Skabb eller skabb?

Jag är vad man kallar ett naturligt skabb i ansiktet. Det är randigt både hit och dit och hänger och slänger lite varstans. Ibland ger jag det en smörjning och hudfärgen går då från dassit grått till en mindre dassig beige med lite lyster.

Sen finns det en jävla massa onaturligt skabbia. Som väljer att släta till hyn med en foundation. Färg spelar mindre roll. (Hahahahahaha kom precis på att förr i tiden fanns bara brunkräm, helvete va man såg ut)

Men i alla fall........användare av foundation va de nu. Eller i alla fall dom skabbia användarna.. Man ser ju att det är ett väldigt tjockt lager i ansiktet. Man ser precis var det börjar och var det slutar. Är det bättre?? Vill man att folk ska se det? Nu skulle man tro att det mest är dom i min ålder som kanske sett reklam, går in på H&M och tar första bästa. Men det är i alla åldrar. Till och med en på 14 har tydligen så mycket problem med sitt ansikte att det tvunget ska döljas  !!??

Då är ja hellre naturlig  ;)


Kom precis på vår underbara mascara från Rimmel (?) nu när jag var och rotade i den hörnan....Det var en liten ask varav den ena halvan var en fast kaka mascara i den andra halvan låg en borste. Så spottade man på kakan, drog fram o tillbaka med borsten o försökte få det snyggt på sina fransar. Skall bara påpeka att det absolut inte liknade dagens borstar som särar på fransarna........När man var klar la man ner borsten igen där den låg till nästa gång man spottade däri  ;) Eller om man lånade ut den till en annan spottande kompis, det gick lika bra...  Fan va äcklit


Kommentarer

Postat av: gunsan

Rimmel gud det var längesen kommer du ihåg ögonskuggorna väldigt färgstarka fan vad vi var snygga

2009-02-10 @ 12:06:48
Postat av: pia

ja gud så äckligt när man tänker efter, använde du inte kastanjevatten för det var också något som gjorde att "skarvarna" syntes och färgen var inte direkt gyllenbrun, utan mer åt det otvättade hållet!

2009-02-10 @ 14:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0