Hej o hå o hopp

Jag har varit ganska strulig sista tiden och haft några av mina sämre dagar. Tankarna har rännt hit o dit och Ville har väl fått sig ett par kängor st 54.
Jag har tjatat och gnällt på den stackars pågen att sälja sitt skabbia jävla hus och flytta till Höganäs. För va fan kan va bättre än det???
Han är envisare än synden den pågen och stod på sig. Då var bollen helt plötsligt hos mig och mitt val var då antingen att bo kvar i Höganäs ensam eller bita i det sura äpplet och dra till Nyvång och ha Gosi. Så jag valde Gosi med en djävulusisk massa pekpinnar  =)
Jag har vatt där 2 nätter nu och är hemma om bara. I morgon ska jag säga upp lägenheten. Det känns lite som att dra undan mitt skyddsnät men jag måste våga för att vinna. Jag har ju bott där tidigare, den stora skillnaden är bara att nu slipper jag elda med bränne. Fy fan va skönt bara det.

I morgon ska renoveringen börja. Det blir sovrummet först. Ni ska få följa med på resan och se att av det västa skabbia hus kan det bli ett hemtrevlig boende bara man vill.

Lite konstit

Jag skulle kunna tänka mig en gammal vespa o glida runt på. Men av någon anledning så skall man ha A-kort för att köra dom. Man får förvisso köra på motorvägen men liaväl. Pallar inte ta ett nytt körkort bara för det.

Visst e den söt??


Men om man lik förbannat vill få vinden i ansiktet och allt det där och inte giter kånka fram i 30 så finns det nu möjligheter  =)  Man slänger bara på ett framhjul till o vips så räcker det med ett B-kort. Vespan är på 125cc och den undre på 250cc. Skumt. Vad det är som gör det lättare att köra vet jag inte och ska inte heller spekulera i. Ser dock lite suni ut  =)


Hur gör dom??

Jag har ofta läst om hur försäkringskassan drar ut på utbetalningarna till sjuka och dom som varit hemma för vård av sjuka barn. Det kan ta upp till halvår innan utbetalningar görs. När jag läser det blir jag förbannad men tackar samtidigt för att jag är inne i ruljansen redan. Trodde jag........
Sista utbetalningen var mycket mindre än den skulle och då ringer man så klart. Då är det ansökan om bostadstilläget som ligger under behandling. Blir liiiiite irriterad men visar så klart inget.
Avvaktar någon vecka och ringer igen. Jag hinner inte med så många knapptryckningar innan telefonsvararen talar om för mig att vi som väntar på bostadstilläget får besked hem i lådan när det är klart. Ingen att bli lite arg på eller så. Vi måste vara många kan man då tycka.

Nu vet jag inte hur lång tid det kommer att ta. Vågar inte spekulera heller. Jag har mat i frysen  =)  Men hur fan gör alla gamla pensionärer? Dom som bara har vanlig folkpension? Dom är ju även i den åldern dom det är en stor skam att kanske tvingas låna av barnen? Om dom nu mot förmodan skulle nämna det. Jag tycker det är för jävligt att det får gå till på det viset. Även om det kommer nån gång.

Så alla ni som har en gammal mormor/farmor som får bostadstillägg. Kolla upp om dom får det annars så bjuder ni dom på middag dagligen  =)

Förbannad

Just nu är jag in i helvete förbannad. Är annars ganska lugn av mig. Glider hellre smidigt iväg för att undvika sånt. Visst kan ja bli arg annars också men då skriker jag av mig sen är de som vanligt igen.
Just nu har jag en stor svart klump av ilska som växer fortare än fan och jag vet inte var jag ska göra av det.
Igår när jag satt här o uggla högg det till i bröstet på mig och jag som inte alls lider av hypokonderi såg mig anlända i ambulans med en hjärtinfarkt men läkaren sa att jag var kvinna och alldeles för ung för det så jag fick en Panodil och blev hemskickad med buss.Kom bara till trapphuset där jag dog. Grannen blev förbannad för att jag skräpade ner och sparkade mig i sidan.
Tanken på grannen gjorde att jag vaknade och hjärnan kopplades på igen och talade om för mig att hjärtat inte satt på högra sidan   =)

Det var ju ändå för väl......

