Hat

Dom flesta som är aktiva på facebook har stött på någon av den enorma mängd av hatgrupper mot den kille som tog livet av pensionären Inger. Ett fruktansvärt brott och jag hoppas att personen som gjorde det får ett märkbart straff.
Dock ser jag inga hatgrupper mot bl a Mats Alm som tog livet (vet att han inte är dömd) av sin blivande fru Linda. Det kan väl inte bero på att Linda är av utlänks härkomst och "gott kunde ha det" och Inger var svensk? Eller att Mats är svensk och Ingers "mördare" som tycks vara av utländsk härkomst?

Detta är den senaste av grupper: Vi som hatar Ahmad Akileh, Mannen som mördade Inger i Landskrona. Finns även en bild på en mörk kille med suddit ansikte. Killen på bilden heter också Ahmad Akileh men är inte killen som är mördaren. Man länkar även på vissa ställe till hans fb.

Hur i hela helvete är man funtad?? Kan man inte någonstans i sin vildaste fantasi förstå hur det är att bli uthängd på det viset. Som när dom gav Bjärsta-Oskar det fingerade namen Oskar. Dom glömde kolla om det fanns någon Oskar på riktigt. Nu utsätts han för hotelser för ett sketet misstag.


Är det så att i var o en av oss bor en liten rasist som när något väl händer så ger det oss chansen att säga: Vad var det jag sa?? Alla är likadana!!!

Måste bara tillägga att jag tycker bägge är lika korkade, äckliga avskum.


Kommentarer

Postat av: Rannona

Håller med vad klumpigt av polisen..Sen angående de bägge brottslingarna båda är ju puckade. Världen är hemsk. men Glad påsk på dig:))))

2010-04-04 @ 10:18:26
URL: http://www.finest.se/rannona
Postat av: Carl

Folk skriver bara av sig lite, eftersom det känns skrämmande att såna otänkbara saker kan hända, är nog ingen som menar det de skriver. Hade folk verkligen protesterat så hade de ju istället startat upp konkurrerande företag till den släkten (som bl a har kebab- och städföretag), där i Landskrona, och bett Skv att detaljstudera deras finanser tillsammans med deras leverantörer, bedömt ungefärlig omsättning jämfört inlämnat till Skv, och bett kommunen att detaljstudera om deras kebabtillagning verkligen följer regelsystemet. Varför nämns det i tv ålder, men inte ursprung? Om man skalar ner migration till ett mindre format - alltså om jag skulle bjuda hem vanliga kollegor från jobbet (alla råkar vara svenskar), alltså att de skulle befinna sig på min fastighet som gäster, och det skulle avslöjas att de gjort sönder nåt eller liknande, så skulle jag ha blivit argare eftersom man själv vet hur man skall bete sig när man är gäst hos någon. Det är nog så vissa känner, att det inte alls är konstigt att förvänta sig mer av gäster än av sina familjemedlemmar och släktingar. Vet inte hur man skall lösa problem, men ett av de fånigaste förslag såg jag nyligen, att en slumpvis myndig släkting också skulle bli landsförvisad när en släkting gör nåt sånt - då börjar ju rättstillämpning mer påminna om Robinson eller andra tv-såpor..

2010-04-05 @ 10:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0