Vansinnigt rolig blogg

Rixfm har haft en tävling där man skulle få fram den bästa bloggen. Denna var en av dom tävlande. Jag röstade så klart och ni som e lite vakna ser att ja snodde en rolig historia därifrån, men va fan ;)

Hoppas ni får lika roligt som ja då jag läste

fan va ja e knäpp

När Anna bestämde sig för att dom skulle gifta sig bestämde jag mig för att låta håret växa. Snyggt att kunna göra en fin uppsättning. I juli höll jag på att få frispel. Gnällde på håret hela jävla tiden. Fattade inte att jag kunde stå ut.
Vi var på festivalen i Hbg o mötte en av Annas vänner där. Hon kände inte igen mig, liksom en annan tidigare. Då sa nån att det berodde nog på att dom inte var vana att se mig i sååååååå långt hår  ;)

Här kommer bild på hur jävla lång det var i juliPS: det är jag längst till vänster

Jävlit roli historia.........eller ?

En kille stod på muggen och pissade. Då kom det in en tjej, hon drog opp kjolen och satte en fot på kanten av pissrännan och pissade. Killen fick ögon som tefat. Han hade ju aldrig sett nått liknande. När tjejen var klar ställde hon sig bred bent och släppte en riktig jävla brakskit. Men va fan skrek killen, du var mig en äcklig en! Va då sa tjejen, du kan ju ruska av din. Jag måste ju blåsa min torr.  Hahahahahahahaa

Tungt täcke.................fyllning???

Jag vill gärna ha ett så tungt täcke som möjligt. Och jag verkar vara en av få för det säljs ju inte med tyngd i. Av den anledningen har jag 3 täcke ovanpå varandra. Nu har ja gogglat och googlat som en galning och faktiskt hittade jag ett. Ett bolltäcke  ;)  fast de var ett stort as till täcke om jag ska va ärlig.
Så ja fick tänka till lite. Jag är ju händig som få och bör kunna sy mig ett eget täcke. Så jävla svårt e det inte. Men va sören ska ja fylla det med? Det är ju en liten fördel om det går att tvätta någon gång då och då så jag kan inte fylla med gröna ärtor  (börjar väl gro när jag kommer i övergångsåldern) hittade då kulfyllning på Stoff og stil. 100 liter väger 1.7 kg. Det är ju inget i vikt men en sörens massa mängd......... Om någon vet vad jag kan fylla det med så hör av er......Ni får bilden på det otymliga bolltäcket  ;)


Grattis Gosi!!!!

Den 2 januari i år loggade Gosi in på aftonbladets viktklubb i tron att han skulle gå ner i vikt. Där var han medlem i 4 månader. I maj gick han upp till viktväktarna och skrev in sig på ett år. Efter 10 månader sammanlagt gick han ner 2 kg.Jag tjatade på honom att skippa allt de skitet och äta utan kolhydrater. (har ju läst Sten Sture Skaldemans bok ) och i förra vecka gav han med sig. Idag måndag, efter 5 dagar utan kolhydrater vägda han sig. 2.7 kg poff botta. Grattis, grattis lilla Gosi

Gör så satans ont

I juni förlorade jag min far. Han blev ganska gammal och förutom demens så var han inte så dålig. Han bodde hemma hela tiden. Min mor tog hand om honom.
Strax innan han gick bort fick min mor ett fruktansvärt cancerbesked. Halva hon har cancer känns det som.
I alla år jag känt henne har hon varit en stark kvinna. Hon har varit ordförande i sin fackförening och kämpat för att medlemmarna skall få det bättre.  Nu är det tvärtom. Sjukdomen gnager sig igenom hennes kropp som sakta tynar bort.
idag ligger hon på sjukhuset men ska snart komma hem igen. 
Det är så sorgligt allt det här. Men vi lovade henne idag att vi tar en dag i sänder. Hittar vi något att skratta åt så gör vi det annars låter vi bara dagen glida spårlöst förbi. Men ibland känns det som om min far ropar efter henne och känner sig ensam.

Jaha, o nu då???

Detta är inget tramsigt rop på hjälp eller så, men hur fan gör folk som inte pallar mer?
 Vi har länge kört grejen; ta inte sån skit! Men när skiten haglar över en, va gör man då?


Doktor vs Doktor

Om man har någon i sin omgivning som håller på att hosta, snörvla och allmänt bära sig åt så säger man efter ett tag till vederbörande att den ska söka upp en läkare och förhoppningsvis bli bättre.
Likadant om någon slinter med en kniv och blodet sprutar. Man ber dom söka läkare.
Men så e det inte alltid. Om man mot förmodan skulle känna en knäppgök så håller man flabben.
Det är ju inte: Jo du, vi har snackat lite och ehmm det är ju så här att, ja du vet.........Du har ju inte alla hästar hemma, du skulle kanske söka hjälp......
Varför gör man inte det? Varför e det ok med en doktor o inte med en annan? Även om knäppgöken visar sig ha nån häst i stallet så kan ju även den förkylda ha en helt vanlig o-botbar förkylning.