Mitt nya jag =)

Jag vet inte hur många gånger man ställt klockan på ringning mitt i natten för att köra ner till Puttgarden och fylla spritförråden. Både kostnaden och tiden har varit helt ok.
Varför inte köra ner på fredagen och börja med att  handla sen kör man vidare ett par mil mot Lübeck och hamnar vid Hansapark. Där sover man en natt och sen förlustar man sig hela lördagen innan man kör hemåt igen  =)

På vintern kan man köra upp till Dalarna en långhelg. Vet inte vilket årtionde jag åkte tefat senast. Varför glömde jag bort det? Jag har ju vunnit en del stugor genom åren men vi har aldrig kommit iväg. Snö e ju alltid skojjit. Har jag i alla fall ett svagt minne av  =)
Tror jag ska ge mig ut och tävla som en galning igen. Det har legat i stiltje ett tag nu.

Jag älskar ju även vattenland med alla dessa vattenrutschibanor. Varför åker jag aldrig till dom ställen?  Skara ligger ju inte så långt bort. Kan överleva Tosselilla i värsta fall. Men inte ens dit kommer jag.

Min ålder ligger ju mig till last. Men vem har egentligen med att göra vad jag tycker är roligt? Var och en måste ju själv få bestämma. Det är ju ingen lag på att man måste ha tråkigt bara för att man närmar sig 50

Skall blygsamt erkänna att jag inte ens har varit på Disneyland i Paris!!! Eller heter det Disneyworld? Kan kvitta.....Jag har aldrig åkt finlandsfärjan, inte ens Oslobåten som går förbi fönstret. Jag har aldrig varit på ett Casino. En dröm är väl LA men jag kommer inte ens till Malmö. Finns en hel värld därute som jag ska upptäcka

Tänk om jag ska bli 70 år....då har ja minst 20 år kvar.  Jag vill ha roligt dom flesta av dom 20 =)


Kvällskurser =)

För första gången längtar jag efter all reklam som snart dimper ner i lådan om utbuden på höstens kurser. Zedla har blitt väldigt dukti och klarar sig själv någon timme. Vad jag skulle vilja gå på är lappteknik. Ärvde en hel del böcker och tyg efter Rassi och det skulle vara roligt att få ihop de på ett bra sätt.
Sen skulle jag även vilja lära mig Nålbindning, kolla här!!!!  Jag kan ju både virka och sticka men detta är något helt annat. Verkar roligt att sitta och pela med.
Tyvärr har jag än så länge bara hittat dessa i Helsingborg. Lite kasst faktiskt, det det är ca 1½ timme extra Zelda ska va ensam. Men, men, vi får se vad Höganäs erbjuder i praktiska kurser.

Värre än en dejt

Idag skulle jag träffa en person för första gången i mitt liv. Det händer förvisso jävligt ofta men detta var en speciell person. Min äldsta syster som jag bara vetat om i ca 1 år. Jag försökte intala mig att hon inte var mer speciell än mina andra syskon och jag skulle inte vara anorlunda mot henne än mot dom andra. Men jag var ändå skitnervös.
Hade det varit en dejt jag skulle gått på så hade jag ringt och sagt att jag var sjuk.  Hur fult det än är mot vem som helst så visste jag att det inte fungerade nu........Eventuellt skulle 2 av mina andra systrar följa med men tyvärr blev det bara jag.

Det var bara precis en liten microsekund sen var det precis som vi känt varandra hur länge som helst. Hon såg ju ut som en syster till mig, trots att hon var väldigt liten  =)  Hade hon inte varit min syster skulle jag inte träffat henne igen......vill ju som ni vet bara vara med dom som e myyyyycket större än mig  =)

Vi satt ute och fikade och tiden bara for iväg. Efter drygt en timme kom en syster till och gjorde oss sällskap. En ny fika och någon timme till for iväg. Det kommer inte att ta lång tid innan vi tar oss över ölandsbron för att avlägga visit över en helg. Det ser jag verkligen fram emot  =)


Varför finner vi oss hela jävla tiden???

