Godaste fläskasvären

Beställ hem en rejäl bit svål med fettkanten kvar. Den ska va från ryggsidan. Sätt ugen på 225 grader. Skär med en rejäl kniv strimlor ca 1x5 cm. Lägg i en ugnsfast form och salta rejält. Jag använde ca 1 msk av mitt nya fina Himalayasalt. Gnid in det rejält och sprid ut svålen jämnt i plåten. När det börjar bli mycket smält fett hälls det av i en skål. Inte i vasken för det täpper igen rören. Kan hända man får tömma mer än en gång. Det tar ca 35-40 min men man får hålla koll. Tas ut när dom har fin färg och får sen svalna  =)
 
Smaklig pis  =)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0