Jag slutade ju röka ;)

Här kommer senaste rapporten sedan jag slutade röka.  Den 13 juli rökte jag för sista gången. Jag hade då börjat knapra Champix och sedan dess har jag inte varit röksugen. Det är 15 veckor nu och 6 veckor utan tabletter. Jag saknar själva rökningen. Allt det där runt i kring. Att tända en cigg när man mådde skit var underbart och fy fan va jag vill det ibland. Men eftersom jag inte är röksugen skiter jag i det.  Jag vet att OM jag skulle ta några bloss idag så skulle jag vara fast igen......hoppas jag slipper det.

Det har vatt mycke snack om biverkningar om Champix, jag hade absolut inga alls. Men dom skrivs ju bara ut till vuxna och är man vuxen lägger man väl av med en tablett man mår skit av

Var e Flöbbo hänne???

Just nu känns de som jag har blivit kidnappad av utomjordingar också har dom satt ner mig här i stället för......

Även om det bara är Oktober nu så brukar jag vara i full gång med julklappar. Jag tillhör dom få som älskar ett ge......och ge i massor. Men nu vill jag inte köpa ett skit. Det är inte det att jag blitt snål för att jag skulle ha taskig ekonomi, det har aldrig hindrat mig förr. Vet inte vad som hänt...Men i år blir det inget, eller jag önskar att det inte blir något för jag vill inte köpa ett skit och jag vill inte ge något till någon  =(

Crepes till alla GI-älskare

Idag skulle jag träna så jag förberedde maten innan  stack. Brynte först blandfärs, sen i med en buljongtärning och svätte i lite grädde. Kryddade o lät det puttra lite för sig själv.  Sen tog jag fram 8 ägg, knäckte dom 2 och 2 i ett glas o rörde runt med en gaffel och stekte i mycket smör. Sen fick det svalna under tiden jag tränade.

Slet som ett djur på friskis och känner mig superduktig.

Hemma igen tog jag en "pannkaka" la på färs i ena änden, ganska rejält, rullade ihop o la i en ungsfast form. Gjorde likadant med dom andra 3. Sen på med en hel drös riven ost. Bäst är ju riven mozarella, blir så fina trådar. In i ugnen ca 250 grader tills osten ser bra ut. Supergott med tomat eller nått till  ;)
Före och efterbilder  ;)
Min läckra macka ;)

Efter ett sörens tjatade så får jag väl lägga ut bilder på mackorna också  ;)  


Pizzadags på GI-pizza

Som några vet så går jag på Gi. Det är inte som jag bantar utan det är ett levnadssätt. Jag brukar säga att jag är allergisk mot socker och det finns ju i så gott som allt idag. Så jag äter alltså så ren mat som möjligt.
Häromdagen började jag äta mackor......nej, jag äter inte bröd. Jag knäckte ett ägg i ett glas o rörde runt lite med en gaffel. Stekte med mycket smör i mitt lilla järn. Dagen efter bredde jag smör på sen en fet ost och skivad gurka överst med lite grillkrydda. Supergott. Sen tänkte jag till  =)   Vispade till 2 ägg och stekte på hög värme i stora järnet. Lät det svalna. Sen klippte jag till bacon i mindre bitar och stekte ganska hårt och lät det sen rinna av på papper.
Skivade tomat tunnt, la på ägget, sen baconen och överst massor av ost. In i ugnen till osten såg bra ut. På med oregano innan servering. Det luktade pizza och smakade faktiskt himla bra.

Bilder på före och efter ugnen
Thank you ;)

Jag har börjat träna. Anmälde mig på Friskis och ska gå dagtid. Det var faktiskt roligt......eller...Jo de var det. FAst de var inte träningen utan att jag hade min syster med mig. Vi värmde först upp på ett löband och det gick ju bra......till syster skulle vila. Då liksom bara slutar hon att gå  ;)  Jodå, hon åkte bak och ner i golvet. Ja trodde fan i mig inte att det hände mer än på film.......

Idag fick jag en Ipod av mina allra underbaraste ungar (ja du räknas in där David) Det är till o mä ingraverat Libbe på den...Den ska jag har nu när jag tränar. Det enda jag gör på stället är går och ror. Jag ska bara bränna fett och när det mesta av det är borta får jag börja med finliret..


Visst e den söt?Världens bästa blogg

Någon ville ha en länk till världens bästa blogg. Jag är så klart inte nödbedd. Här är den!!

Läs o njut

Dem eller dom???

Nu är jag inte riktigt skolad så jag måste slänga ut en fråga till alla lärda.

Vad är skillnaden mellan dem och dom? Har läst en hel del texter där jag nog tycker att det skall vara dom istället för dem. Är det jag som har fel? Låter högst osannolikt........ Här är två smakprov:

vi kommer ha utan. känner att dem som kommer ska kunna slappna av utan att hålla reda på barn.

däremot vet jag inte riktigt med våra egna barn. dem ska ju vara med under vigseln

Visst e de väl fel? Det förekommer ofta.....

RSS 2.0