Häromdagen var jag och köpte en gurka. Tog bara en i högen och när jag kom hem såg jag det var en ekologisk. Det kan jag leva med. Men varför i helvete plastar man in en ekologiskt gurka?? Om jag medvetet skulle köpa en så vill jag betala extra för naturens skull och jag tycker plast platsar väldigt illa där.

Idag tänkte jag köpa kycklingbröst. Bara helt vanliga enkla utan krussiduller. Tar upp första bästa påsen som är styckfrysta (på tal om det ska jag berätta en rolig grej snart) och utan marinad. Då står det på påsen: Kötthalt 80% !!  Det finns korvar med högre kötthalt.

Tänker folk på det? Så i en påse på 1 kg ligger 2 dl vatten vi asar hem och betalar jävligt dyrt för.  Jag vet goda viner som är billigare än det faktiskt.

Just nu läser jag boken Den hemlige kocken och de e ju fan va dom lurar oss. Hela tiden. Varför finner vi oss i det??


Nu ska ja berätta ang styckfrysta. Det var en sommar vi skulle till Danmark hela gänget. Vi tar med oss så mycket mat vi kan till alla och brukar äta ute en gång. Går hur bra som helst. Denna gången hittade jag styckfrysta kycklingklubbor. Svinbilligt var det. En stor låda på 10 kg. Det är ganska många vill jag bara meddela.
När jag kom hem med lådan öppnade jag för att dela upp. Frysa in en del och grilla en del för att ta med mig.

Då lärde jag mig en sak. Styckfrysta innebär ETT stycke. Alla satt ihop och det fanns ingen chans i världen att dom skulle gå att sära. Så jag tillbringade många, många timmar med att grilla alla och tog faktiskt alla med mig  =)

Jag får höra det än idag men det bjuder jag på

Tidiga morrondopp

I morse ringde Dorthe o fråga om vi vill mä o bada. Klart vi ville., så halv 9 blev vi hämtade. Så det blev Dorthe, Budda, Stumpi och jag  =)Skall passa på att presentera er för Stumpi kompisar.  Först kommer pojkvännen Börje som har samma fölseda  =)


Sen kommer Blända, dom har haft många roliga stunder.Uppe i hörnan står lilla Ruffe. Han får va kopplad för den busen rymmer så fort han får en chans  =)


Här har även fröken Vita kommit för att göra oss sällskapDet fattas en hel del vänner såsom lilla Memme, Mattis och Majsan m fl men jag har ju inte alltid kamera med mig eller tänker på det.

Vem fan bestämmer.........

Vem fan bestämmer priserna på maten?  Jag har gått på LCHF ganska länge med en hel del fusk.....men i alla fall. Igår förklarade jag ännu ett krig, denna gång med Nutrilett, det vore väl fan om fettet inte skulle försvinna. Nackdelen är bara att jag är in i helvete hungrig hela tiden. Tänkte då att man kunde äta ett mål på kvällen. En sallad eller nått lättare.
Var in på Ica och tittade runt i grönsaksdisken. Nu finns det ju bara påsar med färdi sallad. Inte ett salladshue så läng ja kunde se. En påse med 130 gram kostade 23 spänn!!!!!  Va e det för jävla påhitt?? 23 spänn för nått som bara är utfyllnad. Tillför inte ett skit. Mättar ännu mindre. För 23 kr kunde jag fått en fin kotlett eller nått annat som i alla fall fyllt buken en stund. JAg kunde fått många ägg till en omelett.........Så summa sumarium.....ja får gå hungrig  =(

Jävla grattis till dig Libbe

Ett stort jävla grattis till mig och klapp på axlen   =)  Idag är det 1 år sedan jag slutade röka. Det kunde nog ingen tro. Har inte varit röksugen en enda gång på denna resan. Någon sa till mig innan jag slutade att det bara var dom 7 första åren som var jobbiga. Men då hade dom så klart inga lobotomitabletter.
Tror jag ska gå bort till Inger o ge henne en vinare eller lite blommor som tack för Champixen som gjorde att jag slutade.


