Jippi
Så ja, då var det måndag. Nu har vi vägt in bägge 2 och inga pengar i burken. På gott o ont. Vi gick med den 26/12 och jag har gått ner 3.9 kg sedan dess.
Ska erkänna att jag inte varit hungrig under tiden men fan i mig inte mätt heller. Tog fram en liten klick blandfärs från frysen igår. Efter att ha vägt var den kladden till 4 portioner =(
Då får det drygas ut och bli tyskakål av det. Mest kål då. För er som inte vet ska ni nu få veta =)
Skär vitkål i små bitar, ca 0.5 cm i kvadrat. Koka upp så det blir lite halvmjukt. Bryn färsen i stekgryta, krydda efter smak. Tillsätt vitkålen o rör om. Sen tillsätts ca 1 dl av spadet vitkålen kokade i och så står det och myser så grannt. Såsen är vit och görs på vitkålsspadet och sen e det bara en god potatis till det. I morgon ska jag göra vars en portion kålpudding. Måste ju bli av med både färs och kål.
Min dagliga frukost är 4 kokta ägg med salt och min dagliga lunch är 4 kokta ägg med salt. För vissa (inte många) låter detta tråkigt. Men ägg mättar bra, står sig länge och innehåller det mesta kroppen behöver.
Ska erkänna att jag inte varit hungrig under tiden men fan i mig inte mätt heller. Tog fram en liten klick blandfärs från frysen igår. Efter att ha vägt var den kladden till 4 portioner =(
Då får det drygas ut och bli tyskakål av det. Mest kål då. För er som inte vet ska ni nu få veta =)
Skär vitkål i små bitar, ca 0.5 cm i kvadrat. Koka upp så det blir lite halvmjukt. Bryn färsen i stekgryta, krydda efter smak. Tillsätt vitkålen o rör om. Sen tillsätts ca 1 dl av spadet vitkålen kokade i och så står det och myser så grannt. Såsen är vit och görs på vitkålsspadet och sen e det bara en god potatis till det. I morgon ska jag göra vars en portion kålpudding. Måste ju bli av med både färs och kål.
Min dagliga frukost är 4 kokta ägg med salt och min dagliga lunch är 4 kokta ägg med salt. För vissa (inte många) låter detta tråkigt. Men ägg mättar bra, står sig länge och innehåller det mesta kroppen behöver.
Kommentarer
Trackback