Förbannad

Vi var från 3 olika familjer när vi åkte till London o blev strandsatta där. Det kostade oss en hel del och även om många tycker att man fick en extra semester så var den inte självvald.
Nu visar det sig att mitt resesällskap får pengar från sitt försäkringsbolag och jag blir utan. Jag ringde och sa något jag hört om försenad hemkomst. 4 dagar kan väl ändå tyckas vara lite sen?

Men se så va de fan inte. Jag var inte sen!?  Mitt flyg som jag skulle hem med blev inställt, sen bokade jag om min biljett och det flyget gick ju hem. Dock ca 7 timmar senare än det skulle men ändå. Så jag var inte sen hem enligt dom.....Va e de för jävla sätt att resonera på???

E så satans förbannad just nu  =(

Redit långt

Så ja, nu är väl nästan vardagsrummet klart. Tv är på plats efter mycke letande efter en tvbänk. Den vi ville ha hade så klart utgått ur Ikeas sortiment men vi hittade något annat  =)

Nu ska ni få en resa gonom hela huset. Dom flesta av er har varit med från början men det är väl skoj att få en uppdatering. Vi börjar med sovrummet  =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så ja, det var sovrummet. Nu kommer garderobsrummet!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så ja, ännu ett rum i ordning och vi tar oss in i det som blev spelrummet  =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen så va vi i hallen o rotade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så ja....nu e det bara vardagsrummet kvar. Det rum som i mitt tycke var det värsta men som också blev bäst. Det fattas fortfarande detaljer men det kan jag leva med  =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så ja, det var den sista bilden för tillfället. Nu lär det nog ta ett tag innan nästa rum påbörjas. Ville har nog fått jobb och börjar den 10 maj. Det är skitbra för rummen som e kvar är ju kök och badrum, det msåte lånas till sånna summor  =)  Men än så länge är jag mycke nöjd  =)

 

 

 

 


Vår på redit

Nu måste ju våren ha kommit på riktit. Igårkväll var årets första kväll då jag satt ute och tog ett glas vin. Mest för att inviga mysfaktorn o mina små lampor. Inköpte på Oj i Åstorp om ni undrar. En lila, en grön och en orange. Dom står och samlar solstrålar under dagen och lyser fint på natten  =) Kostar bara 69 krLondon

Såja, nu tar vi resan till London. Det började ju bra. Jag kom upp i tid o iväg som jag skulle. Samlade sen upp resten av sällskapet och tog oss upp till Göteborg.
Flyget gick som det skulle och vi anlände London efter 1½ timme drygt. Tåg in till staden och sedan vidare med tunnelbanan. Glad att andra varit där före mig.
När vi kom fram och upp på marknivå blev jag alldeles till mig. Såg en dubbeldäckare och tog kort snabbt satan.........som om jag aldrig sett en sån förr. Likadant med deras speciella taxi.....Skäms lite för att erkänna det, för det fanns i tusental tror jag  =)
Vi hann väl sen inte mer än landa och komma till ro förrän vi hörde talas om askmolnen. Fast just då trode vi väl inte att det var så illa som det egentligen var. Det blev vi dock varse.

Vi bodde mycke centralt. Bara några hundra meter från Oxfoord street och där kunde man ju gå o glo hur länge som helst. Både på kläder och folk. Något jag gillade skarpt var att alla fick vara precis den som den ville vara. Ingen brydde sig.

Vi åt mycket mat och god mat. Faktskt inget som var räligt, men något lite mindre gott. Deras pubar var ju helt outstanding. Så himla fina och mysiga. Det gick ju ner en hel del öl och det satte sina spår. Men vi gick ju mycke. Var helt förstörd efter några dagar. Både i fötter, ben och rygg så jag fick en anledning att köpa ett par MBT-wannabee. Så jävla sköna. All värk förutom den i ryggen försvann.

London är en av dom renaste städer jag varit i. Till o med renare än lilla Nyvång. i gick hemåt 9 en kväll och då gick som o sopade. Vi såg inte heller något klotter. Det var lätt att hitta dit vi ville när vi valde buss i stället för fötter. Likaså med tunnelbanan. Känns som vi var överallt utom i den hörnan där Abbey road ligger. Men det ligger kvar till nästa gång för jag ska verkligen dit igen. Har tittat lite o hittade en resa den 22/9 o hem den 27:e för endast 836 för 2 pers.  Är jävlit sugen på att bika den. Men funderar liiiite till.

