna ha något man kan glo på utan att få ångest.

Håll i er

Så ja, nu är arbetet igång med vardagsrummet. En fördel med dom taper där satt var att dom lämnade en tunn hinna efter sig. Men på många ställe drog det med sig ett par lager tapet. Det får spacklas upp. Likaså sprickorna i taket. Får väl först knackas lite och sen fyllas med hinkavis mä spackel.
Ni ska få förebilderna redan nu så ni kan sitta där och förundras över hur fan man kan bo så här och hur fan vi ska få ordning på detta. Varför vi inte bränner ner huset och börjar om från början  =)
Men se det ska gå. Vi hjälps ju åt............Men vi är ju inte för många  =)

Bortskänkes

Nu ska jag skänka bort mitt otroligt fina matrumsbord med 4 stolar. Det är bara att komma o hämta. En iläggsskiva finns också. Det är rejält men skivan är ju inte som ny precis.
Experthjälp behövs

Satans jävla vardagsrum. Det är ju sören att det ska va så svårt att möblera. Men det är ju inte så stort o där e 3 dörrar och 2 stora fönster.
Men jag har jgjort en ritning på ett sätt att möblera. Ville säger att man inte kan ha det så här. Nå??? Visst kan man väl det?
Det är nu alla ni kära läsare ska komma mer förslag. Rummet är ca 3.40x 6 så de e inte så himla stort.

HJÄLP!!!!!

Röda prickar e dörrar o det blå e fönster  =)


Herrejävlar

Var inne och hämtade mitt nya pass idag. Hade inget sen jag bytt efternamn. Hade mitt gamla med mig för att få det makulerat. Vid hemkomsten jämför jag bilderna för att kolla om man blitt mycke äldre. Då ser jag det jag inte trodde var möjligt!!!! Mitt hue e precis som Mr Potatohead. Eller i alla fall näsan. Ansiktet är BARA en enda STOR jävla näsa. Det ser ut som den är ditsatt på skoj. Men så jävla roligt är det inte. Det är inte Svenne näsa som det brukar vara utan liksom en fettonäsa  =(
Va fan gör man åt det? Jag har ju svårt för att träna just den delen. Fettsugning kanske?

ALLA tips mottages med tacksamhet.

Jävla priser

Är runt på massa olika ställen och letar efter tapeter till vardagsrummet. Hittade egentligen på första stället jag var på men dom ville ha 425 per rulle. Helt jävla vansinnigt. Så jag for vidare och vidare. Men ALLA tar exakt samma pris. Va fan e det om? Varför vill ingen sälja billiga tapeter?
Vi har ju samma problem som i dom andra rummen mä ojämnheter så det måste vara en kraftig tapet. Man kan även klä med nått skit först och sen tapetsera med annan billig tapet men summa sumarium blir det ju detsamma men mindre jobb.
Det finns även en ny variant på struktutapet. Det var ganska fint. Olika mönster som gjorde att färgen blev i olika nyanser. Fint om man liksom ska ha samma på alla väggarna. Men det ska inte vi. Det blir en fondvägg och 3 andra. Ska ju gnälla lite till...........det är en beställningstapet så OM jag beställer en rulle för mycke får jag inte lämna tillbaka den. Blir det en för lite e det tråkigt satan att vänta in en rulle till. Tapeten har mönsterpassning så klart o då blir det mer svinn   =( 

Jag försöker verkligen hitta någon annan men det verkar svårt......


PS: Längtar till London  =)

Undrar om................

Idag när vi körde iväg för att handla så satt jag och fundera lite i största allmänhet. Rätt va det va så kom det upp: Gavisst.........Detta sa alltid min mor i stället för undrar om  =)
Samtidigt som jag blev lite glad så kom en sån där saknad över mig igen. Gavisst om de e danskt  =)

=)

Så ja, den evinnerliga måndagen kom igen. Jag hade tur för trots choklad jag inte tyckte om men ändå tryckte i mig så gick jag ner 0,6 kg. In alles nu 8.2 kg. Ville gick upp 3 hg  =)   Kostade honom en hundring i burken.

Det går sakta men säkert men just nu känner jag att det får ju gärna gå undan innan min resa om man nu ska handla några lasar. Men dte är inte det viktigaste. Egentligen. För jag lär väl gå upp en helvetes massa där. Öl....Öl....Öl.......Pommes....Öl.....pommes....I all jävla oändlighet.
Märker ni sicka fördomar jag har? Det är alltså dags för mig att ge mig av  =)

Resa =)

Jag ska äntligen få komma utanför landets gränser. Har bokar flyg och hotell till London och far iväg den 14 april. Det ska bli så sörens skoj. Detta har jag velat hur länge som helst. Jag hakade på ett gäng som skulle dit  =)  tror faktiskt dom blev lika glad som jag blev. Gladast blev nog Ville verkar det som. Ska inte fråga honom varför.
Jag har inga större önskemål om vad som ska göras eller ses men någon som hade vatt häftigt är ju Herrods. Att smyga runt och titta på allt det dyra fina. Lovar att inte handla något där.
Men var jag än hamnar så kommer jag att vara glad. Där e ju så himla mycke att jag ändå inte kommer att se en bråkdel. Kameran ska så klart följa med mig  =)

Buzzador

Jag är en Buzzador.......Jaha tänker ni säker, du är en tödde osso  =)  Fast det är inte riktigt samma sak.
En Buzzador är en produkttestare. Jag har varit det ett tag nu och ibland kommer testerna ofta och ibland mer sällan. Men när dom väl kommer så är det roligt.
Just nu testar jag L'Oreal Youth Code. Antirynkkräm på svenska. Nu är detta noga. Jag ska senare redogöra för hur bra/dåligt det var. Hetl ärligt så tror jag inte på det. Jag är rynkig som ett russin så vi får väl se och det blir nån bäbirumpa av mig.
Men om inget annat så ser det fint ut i badrummet när man liksom har en hel serie (3 delar).

