Förtrödet

Det är konstigt att vissa ska va så missunsamma och förtrödna när någon väl lyckas lösa ett av dom större världsproblemen. Så fort miljonerna rinner in och dom stor designerna ringer på dörren, ja då ska man slå undan fötterna på folk. Jag ska inte hänga ut någon här och nu med namn men man blir lissen  ;)

Klart som korvspad att jag tänkt på dom problemen dom förtrödna påpekar. Tror ni inte jag vet hur ett fetto fungerar??? För att brösten inte skall hänga nere i armhålorna och försvåra själva gången så letar man fram sin gamla livrem och dammar av den. Numera har den en ny funktion. Den skall sitta runt brösten och hålla dom på plats ovanpå kroppen. Där dom också hör hemma.

Sen är det själva magen. Den kan vi så klar inte ha asandes i marken, gör ont som fan. Så man gör en ryggbricka. Den hängs fört o främst över axlarna, sen tar man tag i grengrejen och skjuter upp den på plats, den går utanpå. Sen intar man själva gångställningen och magen rinner numera ut på ryggplattan som är bred nog för det.

Det kommer att kosta samhället en del i ombyggnader. Likså butiker och liknande för man lär inte komma in någonstans, men man kan ju å andra sidan skicka sina magra vänner till det.



Jävlar va ja e bra hahahaha

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0