Balkongen

Först och främst ett stort Grattis till Svenne som idag skulle ha fyllt 88 år. Saknaden efter dig är enorm.

Sen finns många där ute i stora världen som aldrig kommer att besöka min balkong. O det är ju väldigt tråkigt. Därför kommer nu nya bilder i sommarvärmen.

Stödgrupp

Jag har dom senaste dagarna tänkt mycket på detta. När jag tänker på bantning så känns det dom jag inte gjort annat sedan jag fick ungarna. Visst har det fungerat några någer men helt ärligt är det bara då jag har press på mig.
Som till exempel VIktväktarna. Om man då bortser från att jag var kroniskt hungrig hela tiden. Just att man skulle iväg en gång i veckan och inte vill ha gått upp hela tiden var bra.

Idag finns en uppsjö av olika sätt att gå ner i vikt. Men skall då skötas i sin ensamhet, ja förutom VV och Cambridgemetoden. Vi som kämpar och kämpar vet precis vad man får och inte får äta. Det är inte där problemet ligger.

Så det är där jag har tänkt till lite  =)  Jag skulle vilja ha en lokal dit man kom varje vecka för att väga in. För sig själv för ingen annan har med att göra vad man väger. Men efter det skall man högt och tydligt tala om hur det gått. Upp, ner eller still. Efter invägningen skall det diskuteras och stöttas. Kanske komma med tips och ideer. Det ska vara för alla sorter antigen man går på Nutrilett, LCHF eller allt va det heter. Ingen får titta snett på nån annan eller komma med komentarer att man e korkad för att man äter smör eller liknande.
Man kan kanske hitta någon att springa, cykla eller spela badminton med. Allt ska vara gratis för att ingen skall känna sig tvingad att ta hand om det och behöva komma varje gång.

Det gäller bara att hitta en lokal nånstans nu då  =)  Men visst låter det för jävla bra

Fan va ja e glötti =)

Det finns en person jag träffar alldeles för ofta. Jag mår dåligt bara jag ser henne.  Hon har ett par foppatofflor i samma färg som mig. Det enda jag gått i i värmen eftersom fötterna svullnat.
Men i alla fall. Varje gång vi ses och hon har sina på sin sätter hon fram foten och säger med ett stort leende: Samma skor du o ja.......
Tur man har en spärr för jag vill bara nita jävlen.

Idag på city gross köpte jag nya foppatofflor. I en annan färg. Fan ta henne om hon köper liadana nu

Min pension

Häromdagen ringde en kille från ett försäkringsbolag. Kommer inte ihåg vilket och det spelar heller ingen roll.  Samtalet gick ut på att jag skulle behålla min höga?!  standard då jag blev pensionär. Jag skulle bara (hans ord) sätta in 1900 (ett tusen niohundra) i månaden.......Undrar vilken värld han lever i.
Jag sa bara till honom att OM jag sparade 1900 i månaden så skulle jag svälta ihjäl och då hade jag inget behov av en sån försäkring.
Jag avslutade samtalet efter mycket om o men men ett litet frö hade börjat gro......Hur i hela fridens namn skulle jag överleva den dan jag blev pensionär?

Världens äldsta kvinnoyrke ligger inte för mig. Inte för någon köpare heller om jag ska va ärlig. Jag har fel kropp. Antingen ska man vara smal eller in i helvete fet.  Nu vill nog någon lustigkurre påstå att jag är just det, men jag snackar 250 kg. Minst!!!

Sååååå, va gör då en stackars fattig flicka??? Vad kan man få betalt för?? Efter mycke funderande slog det mig i denna datavärld så svämmas datorerna över av digitala bilder. Jag har sonens lägenhetsnyckel, eventuellt hans lösen till datorn och vips så kanske jag kommer över en skatt av ocensurerade bilder  =)
Fördelen är att varje bild kan säljas om och om igen utan att förlora skärpa hahahahaha

Nej jag skojjar bara.  Tror jag i alla fall  ;)