Tidigare har jag fått hem en hel låda med badrumsspray, en hel låga med ny smak av läkerol mm.........

Är du nyfiken? Klicka på bilden så kommer du vidare
Fjortis

Man läser ofta om dom stora bloggarna och den nätmobbing som dom utsätts för. Det är då alltid anonyma tjejer eller killar som är elaka för att man kan gömma sig bakom en skärm.
Allt handlar om den svenska avundsjukan och missunsamheten. Inte en jävel unnar t ex Blondinbella det hon tjänar på att "bara" sitta framför en dator och hitta på. Hon får allt gratis, allt det man själv vill ha, "subbejävlen". Det får hon så klart inte ostraffat. Utan alla dessa små fjortisar spyr ut sin galla över henne.
Nu har även detta drabbat mig. Jag har ju visst att det bara var en tidsfråga och nu var det alltså ett par skor som var den förlösande faktorn. Fick dock betala för dom själv.

Någon anser sig behöva mina skor mer än mig och jag kan nästan svära på att det är fel storlek. Men det kan ju kvitta. Jag har alltså ett par in i helvete snygga skor, vederbörande har ett par in i helvete stora, fula fötter och är avis  =)

Uthyres

Var uppe väldigt tidigt på toa idag och när jag kom tillbaka till sovrummet slog en djävulusisk stank emot mig. Lovis är fortfarande kass i magen men så jävla kass trodde jag inte man kunde vara. I alla fall inte om man var vid liv. Troligtvis om man ruttnar.
Vi har ändå fönstret öppet dygnet runt. Kom fram till att jag o Gosi inte sover på nätterna nu längre. Vi är medvetslösa.

Men så slog det mig. Man kan ju hyra ut sovrummet till Bandidos eller Hells Angels. Så asar dom dit töddarna och utövar utpressning på dom. Det tar inte lång stund förrän alla erkänner vad som helst bara för att få komma ut. Fan mä pengar vi kommer att tjäna på detta.

På tal om hennes dåliga mage så koktes det ris och torsk idag. Till Lovis men Stumpi fick också lite torsk i sin mat. Då blev det plötsligt nått jävla familjeråd här. Dom krävde kokt torsk varje dag. Eftersom dom (2 hundar o 2 katter) var 4 mot oss 2 så skulle det gå igenom.....HAHA...HA!!......In your dreams.

Ett poäng till

Många samlar vuxenpoäng jag försöker samla kvinnopoäng. Idag fick jag ihop ett poäng till. Hittade ett par skor på rea som jag gått o tittat på ganska länge. Där e till o mä en klack på dom. Detta var sista paret och dom passade mig  =)   Visst e dom fina???
Snickra......

Nu har jag letat och letat på nätet efter billiga blomlådor i trä. Nu har jag i alla fall hittat bild på den jag vill ja sen får jag väl göra min egna ritning så som jag vill ha dom. Vi har ju inga rabatter här och jag vill så gärna ha blommor. Så 4 sånna här på framsidan hade inte varit helt fel. En avlång under varje fönster  =) 
Sen klär man väl med nån presenning med ett o annat litet hål i kan jag tro. OCh en djävulsk mängd lecakulor.......men dom återanvänds ju.

Så här ser den ut.......den kan ju inte va så svår att få ihop. Väl? Om man e händi.......


Nu blev det genast lite tråkigt. Om ja ska göra en ritning vill det ju till att jag har måtten på brädorna. Så utgår jag ifrån det och slipper en massa spill. Så jag får väl köra en sväng till Bauhuse (eller hur fan det stavas) och kolla på måtten.

 

PS: Om nu någon vet att dom finns till salu för en överkomlig summa så säg gärna till.


Bloggar

Har uppdaterat mina blogglänkar. Det är Emils o Agges som nu funkar igen. Gör gärna ett eller flera besök hos dom och när ni ändå e där så skriv något trevligt i deras kommentar   =)

Nååååååå???

Så ja, sista detaljen är på plats. Vad tycks??  Ni får som vanligt bilder på före och efter  =)  Går man riktigt nära lådan så e där en o annan skavank, men det kan vi leva med.
Lilla Lovis

Här kommer lilla Lovis för er som inte träffat henne. Hon ska lära Zelda en massa roliga lekar  =)


=)

Det braa är inte kanske att det just är måndag idag igen utan att vikten trots både choklad och godis denna vecka gick ner 5 hg. Var lite orolig en liten stund men kände att det fick fan kvitta. Har inte ätit något gott sen strax efter jul ju. Det har gått lite trögare än väntat men minus 7.6 kg är bättre än inget. Det går bättre för Ville som ligger på ca minus 14.2 kg.

Igår for vi runt lite på loppisar. Jag tittar runt lite på matrumsbord, stora blomlådor i trä, sånna tyghistorier man har bestick i. Igår var vi i Svalöv. Hittade inget av värde men jag hittade en annan häftig grej jag velat ha bara just för att ha den. En supergammal tandemcykel med hjälpmotor som satt på bakhjulet. Tyvärr var priset 11 000. Men den var skitfin.

RSS 2.0