Glömt............

Det blev ingen Lizzi, det blev en Lovis i stället. Hon såg ju ut som en Lovis  =)  Brodern Benji såg ut som en Benji. Först trodde jag att vi skulle behöva vända på dom varje gång vi ville se vem som var vem men dom har inte samma bruna färg.
Resan gick ganska bra. Motorvägen var ju bra men sen skulle man ut på skobyggden och där var det genast mycke sämre. Kasade lite grann men fick rätt på den igen. Var rent genomsvitt när vi äntligen var framme.

Jag hade på något sätt lyckats förtränga hur dom är som små. När hon väl sover så får man ju passa på att göra det som ska göras men man får samtidigt vara i närheten för så fort dom där små gluggarna glider upp så ska det kissas. Dagtid är det ju ok men när klockan bara är 5 så ska man ju hinna dölja kroppen så mycket som möjligt för grannarna. Dom stackarna vill väl inte ha julen förstörd.
Så när man hör första gnället och det fortfarande är mörkt grabbar man bara tag i tröjan som ligger där man la den, tar Lovis under armen, ut i hallen o i med fötterna i Villes tofflor och ena armen i en jacka sen snabbt satan ut. Oftast hinner man  =) 
Vår tomt är numera väldigt gulprickig.

Stumpi går här och undrar när hon ska åka hem till sitt. Enligt henne var hon inte ens inbjuden från första början. Men det går också bättre. Lovis får hoppa i skallen på henne lite då och då. I o för sig inte så lätt för Lovis att veta just när det går eller inte går så hon chansar ofta  =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0