Så skumt

Jag köper en hel del via Ebay. Oftast skickas det som stora brev men ibland även rekomenderat. Igår kände jag att en grej tog riktigt lång tid på sig så ja kollade ebay och säljaren hade skickat rek och även skrivet i försändelsenr. Kollar med postens hemsida och det anlände Oj den 18:e, ringer dit och där finns det inte kvar. Mottagaren har hämtat ut. Blev förbannad men inte så att tjejen märkte det.......Paketet fanns i alla fall inte där.

Så i morse ringde jag posten. Dom säger likadant där och hon letar och letar men hittar avin....underskriven av mig ??!!  Hur fan nu det gick till. Jag vet att det är jag för det skickas till Pynnonen och jag skriver under med Svenson. Jävla skit dååååååå....

Men problemet har nu blitt något annat...Var fan e mitt paket som jag hämtade ut???? Förra måndagen hade Ville bilen, kör till jobb och kommer hem om o hämtar Lovis. Dom ger sig av på hundkurs och kommer hem strax efter 7 då jag i så fall skulle tatt bilen, kört upp på Oj för att endast hämta ett paket. Hur kan det då ha försvunnit från mina händer? Jag skulle bara ta mig hem efter det....Jag blir alltid glad över nya paket så det öppnas med en gång.........Nu mår ja riktit dålit......Va fan händer mä min hjärna??? Va har mer försvunnit från den?

Väggkamin

Många som varit hemma hos oss har så klart sett vår kamin vi har på väggen. Vi hittade den snorbillit på Jysk för att det var ett kampanjpris som delades lite här och där pga av olika anledningar. Bl a utan låda  =)  men annars så ligger dom på vansinniga priser. Tills nu alltså........Vi var på Maxi i Hyllinge och där har dom nu till priset av 1499. Nu har jag inga mått att lämna här men den som är sugen på en kan ju själv kolla med sitt Ica Maxi  =))  Den är nog liiiite större än vår.

Nu ska jag väl inte påstå att jag är någon expert men OM ni nu köper en och ska köpa till det man eldar med så ska ni få vårt tips på vad som är bäst...Fanola Premium. Vi köper den av vår langare David eftersom den bara fanns i Staffanstorp då. I en möbelaffär. Köper en låda åt gången. Vet inte om det finns på andra ställe....Bara att Googla  =))
Det finns någon Gel på Bauhuse, de e skit....så ni vet


Mina snäckor =)

Idag kom mina 2 snäckor från Vietnamn. Kan tyckas vansinne men inte värre än annat grej folk köper. Så otroligt fina e dom.
När jag gick i somras längs Skagens ständer plockade jag massor av snäckor och tyckte dom va skitfina........tills nu  =))  Eller, dom e fortfarande fina men pytte, pyttesmå  =))

 


Kärlek

För er som inte var delaktiga när Anna och David gifte sig eller för er som vill påminnas  =)  Här kommer en filmsnutt som fick dom flesta att gråta......inte bara Anna   =))


Jag vann =))

I natt vann jag den finaste av fåglar. Säljaren förstod min dåliga engelska och ändrade vart han ville skicka. Så tänk på det om ni någon gång ska handla på ebay och sdom inte skickar hit. an kan maila säljaren och fråga. Denna fågel var jag bara tvungen att ha. Slutsumman hamnade på strax över 200 inklusive portot. Det var inte så blodigt  =)) 
Så idag är jag en happili tös..........Va lite happili igår osso för då kom äntligen pengarna för Londonresan  =))


Raka mig

Jag har psoriasis. Mer eller mindre. Det kommer och går. Nu är det på plats efter att ha hållt sig borta i några år. Fast nu är det som om det ska ta igen den förlorade tiden också. Det gör ont. Förr kliade det bara och gjorde så klart ont när jag kliade ner en bit i köttet men nu gör det riktigt ont. Har på ena benet, ena armen och i skallen. Skallen e värst för där jag kan jag inte smörja mig. Men det gör ont  =((
Så ska jag raka av allt håret för att smörja in ordentligt eller ska jag låta det vara kvar och smörja lite halvdant som tydligen inte hjälper ett skit???  Känner mig lite gnälli men det kan ja inte hjälpa  =))

Loppisar

I helgen var jag iväg på loppisar men lillasyster. Känns konstigt när jag säger så för jag e ju liksom 25 men har en lillasyster på snart 50......fast hon tycker säkert liadant  =) fast då tvärtom......
Men i vilket fall som......Det blev en del fynd. Bl a en riktigt fin gammal läderkula som vi hade som barn. Den köpte jag till Lovis men hon får inte grepp om den o tycker den e mög  =)   men varje gång jag ser den så är jag en liten tös igen. Hittade även en rejäl skinnväska. Mitt hjärta har inte riktigt hämtat sig efter Lovis måltid på remmen på min älsklingsväska, men jag får vänja mig vid den nya när det är stora inköp på gång eller bara byta rem...