När det kommer till askan så fick vi veta på onsdagen att vårt flyg dagen efter var inställt. Vi skulle då boka om o fick första lediga på torsdagen, 4 dagar senare. Jag hade bara kläder med mig till 4 nätter så vi fick tvunget handla.
När torsdagen närmade sig så fanns ingen ljusning. Vi var ganska många svenskar, danskar och norrmän på hotellet och alla hade samma helvete. Spelade ingen roll vem man flög med eller vad man betalt för resan. Ingen fick hjälp och ingen fick någon information.
JAg är glad jag tillhörde dom som hade råd att bo och slapp sova på flygplatsen som vissa.
På tisdagen hittade vi lite info om ett möte på svenska kyrkan. Bara någon timme senare samma dag så vi for dit. Det skulle anordnas buss till dagen efter. Alla ville ju bara hem men 200 nya pund i utgift va fan inte skoj. Dagen efter visade det sig att england öppnat upp och jag valde att ta flyget som kanske skulle gå dagen efter. Min syster o hennes tös valde bussen. Den tog 26 timmar till Malmö.
Vi fick höra att även göteborg öppnat upp och glada ihågen gick vi o la oss för att försöka kkomma upp 3.45 på torsdag morgon. Det var in i helvete tidigt och för första gången skulle jag få åka i en engelsk taxi  =) 
Men som resan hade varit fortsatte den. En taxi i hela jävla London är en helt vanlig jävla bil och det var den som hämtade oss. Så jag har inte åkt en rikti taxi.

Vi messade lite med Agge som satt på bussen sen många timmat tillbaka och var faktiskt lite stöddiga över att vi valt rätt. Tog väl drygt en halvtimme efter incheckningen då vi fick höra att Göteborg hade stängt igen och ingen visste när den skulle öppnas upp.
Så där satt vi och kunde inte gör ett skit. Jävligt irriterande......

Men, men......vid 1-tiden ropade dom ut att vi skulle få komma iväg och glada i hågen sprang vi iväg och hem kom vi. Faktiskt en bra stund innan bussresenärerna.  

Min första engelska frukost. Pannkakor med sirap, varm choklad med grädde =)  sen bar det raskt utför.......Öl, öl och bara öl  =)

 Vem vet?

Jag ska ärligt erkänna att jag är kass på svenska språket och grammatik. Kan prata och förstå men när det kommer till verb och annat så står det helt still. Spelar ingen roll hur mycket dom förklarat genom åren så vill jag inte ta det åt mig.
Vem är det egentligen som bestämt hur olika ord böjs t ex? Om vi tar ett exempel. Orden mås och gås. Typ samma ord, bara första bokstaven som är annorlunda. Det heter även en och inte ett om båda. Men när dom kommer flygandes i grupp så är det en tokig jävel som klabbat till det för oss. Då ska det böjas en mås, flera måsar och en gås flera gäss. Varför kan det inte heta mäss eller gåsar??? Vem har bestämt detta???
Svaret ligger troligtvis i allt det jag inte kan förstå och därför ber jag er.......HJÄLP!!!!!!

PS: Gick bara upp 4 hg efter min långa englandsvistelse med mycket öl och god mat  =)

Nostalgi

På 70-talet lyssnade jag på Upp till 13 och även på dom danska hit-listorna. Där fanns en låt som jag gillade jättemycke. Den försvann senare och har legat i någon vrå i skallen. För något år sedan kom jag att tänka på den igen och har letat. Inte det lättaste när man varken vet vem som sjöng eller vad låten heter. Men nu fick jag hjälp av min morbror boendes i danmark =)

Här kommer en rikti nostalgitripp


Retur

Jag jobbar på min londonresa så tills det är klart ska ja köra en repris. Det är tydligen många som missat detta roliga inlägg. Ni ska klicka på spela upp eller om det är en pil........skit samma...få igång den o sätt på ljudet =)  jag kollar ofta, ofta o får mig ett riktigt gott skratt...HÄR!!!!!!

Fan

En liten snabb uppdatering fran London. HUr trevligt som helst om man bortser fran att vi sitter fast och inte vet nar vi far komma hem. Mina sista klader akte pa i morse o jag far antingen kopa nya eller ga runt som ett skabb. Hoppaas jag snart e himma hos Ville och far mysa med honom o Stumpi o lilla Lovis. Puss till er

Skojjit

Ska bara börja lite lätt mä att jag precis vann 1000 kr på en skrapkryss. Gjorde inte det minsta ont nu innan resan.

