Badkrukan Zelda

Igår var det ju himla varmt, fast det spelar ju i och för sig ingen roll för Zeldas skull. Hon är en vinterbadare. Fast skillnade med igår var att nu följde jag med henne. Men hon mesade ut först. Det var faktiskt inte så himla kallt. Inte ens innan min känsel i fötterna försvann.  Kolla!!! Jag är längre ut än Zelda.........

image12

Sen e det en liten detalj. Det är onsdag.............Jaja......vågen stod still. Har förvisso syndat lite. Det var morsdag och jag har grillat hos Ville. Men hur fet skulle jag inte ha varit om jag inte gått på Nutrilett alla andra måltider???
Detta är ingen fråga som kräver ett svar =)        (bara så du vet det Åke)

Fortsättningen

För er som sett föregående länk kommer här en fortsättning. Tösen är nu 9 år har jag fått veta. Är ni nyfikna på forstsättningen så kommer den här

Varför?????

Hur i helvete kan man ge sitt barn så mycket mat att det vid 7 års ålder väger 222 kg och inte länge kan gå??

Kolla här

Shiiiiiiiiiit

Så ja, då blev det onsdag igen. Med stor vånda steg jag upp på den nya vågen. Blev av med dom 6 hg jag gick upp förra veckan men inte ett dugg mer. Hur jävla svårt skall det vara då???
Dom flesta säger att en gravid kvinna är mycket vacker. Varför säger ingen så om mig när jag kommer med magen i vädret? Jag väntar ju ändå trillingar hehe........Fast det är klart, det strålar inte om mig och jag håller aldrig handen så beskyddande om dom små liven. Det är kanske det som gör det.
Känner lite att jag har lust att ge upp nu. Men jag har 2 paket nutrilett kvar så det är bara att bita ihop och ge järnet igen.

Mycket klokt

Visste ni att:


Choklad är vegetarisk kost. Choklad tillverkas av
chokladbönor. Bönor =grönsak

Socker tillverkas av betor som också är hälsosamma
grönsaker. Därför är choklad hälsosam vegetarisk kost.
I choklad finns också mycket mjölk, vilket gör chokladen
ännu mer hälsosam.
Chokladrussin och andra chokladfrukter räknas som frukt.
Och frukt får man äta hur mycket som helst av. De
innehåller inga fettbildande ämnen.

Om du får kladdiga händer när du äter choklad, äter du den
alldeles för långsamt.
Problem: hur fraktar du hem en chokladplatta i en bastuvarm bil?
Svar: Ät upp chokladen redan på parkeringsplatsen.
Dietrecept: Ät choklad före varje måltid. Den tar bort
matlusten och hungern, varpå du äter mindre.

Om du äter lika stora mängder mörk och ljus choklad,
minskar de varandras dåliga effekt. Så här håller man
födoämnesintaget intakt.
Choklad innehåller antidioxanter som förhindrar åldrande.
Choklad föryngrar m.a.o.

Du får energibehovet fyllt för en dag ur en chokladask.
Praktiskt och enkelt, inte sant?

Kom ihåg: "stressed" är "desserts" skrivet baklänges. På
svenska är stress alltså motsatsen till dessert, söta
efterrätter.

Visst låter d ganska bra?!

Under uppbyggnad

Detta är min balkong som den ser ut idag. Den är fortfarande i nybyggarstadiet. Väntar på fröer på svarta och vita stockrosor. Sen kommer ju det där finns att växa till sig. Hoppas jag i alla fall. Mina ärtor slingrar sig uppåt. Tomaterna är i ett stadie där dom inte syns =) Men men, det kommer

E speciellt glad för mina oranga ljuslyktor, går bra ihop med den oranga askfatsvasen =)

image7

image8

image9

image10

image11

Rättelse

Det var bara 6 hg jag gick upp. Det är så lätt det blir fel när vågen visar en sån massa höga siffror =)

Suck

Då är det onsdag och invägning. Ett kilo upp. Fast det var jag förberedd på. PMS och kroppen fylls med 14 liter vätska. Till vilken nytta?????? Skall det vara för en förberedelse för en eventuell graviditet? Jag är en TANT!! Jag väntar på barnbarn.Och dom tänker jag minsann inte bära. Jo när dom har kommit så klart =)

Har vi verkligen inte kommit längre i utvecklingen? Vi har tagit oss upp ur havet och vi har slängt pälsen men vår PMS hänger troget kvar. Skit osso................

Konstigt

Nu har jag efter en del kloka inlägg förstått att det är många mycket kloka personer som läser min blogg. Tack till er.

En sak jag undrar över är varför man väger mer på natten/tidig morgon än när man vaknar. Detta har hänt mer än en gång så det är inget lureri, även om det är jävligt skumt. Jag kan gå upp vid 6-7 tiden, gå på toa  o sen väga mig. Sen somnar jag så klart om. När jag sen vaknar och går på toa igen, spelar inte roll vad jag gör där, och  sedan väger mig så väger jag mer än kl 6 på morgonen. Utan att ha intagit något. Första gången var en tillfällighet. Nu gör jag det mest för att kolla om det var en tillfällighet. Hur kan detta komma sig???

Ett tillägg bara som inte har med detta att göra: Kasta inte sten i glashus hahahahahaha

Så ja......

Nu skall jag berätta hur det gick =) Men först och främst måste jag ju säga att i söndags åt jag smörgåstårta. Och det var ingen liten hörna för den goda sakens skull. Det var 3 stora bitar, skulle nog ha kunnat trycka in mer. Men nån gång får man ju hejda sig. Sen tog jag en liten bit kolatårta.

Trots detta frosseri så hade jag lyckats gå ner 3 kg på en vecka =) Tyvärr så går det ju inte lika bra andra veckan men nu e ja på G i alla fall.


Länge sen sist

Nu e det ett tag sedan jag var här o lite har hänt. Jag har fortsatt gå upp i vlkt men började på Nutrilett i onsdags och skall väga mig i morgon.

Mina barns far har gått bort och det är enstor sorg, kanske inte för mig personligen men mina barn har nu bara en förälder. Begravningen är på fredag.

Jag har köpt en bärbar dator idag. Skönt att sitta i soffan samtidigt som man surfar. Jag  skall sitta ute på bakongen när vädret tillåter. Min balkong e mysig nu. Har köpt massor av plantor och fixade igår.

Jag kommer tillbaka i morgon och berättar hur det gått med viktminskningen

RSS 2.0