Hittade fina stora snäckor till min strandlåda. Dom känna inte som riktiga liksom. Är det nån som vet om dom lackas?

Igår var vi på bakluckeloppisen i stan....de e ju den klart bästa  =)) Letade efter en kille som var där förra helgen men han kom inte tillbaka.......hittade dock lite annat smått o gott

Sen fick jag mail ang fåglen i Amarikat....han ska kolla posten idag och då skickar han hit den  =)))  blev så sörens glad

Vill haaaaaaa

På den blivande uteplatsen ska jag ha en strandlåda. Jo, ni läste rätt. Den ska gå i en vinkel och vara ca 30 cm hög. Byggd i trä. Innehålla sjögräs, sand, sten och snäckor. Ramen runt ska vara ca 20 cm bred. På denna ram vill jag ha en fågel. Fast det visste jag inte förrän jag hittade den. tyvärr skickas den inte till sverige men jag har på min skrangliga engelska försökt få säljaren att göra ett undantag. Snälla håll tummarna  =))

Jag kan tyvärr inte spara ner bilden så ni får allt ta och skramla ut HÄR!!!! för att kolla  =)))

Lugn o fin

Nu har ja låtit en hel dag gå åt helvete för att jag blev så förbannad. Men det ska mycke till och jag har ju Svennes humör så det sitter in i så länge. Men de e ju ändå själve faaaan  =))

I morgon är det loppis i Höganäs. Det var meningen att vi skulle sälja men Lisa kan inte så jag åker dit för att leta fynd. På hemvägen stannar vi till på någon strand. Detta är nog första året i mitt liv som jag längtar efter en rejäl höststorm. Längtar efter att gå och leta efter dom bästa strandfynden. Som de e nu har jag en del ute på bordet som ligger och ska torka. Men blir så glad av att se det  =)  mjuka fina linjer på båge sten o trä.

Är glad att vi inte började på uteplatsen med en gång. Den hade ju blitt helt fel. Första tanken var ganska smala brädor liggandes. Nu blir det ganska grova. Har inte bestämt mig för hyvlade eller ej. Vill ju ha det så grovt som möjligt och ståendes.Ska oljas i mellanbrunt. Badtunnan ska även slipas ner o få samma bruna färg och metallen på den ska målas svart.

Har talat om för Ville precis hur vi vill ha det  =))  o testade honom med någon auktion på tradera. Han klarade testen och såg att det var lodisgrej =))

VI GILLAR SJUKA

Alltså nu e ja in i helvete förbannad. Om vi ger fan i att gå in på detaljer så är jag av någon anledning sjukpensionär och har en inkomst därefter. Nu visar det sig att någon har tyckt att de var alldeles för mycke för mig och har sänkt den med 170 kr per månad. Hur fan kan man göra på det viset? I samma andetag som man höjer sin redan höga lön?? Hur kan man tycka att jag hade för mycke???   Jag har 4 siffror i min utbetalning!!!!
Jag vet att regeringen vill att det ska löna sig att arbeta men detta är ju för fan sjukt. Vilken jävla värld lever dom i? Nu får jag väl mitt i allt elände vara glad att jag inte behöver en massa dyra hjälpmedel eller mediciner men lik förbannat  =(((  Varför????

Läste precis att Thomas Bodström får 44 000 i månaden för att han slutade jobba. Han får även pension livet ut. Och då talar vi inte om 4 siffror  =(

Det heter så snällt att vi kan arbeta lite vid sidan om och behålla vårt sjukbidrag....1 (EN) jävla timme om dan!!   Var hittar men något sånt? Var lönar det sig att ta sig för en timmes jobb??

Jag kan lite förstå att man blir förbannad på att SD tog sig in i riksdagen, men varför går man inte ut och demonsterar åt detta vansinne när man sparkar på dom som redan ligger?? Hur fan kan man bara acceptera det?? Var fan e alla nävar där det står: VI GILLAR SJUKA

 

SD hann inte mer än komma in i riksdagen då den ena efter andra demonstrationen startades. För att alla har samma rätt att vara här. Men SD har så himla lite att säga till om. Var finns alla demonstrationer för dom utförsäkrade? Har dom ingen rätt att leva? Moderaterna är dom som bestämmer. Det är mer skrämmande. Man demonsterar alltså för någon som eventuellt kan hända i stället för det som vekligen händer dagligen

I malmö kan man bli kontaktperson för att träffa nyanlända från andra länder. Men var finns dom som hjälper våra gamla??