Så kommer här den utlovade bilden på Lovis i badet =)  Hon blev mycket glad för den och till o mä Stumpi va i en runda. Hon dampa mest i den


=)

Detta inlägg borde ha skrivets på engelska men det är ju inte så säkert att ni begriper nått då så det blir som vanlit  =)
Idag ska jag packa och in i helvete tidigt i morgon bär det iväg. Alltid jobbit när jag ska upp tidit. Tänk om jag försover mig? Om alla missar planet för på grund av mig?? Det har aldrig hänt. Försover mig aldrig och passar ALLTID tider men har ändå värsta ångesten.
Ska snart ut i det fina vädret och städa bilen. Solen skiner och har jag tur så får jag kanske lite färg i nosen. Återkommer senare med bild på invigningen av hunnarnas badbalja ja köpte igår  =)

Månda =)

Så ja, nu ska ja stilla er nyfikenhet. Minus 9 hg o de va ju själva fan om ja skulle gått upp  =)  i alla fall nu när ja snart ska till London. Vill ju inte få ångest inför varje jävla öl jag ska hälla i mig. Tyvärr dricker jag ju inte te så valmöjligheterna är starkt begränsade  =)

Nu ska jag skicka ut en o annan hint.....Va vagna nu va.........Jag har tidigare nämn en provdocka o för er som undrar så är det storlek B som jag har. Om ni undrade alltså. Sen en hint ti......Vi köpte ett fint vinställ som ser för ynkligt ut.....bara så ni vet alltså  =)


Vår =)

Så har då vårem kommit på riktit till Nyvång. Jag har införskaffat mig perenna växter och planerat dom i krukor. Ska inte ha rabatter för de e inte så skoj att luka faktiskt. Jag köpte även ett fikonträd som ska komma på plats endera dagen. Köptes jättebilligt i Farhult, endast 60 kr. Blev även en planta Dragon, supergott  =) Jag gillar att handla där, speciellt deras ägg, men vad jag inte gillar är deras betalsätt. Man tar vad man vill ha och slänger in pengarna i ett rör i väggen. Känns inte alls bra. Man vill liksom visa vad man tatt och att man lägger i vad det verkligen kostar. 

Vi har börjat riva gräsmattan och rabarberna e på väg i full fart.

På vår dagstur var vi in om en del loppisar men hittade inget.......mer än Bodil och hundarna  =)

Vi såg vitsippor och vad som gör mig superlycklig......Grisar ute i der fria. Lyckliga glada grisar  =)FAN!!!

Nu e ja in i helvete förbannad. Vi var ute o gick tidigare med hundarna då en vit kombi kör förbi oss. Den stannar till vid återvinningsstationen och subborna slänger av sitt jävla skit. Det går snabbt som fan o vi gör oss beredda att ta regnumret. Är egentligen inte mycke för angiveri och polisanmälningar men nån jävla måtta på svineriet får det fan i mig va!!!! Tyvärr kör dom vidare åt motsatt håll så vi kunde inte göra ett dugg.


Äntligen

Idag kom Harri, våran elektriker, och äntligen kom lampan på plats. Han satte i en dimmer och grejade litta  =)  Visst e den in i helvete fin?? Det är en Karl Johan lampa för er som undrarReklam

Nu har jag blitt en av dom modiga. Läste häromdagen att skatteverket håller ögonen på dom stora bloggarna och deras gåvor dom gör reklam för. Helt rätt!! Bara på dom!!!  Trots det ska jag nu göra reklam för min favvisbutik i Malmö. Stof & stil. Har precis andvänt ett av deras mönster igen och man blir så glad. Efter många år av ritande efter jävligt röria Burdamönster eller klippta från Stil eller liknande köper jag numera ett mönster i vad jag tror är min storlek (inte alltid rätt) och mönsterdelarna är inte i tunnt papper utan i något filtliknande material. Återvinns gång på gång (om man inte blir smal).

Sitter och letar efter en provdocka men det va ju alldeles va dom va dyra. En ny går på ca 1900 på nämnda ställe (ni får gärna ge mig en för denna enorma reklam) och en begagnag för 1400. Tål att tänkas på. Fan va roligt att bara sy upp något som man slipper trä över skallen full mä nålar.

Så ja, nu har jag verkligen satt min själv i rampljuset men man måste våga för att vinna  =)

Dom modiga

Alla som läser mycke träffar ofta på dom modiga. Ibland kan man önska att man själv var modig eller att man i alla fall känner någon. Jag vet var dom finns.