Ny blogg

Jag har fastnat totalt på en ny blogg. Jag har läst personens tidigare blogg och måste erkänna att det bara gjorde mig förbannad. Det var en av dessa mobbingbloggar jag tycker så fruktansvärt illa om.
Jag pratar om Alex Schulman. Han har aldrig gjort mig något men hans grej gillade jag inte....tills nu alltså. Häromdagen blev han pappa till lilla Charlie. Klickade in via Aftonbladet och tjoff så va ja fast. Inte bara att tösen va underbart söt utan han skriver helt fantasktiskt den pågen.
Nu e ju mina ungar ganska stora men nu när jag läser om varje detalj som händer familjen Schulman så känner jag igen allt. Jag upplever mina barns första tid igen. På gott och ont. Det var inte förrän man fick barn som man blev rädd. Rädd på riktigt alltså.

Välkommen till livet lilla Charlie och välkommen nya Alex

Jag är nygift

Jag har i dagarna gift mig med Brad Pitt. En helt underbar kille och ser ju ut som en gud  =)

Ok, ja ljög.  Men vad är det som säger att det är sanningen ni läser på andra ställe? Det finns inget lättare att att skriva en lögn. Det är till o med lättare än att uttala den. Bara för att man läser den hos någon som e rolig eller har många läsare är allt inte sant.

Det finns personer som klarar sitt uppehälle på att trycka ner andra. Har man själv ett vansinnigt lågt självförtroende och mår skit så hjälps man upp av att påpeka andras fel och brister. Har man oturen att umgås med trevliga prickar så va fan gör det att man drar till en vit lögn.
Om nu Kurt inte vill va med mig så är det ju ganska pinsamt att säga det till andra. Då är det lättare att slänga ur sig: Han har inte alla hemma det jävla puckot. Helt plötsligt blev man in i helvete rolig och Kurt den stackaren fick ingen chans att försvara sig.

Att ha ett sånt beteende tycker jag är jävligt sjukt. 

Det är en konst att vara rolig. Det finns otroligt många sorters humor. Men när någon blandar ihop humor och mobbing då är det inte ens torr humor

Tradit mä Gynning

Troligtvis lägger Gynning ner sin blogg. Man kan tycka vad man vill om henne men OM man nu inte gillar henne så varför i helvete går man in och läser hennes blogg och skriver en massa skit till henne och även hotar henne???
Hur jävla lågt får man sjunka? Jag vet många bloggar som jag tycker är skit. Mest modebloggar men även en del andra. JAg går inte tillbaka för att reta mig. Det får bara mig att må sämre . Det finns så många bra att det räcker att läsa dom.

Något som också retar mig till vansinne är när någon på sin blogg angriper någon annan person med namn där personen i fråga inte får en chans att försvara sig och där det även är en ren lögn som sprids. Hur i helvete kan man göra så???
Personen i fråga kan så klart lägga en kommentar men va fan spelar det för roll? Vem läser allas kommentarer?

Säger bara: Jävla subbor som gör så

Nu räcker det!!!

Jag vill ha det lite svalare. Jag vill ha lite regn.......E det för mycke begärt????  Hade jag velat ha den jävla värmen hade jag bott i Afrika.
Det rinner en strid stöm av svett längs kroppen och det är ingen tröst att det drabbar alla. Hela byn går runt som några svettbomber. Det värsta e alla dessa äcklon till karlar med bar överkropp som man stöter emot i affärer eller på gatan. Va e det för jävla dumheter att tro att det e acceptabelt? Jävla svineri e va de e!!! Man blir inte mycket varmare av en tunn t-shirt men jag slipper dessutom se era håriga, fläskiga överkroppar med hängbröst.

Det har varit en del skriverier om just bröst på senaste tiden. I malmö blev det fritt fram för kvinnor att bada toples på badet. På forum drogs det upp att folk inte ville se dessa hängbröst. Säkert vanliga fasta som fyllt sin funktion av amning och naturen tog ut sin rätt. Eller bröst som är stora antingen man vill eller ej. Spelar noll roll. Dom är vackrare än äckliga hängbröst på män men inte ber någon dom klä på sig.

Ca 50% av jordens befolkning har dom och lik förbannt så ska det va så känsligt.

RSS 2.0