 


Underbara höst

Detta vädret gör att jag älskar hösten mer än sommaren. När det är sommar och sol tar jag för givet att dagen efter blir lika solig och varm, därför njuter inte jag på samma sätt som nu. Nu har vi haft ett par dagar där som vi tillbringat i Farhult. Vi njuter verkligen av varje minut för nu vet vi inte när det är slut. Vattnet låg helt spegelblankt och Lovis bar sig åt som en galning när hon sprang där fram o tillbaka. Zelda lunkar mest på  =))
Passade på att plocka lite snäckor, pinnar och nån sten. Har även införskaffat mig stoooora snäckor från Vietnamn som även ska pryda uteplatsen  =)


Vill ha

Har nu tillbringat 2 dagar på stranden och letat efter drivved eller liknande. Finns inte så mycke utan vi får återkomma efter en rejäl höststorm i stället.
Dock tilldringas en hel del tid på ebay numera. Hittade denna och kände att det var precis va jag ville ha. Den e finare än vilket konstverk som helst. Ser ni något liknande dä rute så hojta till e ni snälla  =))


Planering =)

Blir så lycklig nu när planeringen av uteplatsen vid badtunnan tar fart i skallen. Nu njuter jag av att leta efter precis det jag/vi vill ha. Allt ska va marint. Det är gammalt fiskenät, glasflöten, sånna däringa pinnar mä flaggor på, roder som jag ska ha på väggen. En sån där skeppsklocka...........Jag ska även ha en "låda" utsågad i ena hörnet där en planta med sjögräs ska växa. I denna "låda" (fortfarande i planeringsstade) ska det även va sjösand, fina mjuka slipade stenar och massor av snäckor från bl a Skagen  =)

Är ute på ebay och sören så mycket det finns. Var på loppis idag och hittade faktiskt 2 gröna glasföte. Han ville ha 100 kr styck för dom.........köpte dom inte. Sen hade han även en fin gammal trissa i trä....200 va priset på en sån. Men det är här det roliga börjar. Att hitta billigare.

Ska ge mig ut på stranden och leta fram drivved till lite olika saker man kan ha såsom hyllor, kanske någon kan bli en liten bänk........valen är ju oändliga  =)))

Det finns mycke idag som är målat vitt och väldigt shabby shic som det så fint heter. Allt nytt plastigt Men det är inte det vi vill ha. Vill vill ha det gedigna rejäla som luktar hav. Synd bara att fiskaren Kurt från Domsten lämnat in.....o alla andra med honom.

Hjälp !!!!

Jag är på jakt efter gamla glasflöte. Det är dessa glaskulor med rep som förr användes av fiskare när dom la nät. Vet ni något gammalt nät som ligger i vägen så vore jag tacksam över det osso. Vill inte ha ett nytt. Det ska vara väl andvänt  =)  Håll ögonen öppna där ute


Ojdå

Var i Höganäs på loppis förra helgen. Hade med mig mina superfräcka väskhängare och nytillskotten vattenkristaller. Gick INTE. Så jävla tradia dom e där.......Så gott som alla som stannade till tyckte ju att det var en jävla bra grej och att dom flesta borde ha en sån....men inte dom. Det var inte för dyrt för få av dom frågade efter priset. Liadant med kristallerna.
Så dom ligger alltså kvar på tradera och går som smör i solen. Eftersom jag inte vet vad dom kortar så fick jag ju själv hitta på ett pris som jag tyckte var ok..........till nu idag då.
Jag säljer mina i 5 eller 10 pack. 5 påsar för 39 eller 10 för 69. Idag var vi i Varalöv och tittade i en trädgårdsbutik. Där hade som sånna kulor. Endast klara. Alltså inga färgade. 1 (en) påse kostade 89 spänn!!!!  Dom e fan helt galna.

I min vas har jag 4 påsar o satt i en stor stickling jag klickte av. Snart kommer det nya rötter o jag har en ny planta  =))  Undertill ser ni så små dom e o hur stora dom blir. Bara översta bilden som e minYes =)

Var o hämtade mina presentkort idag och efter liten miss i lördags så la dom i en extra. Så med 400 på fickan gick ja in o ut i alla butiker i Hyllinge  =)   Hittade en midjekort jacka och en långärmad t-shirt. Den ser ut att gå åt det rosa men är klar röd  =)  Skall bäras till min svarta tyllkjol bl a. 300 gjorde jag av med men jag kommer dit fler gånger....


RSS 2.0