Mitt i Nyvång har vi ett grönområde, även kallat parken. Häromdagen när jag gick dit med Zelda stod det en kvinna där (även kallad subba i folkmun) med din Rottis som satt och sket. Det är alltså skitar som lätt konkurrerar ut Nyvångshögen.......Men i alla fall. Den satt där i godan ro, kvinnan tittar upp och se rmig komma. Vänder på huvudet, tar tag i kopplet när hunden är klar och bara går iväg!!
DET hade jag aldrig vågat. Hade jag vatt utan bajspåse hade jag tatt man strumpa eller va fan som helst. I alla fall när där e någon. Men inte hon.
När det finns minst en så modig så gör det att parken ser ut som den gör. Man får trippa fram. Men trots det så genar folk den på väg till bussen. Även efter mörkrets inbrott. Att dom bara vågar  =) 

Sen finns det ett gäng, kanske samma kvinna, ingen vet med säkerhet, som fyller våra papperskorgar som är utsatta just för hundbajspåsar med sina hushållssopor. För har man tänket att det inte blir några påsar med bajs är det ju synd att dom förblir tomma. Det slängs allt från konservburka till diskmedelsflaskor. Vilket gör att när mesarna som jag då kommer och vill kasta inte finns plats.

Vi har även vad som skulle kunna vara en återvinnigsstation. Vissa likheter finns när man ser hur det ser ut i andra byar. Fast vår ser mer ut som tippen gjorde på den tiden jag var barn. Förutom som svarta sopsäckarna. Allt slängdes i en salig göra. Finns det inte plats så slängs det på marken. För hur de än e så försvinner det efter en tid. Många modiga e där även på dagtid och slänger sitt skit.

Så vill ni komma in i dom modigas värld så kör till Nyvång

Reklam

Nu ska jag göra lite reklam för en av mina favoritbloggar. Det är Fjällbruden  =) Vi sitter och solar här i söder och njuter av krokus och tussilago. I norr åker dom fortfarande skidor. Men så sörens fint där e. Dit vill jag en vinter....Så ta nu o kolla in hennes blogg med underbara bilder. Här!! Här!!

Mobil

Har stått emot väldigt länge men nu gick det inte. Jag var tvungen att köpa en ny mobil. Den jag hade fungerade att ringa med och även att skicka meddelande. Men när jag tog bilder så kunde jag inte spara dom. Var tvungen att skicka dom med mms till någon annan. Tråkigt i längden. Speciellt som jag gillar att ta kort lite då o då.
Den nya blev en Nokia 5230. Himla fin. Men det kommer att ta ett tag innan man får kläm på den.

Jag skulle bl a ringa telia för får fasta telefon strulade. Man kan säga sitt ärende och det går bra tills hon säger: Från och med nu får du knappa dig fram. Tar bort mobilen från örat o tittar. JAg har ju fan inga knappar....va gör jag nu då???
Lägger på och får ringa upp Anna som också har en mobil med pekskärm. Fick veta hur man gör. Tills det ringde.......Hade klabb mä att svara. Det var ju en del att trycka på. Men nu vet jag det osso  =)  e bara sååå jävla teknisk

Nu ska ja passa på att slänga lite skit på Media markt. Var runt och kollade priser på denna mobil. MM hade inga produkter på sin sida. Jävlit kasst. Som tur var hade ja kollat med Netonnet. Som var 400 billigare än MM.


Vill, vill, vill!!!!

Jag bara älskar berg o dalbanor. Ju hemskare desto bättre. Men vad som gäller här är Bakken. Ingen fel alls på det men tänk att få åka till dom riktigt stora  =)  Man åker upp, upp, upp och sen liksom ramlar man bara över kanten och magen flyttas  =)

 


Varför e de så?

Läste häromdagen att några hälsoläkare vill få igenom en sockerskatt. Som om vi inte betalar tillräckligt med skatt så skall alla som är gottesugna straffas för att vissa är feta. Som om det skulle hjälpa. Vi har ju cigaretter och alkohol högt beskattat men folk både röker och dricker.

Varför inte vända på steken i stället o se till så att vanligt folk kan äta ordentligt. Idag kostade lösgodiset 39.90 kilot. Ett mycke bra pris. På samma ställe tog dom 59.90 för tomaterna. De e så in i helvetes sjukt att man propagerar för att vi är för feta och ska göra något åt det, se då för fan till att vanligt folk kan äta. Läsken är billigare än mjölken. Vart fan e vi på väg?? Jo till ännu fler fetton....det är jag till höger på bilden innan nått annat kloghue säger nått  =)  har ju faktiskt gått ner lite


Köpa valp?

