Bra ljud

Ville är en av dom pojkar som tycker att ett bra ljud i sin anläggning är mycke viktigt. Därför har han osso 2 stora as till högtalare. Inte för att det ska spelas speciellt högt men han är pojke och storleken har tydligen betydelse.
Det gör att golvytan i vardagsrummet snabbt halverades och jag blev lite lissen inombords. Men när sen själva anläggningen skulle på plats såg ju Ville att även det var för mycke. Det var ju var del för sig. Förstärkare och cd och sånt.
Fick reklam och hittade ett hemmabiosystem coh tyckte att det kunde vara en bra ide  =)  Den i reklamen var ju inte så jävla dyr och tog ingen plats. Men det var ju ingen bråska direkt.
Idag var vi i Hyllinge för att göra nya nycklar och när vi gick där smet vi in om Audio vide bara för att titta. 3000 spänn hade dom en för och som väl var så hade inte Ville sin plånbok med så vi skyllde på det för att komma ifrån försäljaren. Men på väg ut högg en annan av säljarna tag i oss och erbjöd Ville att ringa med Telenog för 150 i månaden och då skulle han få hemmabiosystemet gratis och han skulle även få en ny mobil på köpet för ytterligare 150 i månaden  =)
Så han slog till. Nu e han en väldit lycklig pojke och kvällen är räddad.

Kommentarer

Postat av: grillen

jag säger bara hahahhahahhahahahahahaha du skriver bara så in i h....... härligt.vilken lycka för lilla Ville,grattis.

2010-05-05 @ 16:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0