Längtar

Det går himla bra det där mä viktklubben ska jag villigt erkänna. Vi har inte fuskat en gång. Det är bara en sak......Jag har en djävulsk längtan efter att bli mätt. Så som man kunde bli efter en god middag med t ex goda köttbullar, mjölig potatis, gräddsås och gele´.  Gärna allt utom gele´n mosat......Mycke sås så det blir lite över så man måste ta en extra potatis för att mosa upp den  =)
Hade förvisso kokt potatis och köttisåsen häromdagen. Men har ni nån jävla aning som hur lite 200 gram potatis är??? Det är ungefär vad som är kvar i grytan när alla sitter mätta och belåtna runt bordet. Nu vet inte om någon skall äta eller bara lämnat lite kvar.
Men smaken fanns där. Som en jävla aptitretare. Sen får vi ju förvisso äta mycke grönsaker. Där får man osso välja med förnuft.

Men men, det går framåt. Är glad att man inte är beroende av något. Typ sockerberoende eller coca cola....Hua så jobbit de hade vatt då  =)

Kommentarer

Postat av: Rannonas Blogg

Jag e totalt beroende av pepsi max och cola light och godis får vi inte glömma:P Grymt av dig med bantningen, måste oxå börja träna å sånt. snart e d beach 2010

2010-01-27 @ 11:25:54
URL: http://www.finest.se/rannona

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0