Ät rätt fett- och rasa i vikt

Jodå, ni läste rätt.......Jag är medlem på ett jättebra forum. här!   Idag hade dom en stor artikel på sajten Allt om mat Nu undrar kanske många hur mycket jag gått ner, men jag slutade röka för ett tag sedan, först gick jag upp en sörens massa, sen stod jag helt still himla länge men om jag inte e helt ute o reser nu så e jag på väg ner......hoppas, hoppas

Ganska rolig historia

Överraskningsmiddagen

Det var en gång en man som hade ett sjukligt stort begär av vita bönor i tomatsås. Han älskade verkligen bönor, men de resulterade alltid i pinsamma och ibland livliga biverkningar.

En dag träffade han kvinnan i sitt liv. När det gick upp för honom att giftermål var en naturlig följd, tänkte han för sig själv, 'Hon kommer aldrig att acceptera mina vita bönor med tillhörande effekter'. Han tog beslutet att kvinnan var värd att offra allt för, och slutade att äta bönor. Kort efter det gifte sig paret lyckligt.

Några månader senare, när mannen var på väg hem från jobbet, gick hans bil sönder och eftersom de bodde på landet, ringde han sin fru och sa att han skulle bli sen eftersom han blev tvungen att gå hem. På vägen hem gick han förbi en liten restaurang. Hans näsborrar fylldes av den, för honom underbara doften av vita bönor i tomatsås! Då han fortfarande hade flera kilometer kvar att promenera innan han kom hem, tänkte han att han nog skulle hinna "gå av sig" alla oönskade effekter. Han gick in på restaurangen med skälvande steg och beställde en tredubbel portion med bönor.

Hela vägen hem var en utdragen vädersläppning. Han pruttade upp och ner för backarna i ett härligt lyckorus. När han närmade sig sin egen uppfart kände han sig tämligen säker igen.

Hans fru mötte honom i dörren och verkade lite uppspelt. Hon utbrast, "Älskling, jag har ordnat en underbar överraskning till middagen ikväll"! Hon band för hans ögon, och förde honom till hans plats vid kortsidan av matbordet. Hon fick honom att lova att inte tjuvkika. I samma ögonblick kände han att han hade ytterligare utsläpp på gång. Just när hon skulle ta bort ögonbindeln, så ringde telefonen. Hon avkrävde återigen ett löfte om att han inte skulle tjuvkika och gick sedan och svarade.

Mannen tog tillfället i akt och flyttade vikten till ena benet och släppte lös. Den var inte bara högljudd, utan även mogen som ett ruttet ägg. Han hade svårt att andas och trevade efter sin servett och viftade frenetiskt i luften runt omkring sig. Han började just att återhämta sig, när han fick behov igen. Han lyfte på ena skinkan och "brrriiiiiiippppp"!. Det lät som en dieselmotor på högvarv men luktade mycket värre. För att förhindra kvävning fläktade han med armarna ett tag i förhoppning om att lukten skulle försvinna. Saker och ting hade nästan återgått till det normala när det var dags igen. Återigen lyfte han på skinkan och släppte loss. Den här var en prisvinnare, rutorna skallrade, tallrikarna på bordet skakade och en minut senare var blommorna i fönstren döda.

Medan han höll ett öra på samtalet i hallen, och samtidigt höll sitt löfte om att inte tjuvkika så fortsatte han att ge efter för sina behov i ca 10 minuter. När han hörde att samtalet höll på att avslutas, samtidigt som hans ensamhet och frihet tog slut, lade han sin servett snyggt tillrätta i knäet och log förnöjt. Hela han utstrålade oskyldighet när hans fru kom in i rummet.

Hon bad om ursäkt för dröjsmålet och frågade om han tjuvkikat på maten. Nej älskling, det har jag inte, svarade mannen, och nöjd med hans löfteshållande, tog hon bort ögonbindeln och utbrast "Surprise!!!"

Till mannens förskräckelse satt det tolv inbjudna middagsgäster runt bordet.


Rälit på youtube

Jag tillhör inte dom som sitter o letar filmsnuttar på youtube. Får ofta länkar från andra och de räcker. Idag fick jag en......sen gick jag vidare och hittade denna.  Jag ska bara säga, jag är glad att jag inte var med där  ;)

RSS 2.0