Mitt nya jag =)

Jag vet inte hur många gånger man ställt klockan på ringning mitt i natten för att köra ner till Puttgarden och fylla spritförråden. Både kostnaden och tiden har varit helt ok.
Varför inte köra ner på fredagen och börja med att  handla sen kör man vidare ett par mil mot Lübeck och hamnar vid Hansapark. Där sover man en natt och sen förlustar man sig hela lördagen innan man kör hemåt igen  =)

På vintern kan man köra upp till Dalarna en långhelg. Vet inte vilket årtionde jag åkte tefat senast. Varför glömde jag bort det? Jag har ju vunnit en del stugor genom åren men vi har aldrig kommit iväg. Snö e ju alltid skojjit. Har jag i alla fall ett svagt minne av  =)
Tror jag ska ge mig ut och tävla som en galning igen. Det har legat i stiltje ett tag nu.

Jag älskar ju även vattenland med alla dessa vattenrutschibanor. Varför åker jag aldrig till dom ställen?  Skara ligger ju inte så långt bort. Kan överleva Tosselilla i värsta fall. Men inte ens dit kommer jag.

Min ålder ligger ju mig till last. Men vem har egentligen med att göra vad jag tycker är roligt? Var och en måste ju själv få bestämma. Det är ju ingen lag på att man måste ha tråkigt bara för att man närmar sig 50

Skall blygsamt erkänna att jag inte ens har varit på Disneyland i Paris!!! Eller heter det Disneyworld? Kan kvitta.....Jag har aldrig åkt finlandsfärjan, inte ens Oslobåten som går förbi fönstret. Jag har aldrig varit på ett Casino. En dröm är väl LA men jag kommer inte ens till Malmö. Finns en hel värld därute som jag ska upptäcka

Tänk om jag ska bli 70 år....då har ja minst 20 år kvar.  Jag vill ha roligt dom flesta av dom 20 =)


Kommentarer

Postat av: Emma

Vi bangar inte för Tosselilla!

2009-07-22 @ 21:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0