Är ni sugna på att köpa en valp? Tycker ni dom är världens sötaste när man ser dom på bild? Helt stilla? tror ni att dom alltid är på det viset? Kolla då in lilla Lovis. Hon är väldit rolig  =)


Förvirringen

Jag har väldigt blandade känslor när det kommer till det där med ålder. Känner mig inte så gammal och när man ser på bilder från när mina föräldrar och deras föräldrar var i min ålder så är ju skillnaden enorm. Dom var ju tanter på den tiden. Ser jag på mig själv så e de bannemig ingen tant.
Men om jag går tillbaka till min barndom. Uppväxt i en liten by utanför Helsingborg. Vi hade grusväg  =)  Omställningen till asfalt var ju enorm. Man åkte tefat på gatan där det var en backe. Helt utan problem. Ingen som grusade och väldigt få bilar. Det var svartvit tv. När man fick 2 kanaler var det lyx. Fjärrkontrollen var inte uppfunnen så man gick fram och tillbaka för att byta kanal.
Jag var 15 då jag fick min första bärbara kassettbandspelare. Den var enorm med dagens mått mätt  =)  men va fan gjorde det. Man kunde ha den med sig.
Banden spelades in direkt ifrån radion med en handmic så man fick sitta knäpp tysta. Alla ljud kom ju med. Blev lite tråkigt när bandet tog slut mitt i en låt och man tvingades vända bandet. Men så var det för alla. För att garanteras hela låten fick man även mä sista snacket.

Dagen då jag såg den första walkman trodde ja ju knappt att de va sant. Så sörens liten, o så bra ljud sen. Det var en dyr liten rackare. När dom började med cd dömde jag ut skiten med en gång. Nått sånt skulle då aldrig slå igenom. Tji fick jag. I början på 80-talet satte jag mig vid en dator för första gången. Det fanns inget operativsystem. Utan man gjorde sina små program själv och när kvällen va slut så sparades det på en diskett. En diskett rymde 1.54 Mb. En enorm mängd data  =)

När vi köpte vår första dator var hårddisken på 486 Mb. Även där var det bara DOS som gällde. Jag satt nätterna igenom och programmerade spel till ungarna. Min vän Martin i Malmö hörde av sig och hade kommit över något som hette Windows 3.11. Den låg på 13 disketter. Men nått sånt skit skulle vi inte ha........då. Vi fick så klart in det i datorn. Nackdelen var att om man ville slänga in något i datorn så fick man först ta bort något annat. Men det gjorde vi ju så gärna. För nu lekte vi i färg  =) hela 16 stycken.

Win 95 kom o Martin var på oss igen, efter mycket tjat gav vi med oss igen. Nu är vi uppe i 256 färger och grafiken är enorm. Modemen anlände och vårt första var på 14.400 bps (bits per second) alltså in i helvete sakta. Man var bara uppkopplat efter 6 på kvällen för det kostade skjortan. När man började kunna ladda ner musik tog det i allra bästa fall ca 30 min för EN låt. Och du kunde man inte göra något annat under tiden. Ramminnet låg på 8 Mb.

Att sitta här med snabb uppkoppling, en snabb dator på för mig så jävla kort tid e otroligt. Ni som är van vid detta tycker nog att jag borde läggas i på ett hem eller nått. Men ja e bara 40+

Jeans

Jag har sen urminnes tider varit en jeanstjej. Säger man förresten de i min ålder? Heter det så överhuvud taget idag? Skit samma..........I alla fall. Nu är det modernt med jeans igen i alla dess former och jag njuter. Inte direkt av dagens jeans utan mer för att min gamla Levis jeansjacka e poppis =)
SKillanden på då o nu är kvaliten på tyget. Det mesta idag är mest stretch, i alla fall till oss tjejer. Det är inte jeans. Inte leggings som ska likna jeans heller. Va e det för påhitt??

Nu har ja vatt på ovanvåningen o dratt fram alla mina jeanslappar. På nått vis i världen ska jag få ihop det till en armlös klänning.  Den största delen är mitt gamla överkast jag sydde av jeans.  Samma osm jag gjorde min dramaten av för er som hängt med ett tag.

I morgon ska jag fara runt på bl a Loppan o leta mer jeanstyg. Har faktiskt ett par gamla Levis jag köpte 1978. Dom är så jävla snygga. Men dom näns jag ju inte klippa sönder. Det kommer kanske en dag då dom passar igen......Efter salmonella ett halvår eller nått =)

Hej å hååå

Så ja, så kom då den däringa måndagen efter påsk. Tog ut pengar igår för att vara förberedd. Gosi har gjort detsamma. Vi hade ju trots allt ungarna här i fredags och åt massor, i går var ja o grattade Agge men vansinnigt god mat och tårta.
Domen för mig blev bara upp 4 hg. Det är det bannemig värt. Hundralappen går ju till semesterkassa som ska tillbringas på Skagen igen. I samma underbara hus. Om någon vill till Skagen och inte vet var man ska bo, klicka på bilen  =)


Skoj

Lite skoj i allt elände  =)

 


?

När startas hatgruppen mot kvinnan som är anhållen för dubbelmordet i Växjö?


Välkomna

När man har en blogg så vill man ibland ha lite respons som gör att man fortsätter. Ingen blogg passar alla men det finns nog någon för alla. Jag får kommentarer lite då och då o det gör mig alltid glad. Sen finns det ett ställe där jag även har koll på hur många som kommer förbi. Min egen koll inräknat.
Mina besökare ligger på en jämn nivå och alla besökare är välkomna. Docj har det hänt något enormt dom 2 sista dagarna och jag har ingen som helst aning om vad som pågår. Ni får inga siffror mer än att det är 3-siffrigt vi pratar om. Den blå linjen är alla som besökt mig, den röda är alla plus dom som kommer in en gång till o kollar läget. Eller 2 gånger till =)

Så till er alla, hjärtligt välkomna hit  =) Vem är ni och var kommer ni ifrån???


Checkat in

Jag tillhör inte dom mest beresta i vårt umgänge men en o annan gång har jag stuckit iväg. Den 14 april sticker jag iväg till London och det ser jag verkligen fram emot. Flyg och hotell är bokat var för sig och nu kommer den biten som gör att jag är lite orolig. Jag har ingen biljett. Jag ska ta eget ansvar.
Har precis checkat in på flyget och sparat mitt BoardingPass som sen ska skrivas ut och tas med. Jag brukar inte glömma saker o ting men jag är ju ingen ungdom längre. Förr i tiden så fick man hem biljetter med posten. Där stod precis alla uppgifter man vill ha och lite till.

En annan grej som bevisar min okunskap är att jag vid bokningen även bokade för en resväska. Jag trodde i min enfald att man hade det med sig. Om inte annat så för att asa him allt man handlat. Efter att hånskratten lagt sig så förstod jag ju att man bara hade ett handbagage  =)  Snopet men va fan!!!

Glada

Vi har det ju jävligt bra. I alla fall dom flsta av oss i sverige. När ska vi lära oss att uppskatta det? Gå in här, lyssna och ta till er. Kanske kan någon få sig en tankeställare. Bilden är klickbar


Hat

Dom flesta som är aktiva på facebook har stött på någon av den enorma mängd av hatgrupper mot den kille som tog livet av pensionären Inger. Ett fruktansvärt brott och jag hoppas att personen som gjorde det får ett märkbart straff.
Dock ser jag inga hatgrupper mot bl a Mats Alm som tog livet (vet att han inte är dömd) av sin blivande fru Linda. Det kan väl inte bero på att Linda är av utlänks härkomst och "gott kunde ha det" och Inger var svensk? Eller att Mats är svensk och Ingers "mördare" som tycks vara av utländsk härkomst?

Detta är den senaste av grupper: Vi som hatar Ahmad Akileh, Mannen som mördade Inger i Landskrona. Finns även en bild på en mörk kille med suddit ansikte. Killen på bilden heter också Ahmad Akileh men är inte killen som är mördaren. Man länkar även på vissa ställe till hans fb.

Hur i hela helvete är man funtad?? Kan man inte någonstans i sin vildaste fantasi förstå hur det är att bli uthängd på det viset. Som när dom gav Bjärsta-Oskar det fingerade namen Oskar. Dom glömde kolla om det fanns någon Oskar på riktigt. Nu utsätts han för hotelser för ett sketet misstag.


Är det så att i var o en av oss bor en liten rasist som när något väl händer så ger det oss chansen att säga: Vad var det jag sa?? Alla är likadana!!!

Måste bara tillägga att jag tycker bägge är lika korkade, äckliga avskum.


RSS 2.0